House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ίσιε ποτέ σε βάζω δικηγόρους για ανάλογα θέματα
Πάντα βρίσκονται νόμιμοι τρόποι,να πάρεις μέρος ή ολόκληρο το ποσό πίσω.Κάποιο σε εμπορεύματα που πουλάς στο εξωτερικό κυρίως,κάποιο σε μετρητά,κάποιο σε επιταγές πελατείας(αντικατάστασης)που με χίλια,έστω,ζόρια πληρώνονται.Καταστρέφεις φυσικά μέρος της ανάπτυξης της δουλειάς σου,την ψυχική και σωματική σου υγεία,την προσωπική σου ζωή.Το τίμημα είναι συχνά αρκετά μεγάλο για να βγεις απ όλο αυτό.
Καθόλου οξύμωρο.
Όταν ο άλλος έχει φάει τον άμπακο σαν κρατικός λειτουργός,δε σημαίνει πως δεν καλύπτει τις επιταγές του.
Είναι θέμα χαρακτήρα και επαγγελματικής ηθικής ρε συ.γιαυτο πας στους αλλους τροπους. τουλαχιστον μια ψυχικη ευεξια την εχεις σιγουρη
και...να ζησει και αυτος ο κλαδος ρε παιδι μου.
Απάντησε ο νάτσος.Έχεις "collectors"?
Είναι θέμα χαρακτήρα και επαγγελματικής ηθικής ρε συ.
Έχεις "collectors"?
Ίσιε..
Αν περιμέναμε από δικηγόρους,τον είχαμε πιεί.
Υπάρχουν πιο πειστικοί τρόποι..
Είπαμε..
Δεν παίζει.
καλα ντε. να μας συμπαθατε
Δεν μπορώ να βρώ το συγκεκριμένο που είχα δει(που θα μου πάει το γαμημένο..)αλλά βρήκα αυτο από το Ελβετικό SF 1...τη πεφτουνε στους ανυποψιαστους με τις γυναικες τους, φαντασου να τη κυνηγας κιολας τη φαση. και μονο που σκεφτομαι τα ευρωπαια κατακαθια που τριβουν τα χερια τους οταν κλεινουν εισητηρια γιαυτη τη δουλεια, θελω να δειρω.
Αυτό είναι άλλη περίπτωση.
Δε μιλάμε για τέτοια σκηνικά.
Ο κάθε επαγγελματικός κλάδδος είναι σχετικά κλειστός. Στο χέρι σου είναι να το χρησιμοποιήσεις αυτό για να πάρεις τα λεφτά σου.
Έχει να κάνει βέβαια και με το πόσο καθαρό είναι το δικό σου όνομα στην πιάτσα..
Από κει και πέρα, άποψη προσωπική ότι το εμπόριο το γάμησαν αφενός οι "δώσαμε τα χέρια", "είμαι μπεσαλής, κιμπάρης και ασίκης", και "εγώ το λόγο μου τον τηρώ", αφετέρου οι "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"...
Όλες αυτές οι κατηγορίες επέβαλαν συναλλακτικές πρακτικές που ακόμη και οι Φοίνικες έμποροι του 1000 πΧ θα έβρισκαν πρωτόγονες...
...διότι οι περισσότεροι που πληρώνουν, πληρώνουν αυτόν που πιέζει περισσότερο...