Επισκέπτης
εμενα? που?
Όταν μου απάντησες πόσο καλός είμαι που νοιάζομαι για το καλό της συν-φορουμίτισας.
Σου απαντώ ακριβώς το ίδιο.
Όλοι μαλάκες είμαστε εδώ μέσα..
εμενα? που?
και η ελλάδα δεν έχει χρεοκοπήσει.Και ειναι επισης προφανες οτι εσυ δεν ξερεις. Προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο και μεχρι να γίνεις κουραστικος, εισαι αστειος.
και στην ταυλάνδη η εισαγώμενη παιδοφιλία
πηγουλα?
Πέθανε και ο Καντιώτης ρε μαλάκα να κάνει σταυροφορία κατά της ταινίας
Θυμάστε τι είχε γίνει με τον "Τελευταίο πειρασμό" του Σκορτσέζε πριν κάποια χρόνια?
έχω δηλώσει πολλάκις για το κάψιμο.
η αρχή είναι όπως και στους αλκοολικούς η αποδοχή.
Με μια διαφορά που την έχω γράψει πολλάκις. Εμένα με πληρώνουν για αυτό το κάψιμο.
κάνε τις αναγωγές σου. βρες τον εαυτό σου.
Όταν μου απάντησες πόσο καλός είμαι που νοιάζομαι για το καλό της συν-φορουμίτισας.
ποιο το νοημα αυτου ομως? να δειχτεις και παλι?
θες να το ακούσεις; οκ.
δεν την παλεύω με άτομα μειωμένης αντίληψης. ακόμα και εάν τα συμπαθώ.
την καταλαβαίνεις τη διαφορά; και τέλος συζήτησης.
στο κοσμοφόρουμ δε συμμετέχω για εκεί είναι αυτή η κουβέντα οπότε δεν πάει πουθενά.
δε σε γαμάω.
πρόχειρα.
Ταϊλάνδη
Η βιομηχανία του σεξ ανθεί
Ο σεξοτουρισμός έχει τις ρίζες του στον πόλεμο του Βιετνάμ, όταν οι Αμερικανοί στρατιώτες μετέβαιναν στην Ταϊλάνδη για λόγους... αναψυχής. Σήμερα η βιομηχανία του σεξ ανθεί, τρεφόμενη από τη φτώχεια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία περίπου 30.000-40.000 ντόπια παιδιά κάτω των 18 ετών εξωθούνται στην πορνεία.
Ο πραγματικός αριθμός είναι ωστόσο πολλαπλάσιος, αφού η καταγραφή είναι δύσκολη και δεν συμπεριλαμβάνει κορίτσια που εισάγονται για σεξουαλική εκμετάλλευση από τη Μιανμάρ, την Καμπότζη, το Λάος, το Βιετνάμ, την Κίνα, τη Ρωσία και το Ουζμπεκιστάν. Ο σεξοτουρισμός καλά κρατεί όχι μόνο με την... αρωγή των ντόπιων, αλλά και των ευκατάστατων τουριστών από Ευρώπη, Β. Αμερική και Αυστραλία. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται παιδόφιλοι που ψάχνουν για περιστασιακό σεξ με ανήλικους και συχνάζουν σε δημοφιλείς περιοχές όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και η Πατάγια.
α. εξακολουθώ να σε συμπαθώ περισσότερο από όσο πιστεύεις.μιλαμε καιρο τωρα, οποτε μαλλον κατι δειχνει η καθυστερηση σου στην εξαγωγη αυτου του πορισματος. εκτος αν με συμπαθουσες τοσο, η αν απλα για αλλη μια φορα ηθελες να εισαι οκ με ατομα που ηταν διπλα μου.
Μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι... Ο γουγλης δεν δινει ολες τις απαντησεις.
η σωστή διατύπωση: "Όλοι οι μαλάκες, εδω μέσα είμαστε"
θες να το ακούσεις; οκ.
[size=24pt]δεν την παλεύω με άτομα μειωμένης αντίληψης[/size]. ακόμα και εάν τα συμπαθώ.
την καταλαβαίνεις τη διαφορά; και τέλος συζήτησης.
στο κοσμοφόρουμ δε συμμετέχω για εκεί είναι αυτή η κουβέντα οπότε δεν πάει πουθενά.
α. εξακολουθώ να σε συμπαθώ περισσότερο από όσο πιστεύεις.
β. η μειωμένη αντίληψη δε σημαίνει απαραίτητα έλλειψη ευφυίας. μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη παιδείας ή κατάλληλων ερεθισμάτων ή ελλιπούς ενημέρωσης ή υπερβολικής συναισθηματικής ευαισθησίας.
γ. είναι προφανές ότι δεν είσαι έτοιμη για την διαρκή έκθεση στο ιντερνετ.
σου κάνει συνολικά περισσότερο κακό από καλό.
φιλικά
ο καμμένος.
Γάματο.ειλικρινα θυμαμαι αυτη μου την απαντηση, αλλα δε θυμαμαι τι μου ειχες πει εσυ. μπορεις να μου πεις ξανα?
Mιλάω για τη λογοκρισία και την υποκρισία και τίποτα άλλο.Κατανοητό ή ού?Μήπως μπερδεύεις την βούρτσα με την πούτσα και συγχέεις την καλλιτεχνική δημιουργία με την προκλητική ασυδοσία; Συγκρίνεις μία ταινία ενός συγγραφέα που έφτασε στο όριο της υποψηφιότητας Νόμπελ, με σενάριο που άγγιζε τις φιλοσοφικές βάσεις του ιδίου, ένα κινηματογραφικό έργο ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη, με εξαιρετικό cast ηθοποιών απέναντι σε μία ταινία τρόμου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εμπεριέχει σκηνή βιασμού βρέφους;