voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
χρυσή κάρτα έχεις;
>1
χρυσή κάρτα έχεις;
γραμματια δεχεσθε???χρυσή κάρτα έχεις;
γραμματια δεχεσθε???
εχω κουτελο ρε....και ενα οικοπεδακι για εγγυηση διπλα στη περιφερειακη αιγαλεω...καλο ειναι, θα στο δειξω...θα φερω και μασκες αν φυσαει...Μέχρι δίγραμμη επιταγή... γραμμάτια και συναλλαγματικαί απορρίπτονται...
Μέχρι δίγραμμη επιταγή... γραμμάτια και συναλλαγματικαί απορρίπτονται...
Tα λέγαμε και το πρωί πάλι.Μην πάμε μακριά,δίπλα μας είναι.ριξε μια ματια στο θρεντ της ταυλανδης να δεις τη βοχα αναδυει. θελει ο παιδερας να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει
Η επιταγή πέθανε...
Εγγυητική από τράπεζα, μη σου μόνο κασέρι...
Άντε αν είναι καλό παιδί να προσημειώσουμε το οικοπεδάκι του.
Πέρσι είχε όντως πεθάνει... τώρα είναι σε φάση νεκρανάστασης. Τυχαίο? Δεν νομίζω... (οι τράπεζες δεν δίνουν εύκολα block...)
Η επιταγή πέθανε...
Εγγυητική από τράπεζα, μη σου μόνο κασέρι...
Άντε αν είναι καλό παιδί να προσημειώσουμε το οικοπεδάκι του.
Γιατί ρε φίλε Σέρβοι είναι και τους πήρε η μπάλα όλουςΣερβοι δεν ειναι ??? Περιμενει ποτε κανεις κατι καλο απο Σερβους ???
ΠΟΤΕ !
Έχεις κάποιο δίκιο αλλά η αγορά δεν έχει "καθαρίσει" ακόμη και αρκετές εταιρείες αλλά και έμποροι που είχαν μπλοκ από παλιά είναι στα πρόθυρα κανονιού, ενίοτε και πυροβολαρχίας...
Άσε που ακόμη και τρίμηνη επιταγή (μετρητά στις μέρες μας σύμφωνα με κωλοπετσωμένους εμπόρους) δεν μου λέει τίποτα γιατί σε τρεις μήνες ποιος ζει ποιος πεθαίνει...
Μη μου τα θυμίζεις ρε,προσπαθώ να ξεχάσω και να ρεφάρω από ακάλυπτες και πλαφόνπροσφατο παραδειγμα απο τους μεγαλυτερους στο χωρο του catering. μπιστολια η επιχειρηση, το ιδιο και οι επιταγες που κυκλοφορησαν οπισθογραφημενες απο τους πελατες. και αντε να δωσεις πισω τα λεφτα στη τραπεζα που σουσπασε την επιταγη νωριτερα.
Μη μου τα θυμίζεις ρε,προσπαθώ να ξεχάσω και να ρεφάρω από ακάλυπτες και πλαφόν
προσφατο παραδειγμα απο τους μεγαλυτερους στο χωρο του catering. μπιστολια η επιχειρηση, το ιδιο και οι επιταγες που κυκλοφορησαν οπισθογραφημενες απο τους πελατες. και αντε να δωσεις πισω τα λεφτα στη τραπεζα που σουσπασε την επιταγη νωριτερα.
Την έχω ρε συ από ανάλογα φαινόμενα.παρδον
Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος..
Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος..
Την έχω ρε συ από ανάλογα φαινόμενα.