Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ειναι επισης προφανες οτι εσυ δεν ξερεις. Προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο και μεχρι να γίνεις κουραστικος, εισαι αστειος.
και η ελλάδα δεν έχει χρεοκοπήσει.
και η γη είναι επιπεδη.
και στην ταυλάνδη η εισαγώμενη παιδοφιλία είναι ανύπαρκτη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δε σε γαμάω.

πρόχειρα.

Ταϊλάνδη
Η βιομηχανία του σεξ ανθεί

Ο σεξοτουρισμός έχει τις ρίζες του στον πόλεμο του Βιετνάμ, όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες μετέβαιναν στην Ταϊλάνδη για λόγους... αναψυχής. Σήμερα η βιομηχανία του σεξ ανθεί, τρεφόμενη από τη φτώχεια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία περίπου 30.000-40.000 ντόπια παιδιά κάτω των 18 ετών εξωθούνται στην πορνεία.

Ο πραγματικός αριθμός είναι ωστόσο πολλαπλάσιος, αφού η καταγραφή είναι δύσκολη και δεν συμπεριλαμβάνει κορίτσια που εισάγονται για σεξουαλική εκμετάλλευση από τη Μιανμάρ, την Καμπότζη, το Λάος, το Βιετνάμ, την Κίνα, τη Ρωσία και το Ουζμπεκιστάν. Ο σεξοτουρισμός καλά κρατεί όχι μόνο με την... αρωγή των ντόπιων, αλλά και των ευκατάστατων τουριστών από Ευρώπη, Β. Αμερική και Αυστραλία. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται παιδόφιλοι που ψάχνουν για περιστασιακό σεξ με ανήλικους και συχνάζουν σε δημοφιλείς περιοχές όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και η Πατάγια.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πέθανε και ο Καντιώτης ρε μαλάκα να κάνει σταυροφορία κατά της ταινίας  :headbang:
Θυμάστε τι είχε γίνει με τον "Τελευταίο πειρασμό" του Σκορτσέζε πριν κάποια χρόνια?

Μήπως μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα και συγχέεις την καλλιτεχνική δημιουργία με την προκλητική ασυδοσία; Συγκρίνεις μία ταινία ενός συγγραφέα που έφτασε στο όριο της υποψηφιότητας Νόμπελ, με σενάριο που άγγιζε τις φιλοσοφικές βάσεις του ιδίου, ένα κινηματογραφικό έργο ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη, με εξαιρετικό cast ηθοποιών απέναντι σε μία ταινία τρόμου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εμπεριέχει σκηνή βιασμού βρέφους;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
έχω δηλώσει πολλάκις για το κάψιμο.
η αρχή είναι όπως και στους αλκοολικούς η αποδοχή.
Με μια διαφορά που την έχω γράψει πολλάκις. Εμένα με πληρώνουν για αυτό το κάψιμο.

κάνε τις αναγωγές σου. βρες τον εαυτό σου.

πληρωμενο η οχι, το καψιμο και τα αποτελεσματα του ειναι ιδια.
αποφασισε αν ειμαι ηλιθια ή καμμενη/χαμενη ή ολα αυτα.

εγω παντως λεω οτι ειμαι απ ολα. κ το δεχομαι.

ποιο το νοημα αυτου ομως? να δειχτεις και παλι?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Όταν μου απάντησες πόσο καλός είμαι που νοιάζομαι για το καλό της συν-φορουμίτισας.

Σου απαντώ ακριβώς το ίδιο.
Όλοι μαλάκες είμαστε εδώ μέσα..

μαζεψου λεμε, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. εσυ εισαι μαλακας, ο αλεκος ομως ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όταν μου απάντησες πόσο καλός είμαι που νοιάζομαι για το καλό της συν-φορουμίτισας.

Σου απαντώ ακριβώς το ίδιο.
Όλοι μαλάκες είμαστε εδώ μέσα..

ειλικρινα θυμαμαι αυτη μου την απαντηση, αλλα δε θυμαμαι τι μου ειχες πει εσυ.  μπορεις να μου πεις ξανα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιο το νοημα αυτου ομως? να δειχτεις και παλι?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θες να το ακούσεις; οκ.
δεν την παλεύω με άτομα μειωμένης αντίληψης. ακόμα και εάν τα συμπαθώ.
την καταλαβαίνεις τη διαφορά; και τέλος συζήτησης.
στο κοσμοφόρουμ δε συμμετέχω για εκεί είναι αυτή η κουβέντα οπότε δεν πάει πουθενά. 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

θες να το ακούσεις; οκ.
δεν την παλεύω με άτομα μειωμένης αντίληψης. ακόμα και εάν τα συμπαθώ.
στο κοσμοφόρουμ δε συμμετέχω για εκεί είναι αυτή η κουβέντα οπότε δεν πάει πουθενά. 

μιλαμε καιρο τωρα, οποτε μαλλον κατι δειχνει η καθυστερηση σου στην εξαγωγη αυτου του πορισματος. εκτος αν με συμπαθουσες τοσο, η αν απλα για αλλη μια φορα ηθελες να εισαι οκ με ατομα που ηταν διπλα μου.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
δε σε γαμάω.

πρόχειρα.

Ταϊλάνδη
Η βιομηχανία του σεξ ανθεί

Ο σεξοτουρισμός έχει τις ρίζες του στον πόλεμο του Βιετνάμ, όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες μετέβαιναν στην Ταϊλάνδη για λόγους... αναψυχής. Σήμερα η βιομηχανία του σεξ ανθεί, τρεφόμενη από τη φτώχεια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία περίπου 30.000-40.000 ντόπια παιδιά κάτω των 18 ετών εξωθούνται στην πορνεία.

Ο πραγματικός αριθμός είναι ωστόσο πολλαπλάσιος, αφού η καταγραφή είναι δύσκολη και δεν συμπεριλαμβάνει κορίτσια που εισάγονται για σεξουαλική εκμετάλλευση από τη Μιανμάρ, την Καμπότζη, το Λάος, το Βιετνάμ, την Κίνα, τη Ρωσία και το Ουζμπεκιστάν. Ο σεξοτουρισμός καλά κρατεί όχι μόνο με την... αρωγή των ντόπιων, αλλά και των ευκατάστατων τουριστών από Ευρώπη, Β. Αμερική και Αυστραλία. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται παιδόφιλοι που ψάχνουν για περιστασιακό σεξ με ανήλικους και συχνάζουν σε δημοφιλείς περιοχές όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και η Πατάγια.

Δεν με γαμας γιατι δεν μπορεις.. και συνεχιζω

Το αρθρο απο το "Εθνος" αναφερεται σε παγκοσμια κλιμακα. Δεν επιασα Αφρικη και Λ.Αμερικη γιατι ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχουν τετοια θεματα λογω φτωχειας. Επιτηδες εμεινα στην ασια αλλιως θα πλατιασουμε υπερβολικα.
Για Ταιλανδη γραφει για σεξοτουρισμο και τα στοιχεια που δινει για 30-40 χιλιαδες ανηλικους δεν ξερω που τα βρηκαν. Ο σεξοτουρισμος ωθει νεες γυναικες να αναζητησουν μια πιο, οικονομικα, ευκολη ζωη και με την βοηθεια μιας πλαστης ταυτοτητας που τις κανει ενηλικες μπορουν να μπουν σε bars και ξενοδοχεια. Ειδικα Μπανγκοκ, Πουκετ και Παταγια δεν προκειτε να βρεις τετοιες καταστασεις γιατι ειναι πολεις που απευθυνονται σε ολα τα ειδη τουριστων και εχουν ισχυρη αστυνομευση και υποδομες που θα στηριξουν την επιβολη του νομου. Σεξοτουρισμο θα βρεις καργα, αλλα οχι παιδοφιλους. Αυτοι θα τραβηχτουν σε απομερες τοποθεσιες και δεν ειναι καθολου πιθανο οτι θα πετυχουν το σκοπο τους.
Στην Καμποτζη σου ειπα και πριν οτι ισχυει αλλα χωρις τοσες υπερβολες. Πολυ συγκαλυμενα και σε μικροτερο ποσοστο λογο της προσπαθειας που γινεται απο διεθνεις και τοπικες οργανωσεις. Σκηνες με κοριτσια 14-15 να κωλοτριβονται σε καραφλακηδες τουριστες ειδα αλλα λυθηκε το θεμα με συνοπτικες διαδικασιες και μια στεκα μπιλιαρδου. Η απειρη φτωχεια που υπαρχει μπορει να κανει τοσο τραγικες τις καταστασεις που κανενα αρθρο στο νετ δεν θα σε βοηθησει να καταλαβεις. Τα ιδια περιπου συναντας και στην Ινδια.

Το ποσο μπαζει το αρθρο που παραθετεις ειναι φανερο απο το σημειο που αναφερει και τη Μυανμαρ. Σε μια στρατοκρατουμενη χωρα, που η μετακινηση τουριστων δεν ειναι ελευθερη σε ολη την χωρα, και με πολυ αυστηρους κωδικες επικοινωνιας, θες να πιστεψω οτι ανθει η παιδοφιλια... Και ανακαλυψαν προβλημα παιδοφιλιας στο Βιετναμ...!!
:jerking:

Μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι... Ο γουγλης δεν δινει ολες τις απαντησεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλαμε καιρο τωρα, οποτε μαλλον κατι δειχνει η καθυστερηση σου στην εξαγωγη αυτου του πορισματος. εκτος αν με συμπαθουσες τοσο, η αν απλα για αλλη μια φορα ηθελες να εισαι οκ με ατομα που ηταν διπλα μου.
α. εξακολουθώ να σε συμπαθώ περισσότερο από όσο πιστεύεις.
β. η μειωμένη αντίληψη δε σημαίνει απαραίτητα έλλειψη ευφυίας. μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη παιδείας ή κατάλληλων ερεθισμάτων ή ελλιπούς ενημέρωσης ή υπερβολικής συναισθηματικής ευαισθησίας.
γ. είναι προφανές ότι δεν είσαι έτοιμη για την διαρκή έκθεση στο ιντερνετ.
σου κάνει συνολικά περισσότερο κακό από καλό.

φιλικά
ο καμμένος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι... Ο γουγλης δεν δινει ολες τις απαντησεις.

για το 2ο λινκ αβαβά.....
είναι σκηνοθετημένο και τα σχόλια απο κάτω...
κάποιοι μισούν την ταυλάνδη.
δε σε γαμάω λέμε.
τέλος.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

θες να το ακούσεις; οκ.
[size=24pt]δεν την παλεύω με άτομα μειωμένης αντίληψης[/size]. ακόμα και εάν τα συμπαθώ.

Απάλευτη πλέον η μαλακία της ξανθούλας....  :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α. εξακολουθώ να σε συμπαθώ περισσότερο από όσο πιστεύεις.
β. η μειωμένη αντίληψη δε σημαίνει απαραίτητα έλλειψη ευφυίας. μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη παιδείας ή κατάλληλων ερεθισμάτων ή ελλιπούς ενημέρωσης ή υπερβολικής συναισθηματικής ευαισθησίας.
γ. είναι προφανές ότι δεν είσαι έτοιμη για την διαρκή έκθεση στο ιντερνετ.
σου κάνει συνολικά περισσότερο κακό από καλό.

φιλικά
ο καμμένος.

τουλαχιστον ειμαι η ιδια ηλιθια και εδω και στα πιμι μου και στην εξω ζωη μου, με ολους.
δεκτη η κριτικη/συμβουλη/γουατεβερ. 

Επισκέπτης
ειλικρινα θυμαμαι αυτη μου την απαντηση, αλλα δε θυμαμαι τι μου ειχες πει εσυ.  μπορεις να μου πεις ξανα?
Γάματο.
Κράτα αυτό που σου είπα για τους μαλάκες..
Όλοι είμαστε κι όλοι εδώ μαζευτήκαμε.

Μη σκίζεσαι και για την εκτίμηση των μελών ενός forum.
Δε λέει..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μήπως μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα και συγχέεις την καλλιτεχνική δημιουργία με την προκλητική ασυδοσία; Συγκρίνεις μία ταινία ενός συγγραφέα που έφτασε στο όριο της υποψηφιότητας Νόμπελ, με σενάριο που άγγιζε τις φιλοσοφικές βάσεις του ιδίου, ένα κινηματογραφικό έργο ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη, με εξαιρετικό cast ηθοποιών απέναντι σε μία ταινία τρόμου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εμπεριέχει σκηνή βιασμού βρέφους;
Mιλάω για τη λογοκρισία και την υποκρισία και τίποτα άλλο.Κατανοητό ή ού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom