Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
10 περιπτωσεις σου βρισκω και στην Ελλαδα. Οποτε υπαρχει και εδω προβλημα παιδοφιλιας.
ναι. τι δεν καταλαβαίνεις; 'οταν διακινείται παιδική πορνογραφία και έχουν υπάρξει 10 δικογραφίες ειναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα.
όπως και είναι προφανές ή ότι δουλεύεις στην πρεσβεία της ταυλάνδης ή σε τουριστικό γραφείο.
σε κάθε άλλη περίπτωση εισαι απλά ηλίθιος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για μένα μίλησα,σ'αυτό το τμήμα.
Δεν εξαιρούμαι στο θέμα της μειωμένης κριτικής ικανότητας μέσα σ'ένα φόρουμ.
Και λέγοντας πως μια ζωή στην πιάτσα πέφτω έξω πολλές φορές & στο δια ζώσης,θέλω να δώσω έμφαση στα γραφόμενά μου..
Προς επίρρωση αυτών που λες το είπα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί?
Επειδή μιλάς με κάποιον σ'ένα φόρουμ?
Αυτό δλδ δίνει αυτομάτως βαρύτητα στην άποψή του για σένα ή τον οποιονδήποτε?
Αν θες τη δικιά μου άποψη,(την οποία ο ίδιος σε προτρέπω να την πετάξεις στα σκουπίδια αμέσως μόλις τη διαβάσεις) ξεκόλλα λίγο από το νετ και μη βασίζεσαι στην εντύπωση που θα σου κάνει κάποιος εδώ μέσα.
Μια ζωή στη πιάτσα και πάλι δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι κουμάσι είναι ο απέναντί μας,θα μπορέσουμε ν'αξιολογήσουμε μέσα σ'ένα φόρουμ??

δε θα διαφωνησω σε τπτ. εχεις δικιο.
απλα υπαρχουν διαβαθμισεις στο ποσο θα σε επηρεασει κατι. αλλα γεγονος ειναι οτι θα με επηρεασει.
αν με βρισει ο αλεκος θα γελασω. αν με βρισει ο πετροσυν θα αναρωτηθω τι εκανα σκατα. γτ εκτιμω την αποψη του.
δε θα μου ανατρεψει ολο το προγραμμα, ουτε θα κλειστω σπιτι να κλαιω, απλα θα με κανει να αναρωτηθω. αυτο.
γενικα εμπιστευομαι πανευκολα ατομα που πιστευω οτι αξιζουν. αν αποδειχτει λαθος, κακο του κεφαλιου μου. να γινω επιφυλακτικη και καχυποπτη δεν προκειται..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ίδιο είναι; :cheesy:

Καμιά από τις πηγές που παρέθεσες δεν μιλάει ειδικά για την Ταυλάνδη,αυτή είναι η ενστασή μου.-
ηλίθιε. ξαναδιάβασέ το. μιλάει για παιδο-φιλία. Και τα παιδιά ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12-13. Απλά σε μερικές απολιτιστες κοινωνιες για να δικαιογηθεί η εκπόρνευση και η ανωμαλία μετά την παιδική ηλικία γίνετσαι απευθείας ενήλιξ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
γενικα εμπιστευομαι πανευκολα ατομα που πιστευω οτι αξιζουν. αν αποδειχτει λαθος, κακο του κεφαλιου μου. να γινω επιφυλακτικη και καχυποπτη δεν προκειται..
Λάθος.Σωστό.Λάθος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ηλίθιε. ξαναδιάβασέ το. μιλάει για παιδο-φιλία. Και τα παιδιά ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12-13. Απλά σε μερικές απολιτιστες κοινωνιες για να δικαιογηθεί η εκπόρνευση και η ανωμαλία μετά την παιδική ηλικία γίνετσαι απευθείας ενήλιξ.
Παντρεύεσαι κιόλας.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ναι. τι δεν καταλαβαίνεις; 'οταν διακινείται παιδική πορνογραφία και έχουν υπάρξει 10 δικογραφίες ειναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα.
όπως και είναι προφανές ή ότι δουλεύεις στην πρεσβεία της ταυλάνδης ή σε τουριστικό γραφείο.
σε κάθε άλλη περίπτωση εισαι απλά ηλίθιος.

τελικα εχεις πλακα...

απαντας επιλεκτικα
οι πηγες που παρουσιαζεις δεν λενε αυτο που υποστηριζεις
δεν εχεις προσωπικη αποψη
γραφεις γενικα και αοριστα

Το προφανες δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει. Γιατι προφανως εισαι ηλιθιος.... Δεν πειραζει ρε μαναρι, ειμαι και 'γω αμα σε κανει να νοιωθεις καλυτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εεεεε όχι αγαπητέ,το πρόβλημα αυτό δεν γίνεται να το μηδενίσεις,όσο υπάρχουνε άνθρωποι κάποιοι θα είναι ανώμαλοι.

ναι αλλά πρέπει να πηγαίνουν και στο εκτελεστικό απόσπασμα στην καλύτερη
στη ταυλάνδη και αλλού υπάρχει μεγάλη ασυλία.
τι δεν καταλαβαίνετε;
ότι στην ελλάδα ο αλλος βλέπει τσόντες και είναι εγκληματίας ενώ στην ταυλάνδη αγοράζει σαν κύριος την παρθενιά 12χρονης και επιστρέφει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε μαλάκα ή είμαστε ηλίθιοι ή όντως κάποιοι εδώ μέσα ποστάρουν με κάποιο κέρδος είτε οικονομικό, είτε προσωπικό.
Τίποτα απ όλα αυτά σε γενικές γραμμές εκτός κάποιων τραγικών εξαιρέσεων.
Απλά όλοι μας πέφτουμε συχνά στην παγίδα να συμφωνήσουν οι άλλοι με τις απόψεις μας.
Γι αυτό έχει χυθεί αίμα και σπέρμα ανά τους αιώνες,θα λυθεί σε μερικά ποστς σ ένα φόρουμ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τίποτα απ όλα αυτά σε γενικές γραμμές εκτός κάποιων τραγικών εξαιρέσεων.
Απλά όλοι μας πέφτουμε συχνά στην παγίδα να συμφωνήσουν οι άλλοι με τις απόψεις μας.
Γι αυτό έχει χυθεί αίμα και σπέρμα ανά τους αιώνες,θα λυθεί σε μερικά ποστς σ ένα φόρουμ?

μήπως να αρχίσουμς να δοαφωνούμε και το εάν η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο;
ή μήπως να θεωρήσουμε λογικό ο καθενας να έχει προσωπικούς ορισμούς των λέξεων που χρησιμοποιεί;
λχ. κάποιος θεωρεί ότι παιδί είναι και η 17χρονη, οπότε εγώ λέγοντας σε γαμάω να εννοώ ότι θα του δώσω φιλιά..

τι να πω. δεν υπάρχει γιατρειά. τίποτα άλλο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λέω πως κάποιες φορές κακώς ασχολείσαι.Δεν θα αλλάξει κάτι.Από το ένα τύμπανο στο άλλο.
Little drummer boys and girls

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Η μαλακια στο μυαλο του ανθρωπου ειναι ανικητη και πανω απο ολα απεριοριστη...αλλος εχει ιδωτικο νησι- αλλος χρυση χεστρα -αλλος στελνει στον θανατο 50 εκ.ανθρωπους γιατι δεν του σηκωνεται και τρωει κρεας-αλλος τρωει μονο κρεας( οτι κρεας)-αλλος μιλαει με τον θεο -αλλος
μιλαει με τον διαολο -αλλος γινεται υπερδυναμη και αλλος περνει τα αρχιδια μου...ουφ κουραστηκα να απαριθμω και να γραφω περιπτωσεις ανθρωπινης μαλακιας...δεν ανυσηχω ομως γιατι οπως εχει αποδειξει η φυση -ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΕΚΚΛΙΠΟΥΝ-ετσι και μεις σαν ειδος καποια στιγμη θα απαλλαξουμε τον πλανητη απο την παρουσια μας....
Προς το παρον προτεινω στον σκηνοθετη στην επομενη ταινια του να τον παιζει και μετα να τον κοβει και να τον βαζει στον κωλο του .Συμβολιζοντας -παντα-βεβαια την μαλακια που τον δερνει και στο τελος τον ΓΑΜΕΙ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λέω πως κάποιες φορές κακώς ασχολείσαι.Δεν θα αλλάξει κάτι.Από το ένα τύμπανο στο άλλο.
Little drummer boys and girls
διαβάζουν ανήλικοι πιθανώς...
δεν απαντάς. λέει ο άλλος...
α δεν τρέχει τιποτα στην Ταυλάνδη.
κάνα γαμήσι και ξεπαρθένεμα εξαγορασμένο σε 12χρονες παίζει μεμονωμένα.
σιγά. όλα καλά.

εάν έπαιζε και κάνα μουσουλμανικό του στυλ αμα σε πιάσω να τα γράφεις δημόσια παίζει να σου κόψω το πουλάκι δημόσια να δεις πως μαζεύεται η μαγκιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom