pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα τανε και μπατσος μαλλον δεν εξηγειται αλλιως...ισα μωρη με τα αρχαια αστειακια σου
θα τανε και μπατσος μαλλον δεν εξηγειται αλλιως...ισα μωρη με τα αρχαια αστειακια σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καμπριολέ παπάρι έχει ανοίξει μεγάλη σχολή
Καλό θα ήταν να παραδειγματίζεσαι και από τα άλλα, όχι μόνο από τις ατάκες.
το μονδικό λογικό στα γραφόμενα του πέρσυ είναι οι ατάκες.. τα ρέστα είναι ΓΤΠΚ ...
μετά τα μέτρα των 11.5 δις περιμένω να ανοίξει θρεντ με τίτλομεγάλο θέμα το κάνατε, ένας αστυνομικός σκότωσε έναν σκύλο πάνω σε άμυνα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, κρίμα για το ζώο, πάμε παρακάτω.
εμΜια χαρά τα λέει, εσύ δεν νιώθεις.
η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμα μία απόδειξη τς αμερικανοποίησης που έχουμε υποστεί, αν και εν προκειμένω λειτούργησε το ένστικτο της απέχθειας απέναντι στους ένστολους που είναι ελληνικότατη αντίδρασημετά τα μέτρα των 11.5 δις περιμένω να ανοίξει θρεντ με τίτλο
"Δασάρχης πυροβολεί τρυποκάρυδο που του επιτέθηκε στην ξύλινη βάση της μπερέττας του"
επί του θέματος.
τα πιτ οταν λυσσάξουν ακόμα και εκπαιδευμένα είναι δολοφόνοι.
δεδομένου ότι στην αμερική το γνωρίζουν αυτό, ενώ εδώ στο ελλάντα έλα μωρέ το σκυλάκι τι του έκαναν είναι απλά αστειο να το συζητάμε όταν γνωρίζω περίπτωση με αναπηρία στο πόδι λόγω κομμένου τένοντα.
εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά καθώς είχα ένα διασταύρωση λαμπραντόρ-λύκο ως τα γεράματά του και η μόνη φορά που με δάγκωσε είναι όταν δεν τον άφηνα να πηδήξει το θηλυκό μου χάσκυ.
δεδομένου ότι έχω γίνει μάρτυρας τσκακωμού στη γειτονιά πιτ με λύκο όπου το πιτ έχει μαγκώσει τον λύκο απο το λαιμό το αίμα στάζει ποτάμι, ο ιδιικτήτης του λύκου ωρύεται, ο ιδιοκτήτης του πιτ κοπανάει με λύσσα το πιτ στο κεφάλι με καδρόνι αλλά αυτό δεν το αφήνει μέχρι να πάψει ο λύκος να σπαρταράει....
έκτοτε ακόμα και μπροστά μου να δώ (και έχω γνωρίσει φυλήσυχα λόγω σχέσης με κοπέλα που είχαν τρέλλα στην οικογένεια με τα πιτ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 μέτρα.
πες μας πρωτα και για τον ιδιοκτητη τους περσυ και αν ειναι να τα σκοτωσουμε ολαεπί του θέματος.
τα πιτ οταν λυσσάξουν ακόμα και εκπαιδευμένα είναι δολοφόνοι.
δεδομένου ότι στην αμερική το γνωρίζουν αυτό, ενώ εδώ στο ελλάντα έλα μωρέ το σκυλάκι τι του έκαναν είναι απλά αστειο να το συζητάμε όταν γνωρίζω περίπτωση με αναπηρία στο πόδι λόγω κομμένου τένοντα.
εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά καθώς είχα ένα διασταύρωση λαμπραντόρ-λύκο ως τα γεράματά του και η μόνη φορά που με δάγκωσε είναι όταν δεν τον άφηνα να πηδήξει το θηλυκό μου χάσκυ.
δεδομένου ότι έχω γίνει μάρτυρας τσκακωμού στη γειτονιά πιτ με λύκο όπου το πιτ έχει μαγκώσει τον λύκο απο το λαιμό το αίμα στάζει ποτάμι, ο ιδιικτήτης του λύκου ωρύεται, ο ιδιοκτήτης του πιτ κοπανάει με λύσσα το πιτ στο κεφάλι με καδρόνι αλλά αυτό δεν το αφήνει μέχρι να πάψει ο λύκος να σπαρταράει....
έκτοτε ακόμα και μπροστά μου να δώ (και έχω γνωρίσει φυλήσυχα λόγω σχέσης με κοπέλα που είχαν τρέλλα στην οικογένεια με τα πιτ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 μέτρα.
στην αμερική απο πολλούε μπάτσους υπάρχει εξίσωση και των μαύρων με ζώα.η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμα μία απόδειξη τς αμερικανοποίησης που έχουμε υποστεί, αν και εν προκειμένω λειτούργησε το ένστικτο της απέχθειας απέναντι στους ένστολους που είναι ελληνικότατη αντίδραση
και γάτα πετυχαίνει με τη μια,α, και σχολιασε και αν θες την μαγκια του σεριφη που πετυχε το ζωο με την μια
η υπερευαισθησία απέναντι στα ζώα σε βαθμό που να τα εξισώνουμε με τους ανθρώπους είναι ακόμ
αυτά.
κουράστηκα μη με κουράζετε άλλο.
μπαααααααααααααααΠήγαινε να ξεκουραστεις κυρ-Γιωργη
το βγαλες το μεροκάματο πάλι σήμερα![]()