Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι να πεις ρε νούμερο, ο μόνος λόγος που θα σ'έπιανε ο πόνος να σχολιάσεις τον άστεγο θα ήταν στην περίπτωση που έτρωγε μάπες απ'τους μπάτσους, εκεί έχεις καταντήσει καημένε, ανοσία έχεις πάθει και συ και όλοι μας :uglystupid: κατά τα άλλα βέβαια σ'έπιασε ο πόνος για το ζωντανό, όμως οι μπάτσοι είναι που μισείς και όχι ότι συμπονάς τον σκύλο :jerking:
Σώπα ρε μεγάλε που θα απολογηθούμε εμείς για το αμερικάνικο σύστημα που σε αφήνει άστεγο ή να ψοφήσεις σαν το σκυλί.... :birdman:

Οι οπαδοί του ας απολογηθούν. :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Στην Αμερικη δεν σηκωνουν μαλακιες.ο σκυλος ενος αστεγου επιτεθηκε σε αστυνομικους που πηγαν να δουν τι εγινε,και ο ενας απο τους δυο τον πυροβολησε και τον εστειλε αδιαβαστο.αυτα προς γνωση και συμμορφωση εδω,που αν πυροβολησεις διαρρηκτη,θα μπλεξεις περισσοτερο εσυ απο αυτον.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/vinteo_sok_en_psyxro_pyrovolismos_pitmpoyl_apo_astynomiko_sth_nea_yorkh.1895071.html[/url]

Η είδηση έπρεπε να έχει άλλο τίτλο:

ηρωικό πιτμπουλ έπεσε από πυροβολισμό πριν προλάβει να φάει το μπάτσο...

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Η είδηση έπρεπε να έχει άλλο τίτλο:

ηρωικό πιτμπουλ έπεσε από πυροβολισμό πριν προλάβει να φάει το μπάτσο...

εν το μεταξυ τυποι μου,ο τυπος ο αστεγος ηταν τελειως κοκαλο να πουμε.μιλαμε τετοια νταγλα δεν την εχω ξαναδει.οχι τους πυροβολισμους δεν καταλαβε,αλλα ακομα κι αυτον τον ιδιο να τον ετρωγε ο σκυλος παλι δεν θα επαιρνε χαμπαρι :sleeping:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σώπα ρε μεγάλε που θα απολογηθούμε εμείς για το αμερικάνικο σύστημα που σε αφήνει άστεγο ή να ψοφήσεις σαν το σκυλί.... :birdman:

Οι οπαδοί του ας απολογηθούν. :birdman: :birdman: :birdman:
ναι αλλά τα βάζεις με την αμερικανική αστυνομία που πυροβολεί έναν σκύλο για ψύλλου πήδημα :birdman: αυτό παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον δηλαδή από τους ανθρώπους που αργοπεθαίνουν :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι αλλά τα βάζεις με την αμερικανική αστυνομία που πυροβολεί έναν σκύλο για ψύλλου πήδημα :birdman: αυτό παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον δηλαδή από τους ανθρώπους που αργοπεθαίνουν :birdman: :birdman:
Η είδηση αυτή είναι κ θα σχολιαστεί....αν ήταν: ''οι άστεγοι κ άποροι στην αμερική'' θα σχολίαζα άλλα πράγματα. :birdman:

Τότε βέβαια εσύ ως οπαδός του συστήματος θα έκανες την κότα.... :birdman: :birdman: :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η είδηση αυτή είναι κ θα σχολιαστεί....αν ήταν: ''οι άστεγοι κ άποροι στην αμερική'' θα σχολίαζα άλλα πράγματα. :birdman:

Τότε βέβαια εσύ ως οπαδός του συστήματος θα έκανες την κότα.... :birdman: :birdman: :birdman:
χέστηκες για τον σκύλο μαν ο μπάτσος είναι ο στόχος, συνέχισε όμως να κάνεις τον κινέζο ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εν το μεταξυ τυποι μου,ο τυπος ο αστεγος ηταν τελειως κοκαλο να πουμε.μιλαμε τετοια νταγλα δεν την εχω ξαναδει.οχι τους πυροβολισμους δεν καταλαβε,αλλα ακομα κι αυτον τον ιδιο να τον ετρωγε ο σκυλος παλι δεν θα επαιρνε χαμπαρι :sleeping:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Kαλα του κανε του γαμωσκυλου

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

*τι να καταλάβει ρε τύπε*

:grin:

τα στομαχάκια σας... :birdman: μάλλον έπρεπε να το βάλω στην αρχή :'(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε εβαλες το κερασακι παλι και ελεγα τι διαολο δεν παει καλα στην φαση
τα ειπες ολα
τυπε απο τοτε που ειναι προεδρος ο ομπαμας μου φαινεται η αστυνομια στο αμερικα εχει γινει πολυ σοφτ :-
σε παλιοτερες εποχες θα τον ειχαν γεμισει καυτο μολυβι
που πηγε το shoot first ask questions later που ολοι αγαπησαμε? :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε απο τοτε που ειναι προεδρος ο ομπαμας μου φαινεται η αστυνομια στο αμερικα εχει γινει πολυ σοφτ :-
σε παλιοτερες εποχες θα τον ειχαν γεμισει καυτο μολυβι
που πηγε το shoot first ask questions later που ολοι αγαπησαμε? :S
ναι ναι σωστα αλλα μην πεις κατι ζωα εεεε παιδια ηθελα να πω επαινεσαν το ποσο ευστοχο ηταν το γουρουρουνι εεεε ο μπατσος εεεεε ο αστυνομος ηθελα να πω που πετυχε τον φοβερο και τρομερο σκυλο με την μια

Επισκέπτης
ναι ναι σωστα αλλα μην πεις κατι ζωα εεεε παιδια ηθελα να πω επαινεσαν το ποσο ευστοχο ηταν το γουρουρουνι εεεε ο μπατσος εεεεε ο αστυνομος ηθελα να πω που πετυχε τον φοβερο και τρομερο σκυλο με την μια

Οχι παιδι μου. Κουταβακι ηταν. Αμαρτια απο το θεο να πυροβολησει κανεις ενα τετοιο ανυπερασπιστο πλασματακι :jerking:
Ποσο κωλοζωωα θα μας δειξετε οτι ειστε ακομα οι αριστεροι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom