House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι όμως είμαι σε πολύ καλό δρόμο ;) Για να ρεφάρω, όχι να γίνω πλούσιοςΑν βρεις τρόπο να ρεφάρεις, κατοχύρωσέ τον ως πατέντα και θα γίνεις πλούσιος!
Κι όμως είμαι σε πολύ καλό δρόμο ;) Για να ρεφάρω, όχι να γίνω πλούσιοςΑν βρεις τρόπο να ρεφάρεις, κατοχύρωσέ τον ως πατέντα και θα γίνεις πλούσιος!
Τες( )Κορνίζωσε την.
Κανονιοφόρος?
Αυτός ο τύπος που σκέφτηκε την επιταγή ως ενέχυρο, πρέπει να πάρει νόμπελ οικονομίας...
Και η πλάκα είναι ότι ο νόμος για την επιταγή όχι μόνο δεν προβλέπει τη δυνατότητα ενεχύρασης επιταγής αλλά εμμέσως την αποκλείει...
Άλλη μια ελληναράδικη πατέντα.
Αν βρεις τρόπο να ρεφάρεις, κατοχύρωσέ τον ως πατέντα και θα γίνεις πλούσιος!
Κορνίζωσε την.
Να σκανάρω τη δικιά μου να δεις το όνομα?
Αν δουν ονόματα πιστολέρο εκδότη οι πιο πολλοί εδώ μέσα θα αναφωνήσουν "όχι ρε συ κι αυτός,δεν το πιστεύω"Να σκανάρω τη δικιά μου να δεις το όνομα?
Το δικό σου ή του υπογράφοντος?
Αν δουν ονόματα οι πιο πολλοί εδώ μέσα θα αναφωνήσουν "όχι ρε συ κι αυτός,δεν το πιστεύω"
Κι όμως είμαι σε πολύ καλό δρόμο ;) Για να ρεφάρω, όχι να γίνω πλούσιος
αποκλειστικοτητα ελλαδα το συστημα της οπισθογραφημενης επιταγης. μονο στο μπουρδελο αυτα.
Του υπογράφοντος ρε παπάρα.
Άτομο που έχει φάει το καταπέτασμα και δεν το περιμένεις με τπτ.
Πες μου τον τρόπο γιατί τους βγάζεις το σπίτι στον πλειστηριασμό, τους ρίχνεις και ποινικό καμια τριετία και δεν ιδρώνει το αυτί τους πια!
Η οπισθογράφηση δεν είναι κακή, την προβλέπει ρητά ο νόμος και όπου υπάρχουν ακόμη επιταγές παίζει... Άσε που κάποιος από τους οπισθογράφους μπορεί να είναι πιο φερέγγυος από τον εκδότη και να τσιμπήσεις κανά φράγκο.
Η μεταχρονολόγηση και η ενεχύραση είναι τα κουλά...
Στην τελική ο νόμος λέει ότι η επιταγή είναι πληρωτέα με την εμφάνιση - τελεία. Όλα τα άλλα είναι πατέντες και μάλιστα όχι αξιόπιστες.
Πάντα βρίσκονται νόμιμοι τρόποι,να πάρεις μέρος ή ολόκληρο το ποσό πίσω.Κάποιο σε εμπορεύματα που πουλάς στο εξωτερικό κυρίως,κάποιο σε μετρητά,κάποιο σε επιταγές πελατείας(αντικατάστασης)που με χίλια,έστω,ζόρια πληρώνονται.Καταστρέφεις φυσικά μέρος της ανάπτυξης της δουλειάς σου,την ψυχική και σωματική σου υγεία,την προσωπική σου ζωή.Το τίμημα είναι συχνά αρκετά μεγάλο για να βγεις απ όλο αυτό.Πες μου τον τρόπο γιατί τους βγάζεις το σπίτι στον πλειστηριασμό, τους ρίχνεις και ποινικό καμια τριετία και δεν ιδρώνει το αυτί τους πια!
οξυμωρο. αρα το περιμενεις ;)
Του υπογράφοντος ρε παπάρα.
Άτομο που έχει φάει το καταπέτασμα και δεν το περιμένεις με τπτ.
Αν δουν ονόματα πιστολέρο εκδότη οι πιο πολλοί εδώ μέσα θα αναφωνήσουν "όχι ρε συ κι αυτός,δεν το πιστεύω"
Πάντα βρίσκονται νόμιμοι τρόποι,να πάρεις μέρος ή ολόκληρο το ποσό πίσω.Κάποιο σε εμπορευματα που πουλάς στο εξωτερικό κυρίως,κάποιο σε μετρητά,κάποιο σε επιταγές πελατείας(αντικατάστασης)που με χίλια,έστω,ζόρια πληρώνονται.Κατασστρέφεις φυσικά μέρος της ανάπτυξης της δουλειάς σου,την ψυχική και σωματική σου υγεία,την προσωπική σου ζωή.Το τίμημα είναι συχνά αρκετά μεγάλο για να βγεις απ όλο αυτό.
Καθόλου οξύμωρο.
Όταν ο άλλος έχει φάει τον άμπακο σαν κρατικός λειτουργός,δε σημαίνει πως δεν καλύπτει τις επιταγές του.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ...
Και να γράψω όνομα ρε,θα το σβήσουν..