Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
συγνώμη ρε περσόνα αλλά "έκανα τις αναγωγές μου" αν και δεν το ζήτησες. :uglystupid:

τελικά το λύσαμε το θέμα?
κατάλαβες ότι δεν υπάρχει παιδοφιλία στην Ταϊλάμδη ή στις πλαστές ταυτότητες έμεινες? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι Αποψη Μπορει να εχει Μια Αποτυχημενη Κυπριακη Αποβολη ???
Προφανως ο Χτικιαρης Πατερας Σου με το Lebanese Look και τα ατροφικα αρχιδακια
οταν μετα απο πολλα φαρμακα και κοπο καταφερε και γαμησε την Επιλειπτικη Καρκινιαρα Σιχαμενη Μανα σου
με το Turkish Look καταφερε και γεννησε εσενα στους 6 μηνες  :2funny:
Εισαι ενα Εξαμηνιτικο Κυπριακο  :uglystupid: ΜΠΑΖΟ  :uglystupid: αποτελεσμα δυο αηδιαστικων γονεων
που εκαναν το μεγαλυτερο ΛΑΘΟΣ του αιωνα !
(Το φτανεις το 1,60m ρε μαυριδερο σιχαμα ?)

Βρε μπας και με περναει για τη μπαιτ τουτος? :2funny:

περσονα εχω να μπω πολυ καιρο και εχω χασει επεισοδια....ο ροχαλας? κεσ κε σε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το μωρό στη σέρβικη ταινία τι ακριβώς "κάνει"?
οπως ειπε ο μαλακας που εκανε την ταινια ειναι συμβολικο
ο βιασμος του βρεφους συμβολιζει την καταπιεση του σερβικου λαου :jerking:
μιλαμε για ψυχανωμαλο ανθρωπο
εχει καιει μιλαμε το ατομο

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εγώ έγραψα να σου δώκω μια ταυτότητα ότι είσαι 15 και συ μου λες ότι σου είπα ότι όλες οι ταυλανδές έχουν πλαστή ταυτότητα.

στην πατάγια γάμησες; γιατί εδώ είναι προφανές ότι δε γαμάς.

Ουτε και σπιτι
  Ναδα!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Τζεημς,μην αρπαζεσαι,δεν εχει να κανει με σενα το σχολιο μου
ειναι δικο μας,εμενα και του περσονα

χαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανεις δεν μπορει να καταλαβει φιλε μου αυτο το Φρικιαστικο Κυπριακο Εκτρωμα τι ειναι !
Roxala παντως σιγουρα ειναι  :2funny: Aυτο ειναι το nick που ανταποκρινεται στην Πραγματικοτητα (με επιεικια βεβαια)  :2funny:

mounitsa ??? Αυτο ειναι nick μιας πολυ μεγαλης φαντασιωσης  :2funny:

αδερφέ με τη μουνίτσα έχω μπινελικωθεί άπειρες φορές.....

είχε να ποστάρει πάνω απο χρόνο...
εσύ βέβαια που ασχολείσαι από το πάσχα με το σάιτ γνωρίζεις και την καταγωγή και την εμφάνισή της....

κατά τα λοιπά ως νέο μέλος ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ.
Γεια Σε ολους ! ! !

Ειμαι ο Στεφανος, Γεννημα Θρεμα Σαλονικιος αλλα Ζω στην Αθηνα απο το 2007 ωπου εβγαλα και ολο το Λυκειο.
Χαιρομαι πολυ που απο σημερα θα ειμαι μελος στην υπεροχη παρεα σας μεχρι τουλαχιστον τις αρχες του Σεπτεβρη !
Το Υπεροχο αυτο Site το ειχα ανακαλυψει απο το πασχα αλλα επειδη ειμουν πολυ απασχολημενος με τα μαθηματα και τις εξετασεις εμπαινα μονο σαν επισκεπτης μερικες φορες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και ο Παζολινι που τους ταιζε σκατα προφανως καποιο προβλημα θα εχει δε μπορει....Ή μηπως επειδη ειναι ο Παζολινι δε μετραει???

υ.γ. στην Ταϋλανδη δεν πιασανε σχετικα προσφατα εναν ηθοποιο του Χολυγουντ παλιας κοπης που εκανε βιζιτα με ανηλικες?

υ.Γ.2 και στην Κολομβια η διακινηση κοκας ειναι παρανομη και φυσικα το να μιλαμε για καρτελ κοκαϊνης ειναι σεναριο φαντασιας και σουρεαλισμου.... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εσύ βέβαια που ασχολείσαι από το πάσχα με το σάιτ γνωρίζεις και την καταγωγή και την εμφάνισή της....

Αυτος ανακαλυψε το σαιτ το Πασχα....εγω ξαναγραψα μετα απο εναμιση χρονο τον Ιουλιο....μαστα....

Αα....μολις ειδα οτι ποσταρες το ιδιο...χαχα...προτρεχω η ρουφιανα μπαρδον

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
  Τζεημς,μην αρπαζεσαι,δεν εχει να κανει με σενα το σχολιο μου
ειναι δικο μας,εμενα και του περσονα

χαχαχαχαχαχαχα

οκ καλά που μου το είπες γιατί ήμανε έτοιμος για καυγά!

aaaaahhahahahahahahahahaa

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ουρουκ -χαι,απο τα "πανεπιστημιακως" βελτιωμενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ο Παζολινι που τους ταιζε σκατα προφανως καποιο προβλημα θα εχει δε μπορει....Ή μηπως επειδη ειναι ο Παζολινι δε μετραει???

υ.γ. στην Ταϋλανδη δεν πιασανε σχετικα προσφατα εναν ηθοποιο του Χολυγουντ παλιας κοπης που εκανε βιζιτα με ανηλικες?

υ.Γ.2 και στην Κολομβια η διακινηση κοκας ειναι παρανομη και φυσικα το να μιλαμε για καρτελ κοκαϊνης ειναι σεναριο φαντασιας και σουρεαλισμου.... :2funny:
και ένας αλλος χολυγουντιάς αυτοκτόνησε στην ταυλάνδη στα 70φεύγα του γιατί είχε προεφηβικά προβλήματα.

Υ.Γ.
τζειμάκι μην κλάνεις μέντες. δε θ αρχίσουν να σε ψάχνουν για παιδοφιλία επειδή γράφεις φόρα παρτίδα ότι πηγες παττάγια. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτος ανακαλυψε το σαιτ το Πασχα....εγω ξαναγραψα μετα απο εναμιση χρονο τον Ιουλιο....μαστα....

Αα....μολις ειδα οτι ποσταρες το ιδιο...χαχα...προτρεχω η ρουφιανα μπαρδον
εγώ κατέληξα σήμερα.
στο μπουρδέλα πλέον μπαίνουν μόνο μέλη με ικανότητες μεταφυσικές...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγώ έγραψα να σου δώκω μια ταυτότητα ότι είσαι 15 και συ μου λες ότι σου είπα ότι όλες οι ταυλανδές έχουν πλαστή ταυτότητα.

στην πατάγια γάμησες; γιατί εδώ είναι προφανές ότι δε γαμάς.

Από μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ, η Ταϋλάνδη εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στις χώρες με εντονο πρόβλημα παιδικής πορνείας, ίσως όχι τόσο έντονο όσο δέκα ή είκοσι χρόνια πριν λόγω ανόδου βιοτικού επιπέδου και ευαισθητοποίησης ντόπιων και αλλοδαπών αλλά πάντως σημαντικό... Φυσικά οι άλλες χώρες της Ν/Α Ασίας έχουν μπει και αυτές δυναμικά στο παιχνίδι και σιγά- σιγά παίρνουν τα σκήπτρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ, η Ταϋλάνδη εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στις χώρες με εντονο πρόβλημα παιδικής πορνείας, ίσως όχι τόσο έντονο όσο δέκα ή είκοσι χρόνια πριν λόγω ανόδου βιοτικού επιπέδου και ευαισθητοποίησης ντόπιων και αλλοδαπών αλλά πάντως σημαντικό... Φυσικά οι άλλες χώρες της Ν/Α Ασίας έχουν μπει και αυτές δυναμικά στο παιχνίδι και σιγά- σιγά παίρνουν τα σκήπτρα...

και σεις προβοκάτορας;
το τζειμάκι σκίζει τα ιμάτιά του ότι εδώ και 20 ΧΡΟΝΙΑ αυτά έχουν σταματήσει.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και ο Δουσης στην εκπομπη εικονες θυμαμαι ειχε αναφορα στη παιδικη πορνεια και εδειχνε πλανα με αλλοιωμενα τα προσωπα.
Τζεημι, αν θυμασαι και ενα κουναβι στο θρεντ της ταυλανδης που ειχε βαλει φωτογραφια απο εμφανως ανηλικο τρανς αγορακι τι χριστοπαναγιες εριξα που το πηρε το ματι μου και αν φυγανε μετα οι φωτο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και σεις προβοκάτορας;
το τζειμάκι σκίζει τα ιμάτιά του ότι εδώ και 20 ΧΡΟΝΙΑ αυτά έχουν σταματήσει.....

Όποιο ντοκυμανταιρ έχω δει τα τελευταία χρόνια για παιδική πορνεία, ξεκινά από την Ταυλάνδη...
Λες να είναι όλοι οι ντοκυμαντεράκηδες συνενοημένοι;
Μπορώ να δεχτώ ότι τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα απ' ό,τι πριν 20 χρόνια αλλά ότι αυτά πλέον δεν γίνονται μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο...
Είναι πολλά τα λεφτά και αρκετοί οι γαμώψυχοι δυτικοί θαυμαστές του ντιτρού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο Δουσης στην εκπομπη εικονες θυμαμαι ειχε αναφορα στη παιδικη πορνεια και εδειχνε πλανα με αλλοιωμενα τα προσωπα.
Τζεημι, αν θυμασαι και ενα κουναβι στο θρεντ της ταυλανδης που ειχε βαλει φωτογραφια απο εμφανως ανηλικο τρανς αγορακι τι χριστοπαναγιες εριξα που το πηρε το ματι μου και αν φυγανε μετα οι φωτο.
είσθε προβοκάτορας κύριος και συκοφάντης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom