Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χωρίς να έχω διαβάσει όλο το θέμα, να σημειώσω ότι στην χώρα που αγαπούν τα σκυλιά περισσότερο από τους ανθρώπους, στο ΗΒ δηλαδή (γνωρίζω περιπτώσεις που οι γονείς ταΐζουν τα παιδιά τους κατεψυγμένα, ενώ στα σκυλιά δίνουν πάντα φρέσκο κρέας), στην δεύτερη καταγγελία για επίθεση σκύλου, στο μαζεύει ο μπόγιας και το πάει σούμπιτο για ευθανασία. Όσα και αν έχεις δώσει.

Επισκέπτης
Κλασσικές αντιδράσεις σ'αυτό το θέμα. Από την μια τα αριστεροαναρχοκουμούνια να λένε ότι όλοι οι μπάτσοι είναι μαλακές by default. Και ότι το ζώο έχει ψυχή και προστάτευε το αφεντικό του.
Όπως λέει το άρθρο το αφεντικό του ήταν αναίσθητο μετά από δυνατό μεθύσι κ οι αστυνομικοί θέλαν να τον βοηθήσουν. Ο σκύλος το είδε σαν απειλή για το αφεντικό του και τον "υπερασπίστηκε".

Από την άλλη όσοι έχουνε μια σταγόνα λογικής μέσα τους να καταλαβαίνουν ότι αν σε ορμήσει σκύλος κοιτάς να προστατευτείς με ότι διαθέτεις πάνω σου. Μαντέψτε τι τώρα... οι αστυνομικοί έχουν όπλα. Και τα όπλα μπορούν να σε προστατεύσουν. Από διάφορους τύπους ζώων. Στο δίλημμα του να μου κόψει κομμάτι ο σκύλος κ να τον σκοτώσω θα διάλεγα το 2ο. Εσείς?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μεγάλο θέμα το κάνατε, ένας αστυνομικός σκότωσε έναν σκύλο πάνω σε άμυνα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, κρίμα για το ζώο, πάμε παρακάτω.
μετά τα μέτρα των 11.5 δις περιμένω να ανοίξει θρεντ με τίτλο
"Δασάρχης πυροβολεί τρυποκάρυδο που του επιτέθηκε στην ξύλινη βάση της μπερέττας του"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
επί του θέματος.
τα πιτ οταν λυσσάξουν ακόμα και εκπαιδευμένα είναι δολοφόνοι.
δεδομένου ότι στην αμερική το γνωρίζουν αυτό, ενώ εδώ στο ελλάντα έλα μωρέ το σκυλάκι τι του έκαναν είναι απλά αστειο να το συζητάμε όταν γνωρίζω περίπτωση με αναπηρία στο πόδι λόγω κομμένου τένοντα.

εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά καθώς είχα ένα διασταύρωση λαμπραντόρ-λύκο ως τα γεράματά του και η μόνη φορά που με δάγκωσε είναι όταν δεν τον άφηνα να πηδήξει το θηλυκό μου χάσκυ.

δεδομένου ότι έχω γίνει μάρτυρας τσκακωμού στη γειτονιά πιτ με λύκο όπου το πιτ έχει μαγκώσει τον λύκο απο το λαιμό το αίμα στάζει ποτάμι, ο ιδιικτήτης του λύκου ωρύεται, ο ιδιοκτήτης του πιτ κοπανάει με λύσσα το πιτ στο κεφάλι με καδρόνι αλλά αυτό δεν το αφήνει μέχρι να πάψει ο λύκος να σπαρταράει....
έκτοτε ακόμα και μπροστά μου να δώ (και έχω γνωρίσει φυλήσυχα λόγω σχέσης με κοπέλα που είχαν τρέλλα στην οικογένεια με τα πιτ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 μέτρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μετά τα μέτρα των 11.5 δις περιμένω να ανοίξει θρεντ με τίτλο
"Δασάρχης πυροβολεί τρυποκάρυδο που του επιτέθηκε στην ξύλινη βάση της μπερέττας του"
η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμα μία απόδειξη τς αμερικανοποίησης που έχουμε υποστεί, αν και εν προκειμένω λειτούργησε το ένστικτο της απέχθειας απέναντι στους ένστολους που είναι ελληνικότατη αντίδραση

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
επί του θέματος.
δεδομένου ότι στην αμερική το γνωρίζουν αυτό, ενώ εδώ στο ελλάντα έλα μωρέ το σκυλάκι τι του έκαναν είναι απλά αστειο να το συζητάμε όταν γνωρίζω περίπτωση με αναπηρία στο πόδι λόγω κομμένου τένοντα.

εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά καθώς είχα ένα διασταύρωση λαμπραντόρ-λύκο ως τα γεράματά του και η μόνη φορά που με δάγκωσε είναι όταν δεν τον άφηνα να πηδήξει το θηλυκό μου χάσκυ.

δεδομένου ότι έχω γίνει μάρτυρας τσκακωμού στη γειτονιά πιτ με λύκο όπου το πιτ έχει μαγκώσει τον λύκο απο το λαιμό το αίμα στάζει ποτάμι, ο ιδιικτήτης του λύκου ωρύεται, ο ιδιοκτήτης του πιτ κοπανάει με λύσσα το πιτ στο κεφάλι με καδρόνι αλλά αυτό δεν το αφήνει μέχρι να πάψει ο λύκος να σπαρταράει....
έκτοτε ακόμα και μπροστά μου να δώ (και έχω γνωρίσει φυλήσυχα λόγω σχέσης με κοπέλα που είχαν τρέλλα στην οικογένεια με τα πιτ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 μέτρα.

Την επόμενη φορά να φωνάξεις τον καρτάκη!
αυτός ξέρε πως να το κάνει αρνι  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επί του θέματος.

πες μας πρωτα και για τον ιδιοκτητη τους περσυ και αν ειναι να τα σκοτωσουμε ολα
δες και παλι το βιντεο και αν το σκυλι ηταν επιθετικο ας το δωσουμε στους ασιατες να το φανε
δες ηλιθιους μπατσους που δεν μπορουν με τιποτα να εκτιμησουν μια κατασταση
με τσιμπισε τσουχτρα που ειναι η πουτανα η αστυνομια?????

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
α, και σχολιασε και αν θες την μαγκια του σεριφη που πετυχε το ζωο με την μια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμα μία απόδειξη τς αμερικανοποίησης που έχουμε υποστεί, αν και εν προκειμένω λειτούργησε το ένστικτο της απέχθειας απέναντι στους ένστολους που είναι ελληνικότατη αντίδραση
στην αμερική απο πολλούε μπάτσους υπάρχει εξίσωση και των μαύρων με ζώα.
τώρα

για το αμέρικα οι μπάτσοι έχουν συγκεκριμένη εκπαίδευση.
εάν αισθανθούν απειλή ζωής ακόμα και απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας έχουν το ελεύθερο να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους.
αυτό δεν το ξέρουν μόνο οι μπάτσοι ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΡΝΤ Η ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ με βαρύ σύνδρομο ντάουν.

αυτά.
και καλό ΣΚ σας εύχομαι.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
θανατος στον αλητη τον μπάτσο

σα δε ντρεπετε να πυροβολει το αμοιρο το ζωο  :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το σκυλι στο συγκεκριμενο βιντεο ηταν πολυ εξυπνο και πολυ πιστο.
Οι μπατσοι σε ολο τον κοσμο ειναι βλακες και πιονια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
α, και σχολιασε και αν θες την μαγκια του σεριφη που πετυχε το ζωο με την μια
και γάτα πετυχαίνει με τη μια,
στην αμερικη οι μπάτσοι δεν έχουν τα όπλα για διακόσμηση τα έχω πει χίλιες φορές.

τώρα.
η απέχθεια μου για τα πιτ δεν επηρεάζει καθόλου την κρίση μου.
στην αμερική το σύστημα έιναι έτσι.
ας πούμε στην αμερική το τρεσπασινγκ σε πράιβατ πρόπερτυ σου δίνει το δικαίωμα να πυροβολήσεις κατευθείαν εφόσον έχεις τοποθετήσιε σήμανση περι του τρεσπασερ.

λογικό να μην αντιλαμβάνεστε τη λογική στο αμερικα αλλά στο αμερικα
1.
υπάρχουν ακόμα και φυλακίσεις για πετ νιγκλεκσιον σε ιδιοκτήτες
2.
τα δικαιώματα των κατοικιδίων είναι σε πολλά στέιτς πιο πολλά απο ότι ανθρώπων εδώ στην πολιτισμένη ελλάντα.
3.
ο μπατσος μπορεί να έχει 10 σκυλιά και εάν νιώσιε απειλή μπορεί να πυροβολήσει και το δικό του ακόμα.

τώρα αρέσει δε μας αρεσει αυτό ειναι το σύστημα στην αμερικα.
βεβαίως στο αμερικα έχουν γουρούνια μπατσους (όπως διατείνεστε) αλλά δεν έχουν γουγούρια πολίτες που βάζουν φωτιά σε φουκαριάρικα αδέσποτα και τα αποκεφαλίζουν και κρεμάνε το κεφάλι τους στα σίδερα
και εάν είχαν όταν τους πιάσουν θα κάνουν πάνω απο 2-3 χρονάκια μπουζου και δεν θα φύγουν με ένα πρόστιμο και μια 3μηνη με αναστολή όπως εδώ στην πολιτισμένη μας ελλάδα.

αυτά.
κουράστηκα μη με κουράζετε άλλο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμ

μέσω της υπερβολίκης μας αγάπης για τα ζώα κρύβουμε το μίσος μας για τους συνανθρώπους μας και την απανθρωπιά μας.
έχω ακούσει πολλούς να λένε οτι θα κάνουν και θα ράνουν στον Χ, Ψ που τους έκανε εκείνο ή το άλλο,  άλλα μόλις δουν ένα ζώο κάνουν σαν μαλάκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom