Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όποιο ντοκυμανταιρ έχω δει τα τελευταία χρόνια για παιδική πορνεία, ξεκινά από την Ταυλάνδη...
Λες να είναι όλοι οι ντοκυμαντεράκηδες συνενοημένοι;
Μπορώ να δεχτώ ότι τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα απ' ό,τι πριν 20 χρόνια αλλά ότι αυτά πλέον δεν γίνονται μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο...
Είναι πολλά τα λεφτά και αρκετοί οι γαμώψυχοι δυτικοί θαυμαστές του ντιτρού.
το ίδιο λέμε.
απλά προκειμένου να μην αρχίσω τις γαμωμάνες το ρίχνω στο χάβαλο.
γιατί δεν παλεύονται αλλιώς.
πιθανώς τα φουντούκια που έγραψαν αυτά που έγραψαν σε μια άλλη νορμάλ χώρα με κράτος θα είχαν περάσει με εντολή εισαγγελέα απο τοην ανακρίτρια για τα περαιτέρω........

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το ίδιο λέμε.
πιθανώς τα φουντούκια που έγραψαν αυτά που έγραψαν σε μια άλλη νορμάλ χώρα με κράτος θα είχαν περάσει με εντολή εισαγγελέα απο τοην ανακρίτρια για τα περαιτέρω........

Η άρνηση ότι συμβαίνει κάτι δεν συνιστά ποινικό αδίκημα σε αυτή τη χώρα...
Αλλά με ενοχλεί η έλλειψη ευαισθησίας και ο στρουθοκαμηλισμός...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η άρνηση ότι συμβαίνει κάτι δεν συνιστά ποινικό αδίκημα σε αυτή τη χώρα...
Αλλά με ενοχλεί η έλλειψη ευαισθησίας και ο στρουθοκαμηλισμός...

κακώς.
όπως γνωρίζεις η άρνηση του ολοκαυτώματος στην Γερμανία τιμωρείται με φυλάκιση.
όχι απο φασισμό. αλλά για να μην ξαναγίνει από στρουθοκαμηλισμό.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
και σεις προβοκάτορας;
το τζειμάκι σκίζει τα ιμάτιά του ότι εδώ και 20 ΧΡΟΝΙΑ αυτά έχουν σταματήσει.....
Θα με κάνουν τώρα να ψάχνω μπας και βρώ κάπου το συγκεκριμένο ρεπορταζ...

Μαλλον ψέμματα έβλεπα τελικά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα με κάνουν τώρα να ψάχνω μπας και βρώ κάπου το συγκεκριμένο ρεπορταζ...

Μαλλον ψέμματα έβλεπα τελικά...

τη πεφτουνε στους ανυποψιαστους με τις γυναικες τους, φαντασου να τη κυνηγας κιολας τη φαση. και μονο που σκεφτομαι τα ευρωπαια κατακαθια που τριβουν τα χερια τους οταν κλεινουν εισητηρια γιαυτη τη δουλεια, θελω να δειρω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ίδιο λέμε.

ριξε μια ματια στο θρεντ της ταυλανδης να δεις τη βοχα αναδυει. θελει ο παιδερας να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
και γω  έμενα χρόνια στην Κύπρο και απαγορευόταν ο τζόγος. Δεν είδα καζίνο. όλα νόμιμα δεν είδα τίποτα το παράνομο.
αυτά που γράφουν για παράνομα στοιχήματα και παράνομο τζόγο είναι απλά κακοήθειες.

ε πες ρε αδερφακι οτι εισαι τυφλος.. ή εστω κοντοφθαλμος!!

ριξε μια ματια στο θρεντ της ταυλανδης να δεις τη βοχα αναδυει. θελει ο παιδερας να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει

:jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ούτε απο δίπλα.
να επιλειφθούν αυτοί που πρέπει.
γαμιούνται πατόκορφα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τη πεφτουνε στους ανυποψιαστους με τις γυναικες τους, φαντασου να τη κυνηγας κιολας τη φαση. και μονο που σκεφτομαι τα ευρωπαια κατακαθια που τριβουν τα χερια τους οταν κλεινουν εισητηρια γιαυτη τη δουλεια, θελω να δειρω.

Προβοκατορααααααααα

Τρομαξες και τον μικρο Τζεημι και την εκανε

Παω Λαυριο για κοφι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε πες ρε αδερφακι οτι εισαι τυφλος.. ή εστω κοντοφθαλμος!!

:jerking:

ξυνεσαι? δε σε εχω διαβασει και δε ξερω για σενα, αλλα αν θες να μας πεις τωρα οτι οι απανταχου παιδερες δεν εχουνε παραδεισο στο μυαλο τους τη ταϋλανδη τοτε κανε παυση στη  :jerking: καλυτερα. εφυγε το δερμα τελειως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξυνεσαι? δε σε εχω διαβασει και δε ξερω για σενα, αλλα αν θες να μας πεις τωρα οτι οι απανταχου παιδερες δεν εχουνε παραδεισο στο μυαλο τους τη ταϋλανδη τοτε κανε παυση στη  :jerking: καλυτερα. εφυγε το δερμα τελειως.
ποιό δέρμα.... κόκκαλο έφτασε.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχω κανει επτα ταξιδακια τα τελευταια 3-4 χρονια σε ταυλανδη και προσφατα στις φιλιππινες και εχω θεωρω μια μικρη αισθηση για το τι συμβαινει μαζι με καποιες κουβεντες που εχω κανει με δυτικους τουριστες αλλα και ντοπιους...Τα πραγματα στη ταυλανδη δεν ειναι φυσικα οπως ηταν πριν 20-25 χρονια,ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι οι παιδοφιλοι εχουν εκλειψει...καθημερινα σχεδον θα δεις στα τοπικα νεα, συλληψεις δυτικων-κατα βαση- παιδοφιλων...προσφορο εδαφος για την αρρωστεια τους βρισκουν στις  βορειο-ανατολικες περιοχες που ειναι και οι φτωχοτερες
ο ¨παραδεισος¨ τους εχει μεταφερθει τα τελευταια χρονια ανατολικοτερα...καμποτζη...
Οσο για τις φιλιππινες...το συστημα ειναι τοοοοσο διεφθαρμενο....μεχρι και για αγοραπωλησιες παιδιων ακουσα και εκδοση "νομιμων" χαρτιων,με τη συμβολη αστυνομικων και δικαστικων αρχων...

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ξυνεσαι? δε σε εχω διαβασει και δε ξερω για σενα, αλλα αν θες να μας πεις τωρα οτι οι απανταχου παιδερες δεν εχουνε παραδεισο στο μυαλο τους τη ταϋλανδη τοτε κανε παυση στη  :jerking: καλυτερα. εφυγε το δερμα τελειως.

"Εμφάνιση τελευταίων μηνυμάτων αυτού του μέλους." ...ευκολο ειναι. Τα περισσοτερα τα εχω γραψει στο θεμα της Ταιλανδης.
Οι παιδερες δεν εχουν σαν παραδεισο στο μυαλο τους την Ταιλανδη πλεον. Ο φιλος σου ειναι μεγαλος φιδεμπορας και μαλλον θα ηθελε να του την πεφτουν. Δεν με νοιαζει αν φυγει το δερμα, θα βγαλει αλλο το φιδι.
Κατι αλλο?

είσαι και συ απο αυτούς που μόλις δουν μικροκαμωμένη ασιάτισσα που μοιάζει 15 καβλώνει;

Κοντη, αδυνατη, μελαχρινη. Σκοτωνει ο συνδυασμος με σχιστο ματι..
Το να μοιαζει με 15χρονο δεν με καυλωνει..
Συνε-χυστε μωρα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom