Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μέχρι δίγραμμη επιταγή... γραμμάτια και συναλλαγματικαί απορρίπτονται...
εχω κουτελο ρε....και ενα οικοπεδακι για εγγυηση διπλα στη περιφερειακη αιγαλεω...καλο ειναι, θα στο δειξω...θα φερω και μασκες αν φυσαει... :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μέχρι δίγραμμη επιταγή... γραμμάτια και συναλλαγματικαί απορρίπτονται...

Η επιταγή πέθανε...
Εγγυητική από τράπεζα, μη σου μόνο κασέρι...
Άντε αν είναι καλό παιδί να προσημειώσουμε το οικοπεδάκι του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ριξε μια ματια στο θρεντ της ταυλανδης να δεις τη βοχα αναδυει. θελει ο παιδερας να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει
Tα λέγαμε και το πρωί πάλι.Μην πάμε μακριά,δίπλα μας είναι.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Η επιταγή πέθανε...

Πέρσι είχε όντως πεθάνει... τώρα είναι σε φάση νεκρανάστασης. Τυχαίο? Δεν νομίζω... (οι τράπεζες δεν δίνουν εύκολα block...)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πέρσι είχε όντως πεθάνει... τώρα είναι σε φάση νεκρανάστασης. Τυχαίο? Δεν νομίζω... (οι τράπεζες δεν δίνουν εύκολα block...)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις κάποιο δίκιο αλλά η αγορά δεν έχει "καθαρίσει" ακόμη και αρκετές εταιρείες αλλά και έμποροι που είχαν μπλοκ από παλιά είναι στα πρόθυρα κανονιού, ενίοτε και πυροβολαρχίας...
Άσε που ακόμη και τρίμηνη επιταγή (μετρητά στις μέρες μας σύμφωνα με κωλοπετσωμένους εμπόρους) δεν μου λέει τίποτα γιατί σε τρεις μήνες ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Επί του θέματος: Ναι, στην Ταύλάνδη παίζει ακόμη παιδική πορνεία αλλά δεν είναι πια ούτε η μόνη ούτε ίσως η βασική "αγορά"...
Το ζητούμενο είναι τα δυτικά κράτη να βάλουν χαλινάρι στα αρρωστάκια, τα οποία έχουν ένα "καλό" : Κοκορεύονται για τα "κατορθώματά" τους και κρατάνε τρόπαια...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η επιταγή πέθανε...

Τζάμπα θα πάει το οικόπεδο.

Ο ακατονόμαστος δεν μπορεί να πλαστογραφήσει ούτε εισιτήρο λεωφορείου.

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σερβοι δεν ειναι ??? Περιμενει ποτε κανεις κατι καλο απο Σερβους ???
ΠΟΤΕ ! :jerking: :jerking: :jerking:
Γιατί ρε φίλε Σέρβοι είναι και τους πήρε η μπάλα όλους
Κάθε χώρα έχει και τους καλούς και τους κακούς. Μόνο οι Σέρβοι σκότωναν στον πόλεμο οι Κροάτες και οι άλλοι  ήταν αγγελούδια ή ετσι το ήθελε το Αμέρικα να φαίνεται.
Οι γείτονες τους οι Σκοπιανοί είναι καλύτεροι για να μην πάω και πιο πέρα στους Αλβανούς που μας έχουν ταράξει για τα καλά
Γιαυτο καλό είναι για την μαλακία μερικών να μην τους παίρνει η μπάλα όλους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχεις κάποιο δίκιο αλλά η αγορά δεν έχει "καθαρίσει" ακόμη και αρκετές εταιρείες αλλά και έμποροι που είχαν μπλοκ από παλιά είναι στα πρόθυρα κανονιού, ενίοτε και πυροβολαρχίας...
Άσε που ακόμη και τρίμηνη επιταγή (μετρητά στις μέρες μας σύμφωνα με κωλοπετσωμένους εμπόρους) δεν μου λέει τίποτα γιατί σε τρεις μήνες ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

προσφατο παραδειγμα απο τους μεγαλυτερους στο χωρο του catering. μπιστολια η επιχειρηση, το ιδιο και οι επιταγες που κυκλοφορησαν οπισθογραφημενες απο τους πελατες. και αντε να δωσεις πισω τα λεφτα στη τραπεζα που σουσπασε την επιταγη νωριτερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
προσφατο παραδειγμα απο τους μεγαλυτερους στο χωρο του catering. μπιστολια η επιχειρηση, το ιδιο και οι επιταγες που κυκλοφορησαν οπισθογραφημενες απο τους πελατες. και αντε να δωσεις πισω τα λεφτα στη τραπεζα που σουσπασε την επιταγη νωριτερα.
Μη μου τα θυμίζεις ρε,προσπαθώ να ξεχάσω και να ρεφάρω από ακάλυπτες και πλαφόν  :helpplea:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αυτός ο τύπος που σκέφτηκε την επιταγή ως ενέχυρο, πρέπει να πάρει νόμπελ οικονομίας...
Και η πλάκα είναι ότι ο νόμος για την επιταγή όχι μόνο δεν προβλέπει τη δυνατότητα ενεχύρασης επιταγής αλλά εμμέσως την αποκλείει...
Άλλη μια ελληναράδικη πατέντα.

Μη μου τα θυμίζεις ρε,προσπαθώ να ξεχάσω και να ρεφάρω από ακάλυπτες και πλαφόν  :helpplea:

Αν βρεις τρόπο να ρεφάρεις, κατοχύρωσέ τον ως πατέντα και θα γίνεις πλούσιος!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom