kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γαμω το φασιστικο σοι σου πουστραΓια να γουσταρουμε ολοι.
Γαμαμε την κομπλεξικη ΕΑΜΙΤΙΚΗ οικογενεια σου![]()
γαμω το φασιστικο σοι σου πουστραΓια να γουσταρουμε ολοι.
Γαμαμε την κομπλεξικη ΕΑΜΙΤΙΚΗ οικογενεια σου![]()
Μην είσαι τόσο κομμούνιστης ρε....θα πάθεις τίποτα.Κολημενο με το ΠΑΜΕ σε βλέπω φίλε, αλλα ας το προσπερασω
ο τσιπρας πιστευω πως θα κατέβαζε πολύ κοσμο στο πεζοδρομιο για τον σκυλο και τα δικαιώματα του![]()
μαλακα αν γαμεις την καταγωγη μου εχω εδω στο σπιτι μου και γαμαω αλλον απο την παρτη σου και κομπλεξ αφησε σε εσενα ο δοσιλογος συγγενης σου που εδωσε κοσμο την κατοχη και την κουκουλα δεν την ξεπερασες ποτε πουστρακο
Αν ειχε να σκεφτει, οτι θα τον κυνηγουσαν οι φιλοζωικεs εταιρειεs, οτι θα ξεσηκωνε τσακωμο αριστεροδεξιων κομματων, το χαρτομανι τηs αναφοραs που θα επρεπε να συμπληρωσει και την προαγωγη που τοσο καιρο περιμενε να χανεται..........ε σιγουρα θα αυτοκτονουσεκαλυτερα να πυροβολουσε τον εαυτο του τυπε
λιγοτερο μπλεξιμο θα ειχε![]()
Μην είσαι τόσο κομμούνιστης ρε....θα πάθεις τίποτα.![]()
![]()
γαμω το φασιστικο σοι σου πουστρα
στην αθηνα οι σφαιρες εξωστρακιζονταιΔεν ξερω τι θα γινοταν, αν αυτο συνεβαινε εν Αθηναιs
Θα πυροβολουσε ο μπατσοs?
Θα αφηνε τον σκυλο να τον δαγκωσει?
βαλε και τα δελτια ειδησεων τυπεΑν ειχε να σκεφτει, οτι θα τον κυνηγουσαν οι φιλοζωικεs εταιρειεs, οτι θα ξεσηκωνε τσακωμο αριστεροδεξιων κομματων, το χαρτομανι τηs αναφοραs που θα επρεπε να συμπληρωσει και την προαγωγη που τοσο καιρο περιμενε να χανεται..........ε σιγουρα θα αυτοκτονουσε![]()
πίστεψε για να στο πω μπας και το καταλάβεις εγω το ξέρω γιατί η δουλειά μου έχει σχέσει με τα σώματα ασφαλείας και γνωριζω ακριβως αν γινετε εκπαίδευση και τι είδους.ακόμα και οι σκύλοι που εχει η πυροσβεστική για εντοπισμό σνθρωπων σε σεισμούς η αγνοούμενους δεν εκπαιδεύονται στην Ελλάδα αλλα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα βελγιο και ολλανδια και καποιοι στη γερμανια.τα άτομα δεν εκπαιδεύονται καν παρά πάνε σε κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό όπου και παραλαμβάνουν εκεί τα σκυλιά.το ίδιο και για τους αστυνομικούς φυσικά που στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει τέτοιου είδους εκπαίδευση.τώρα αν συνεχίζεις να λες τα δικά σου καντο..στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....Το ιδιο σκεφτομαι και για εσενα και ξερω οτι κατα βαθος δεν διαφερουν οι αποψεις μας.
Μου την σπαει η σιγουρια σου οτι δεν γνωριζω βεβαια γιατι ουτε καν με ξερεις...
προσεξε καριολη θα σου γαμησω τα βαρδουλαΓαμω το εαμοβουλγαρικο σου πουστροσογο που σε εκανε τοσο ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ να υπερασπιζεσαι σαν αυτιστικο ενα γαμημενο τερας σκυλι.
Μονο να φτυσω τον κωλοταφο του πουστη του παππου σου μπορω στην Τασκενδη μουνοπανο.
συντροφακι (πρωην) όταν είχαμε την εξουσια εμεις
τα κάναμε ολα ισωμα
δε μας εμποδιζε ουτε σκυλος ουτε αρκουδα
και κατι τυπους σαν τον καρτακι
τους στέλναμε εκδρομή με το σιβηρια τραβελ![]()
σφαιρα που δεν βρισκει τον αρχικο της στοχο δεν μετραει τυπεστην αθηνα οι σφαιρες εξωστρακιζονται
προσεξε καριολη θα σου γαμησω τα βαρδουλα
Πότε είχατε την εξουσία εσείς ρε συντροφάκι (πρώην) Ελλάδα;;;συντροφακι (πρωην) όταν είχαμε την εξουσια εμεις
τα κάναμε ολα ισωμα
δε μας εμποδιζε ουτε σκυλος ουτε αρκουδα
και κατι τυπους σαν τον καρτακι
τους στέλναμε εκδρομή με το σιβηρια τραβελ![]()
βαλε και τα δελτια ειδησεων τυπε
θα ειχαμε παραθυρα τουλαχιστον για 3-4 μερες πιστευω![]()
Πότε είχατε την εξουσία εσείς ρε συντροφάκι (πρώην) Ελλάδα;;;
Ποια Σιβηρία κ πράσινα άλογα,Ρώσος είσαι;;;;![]()
![]()
Νταβάι!!!!![]()
![]()
![]()
σωστος τυπε.στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....
μπατσος εισαι οκ. για εξωτερικο μιλαγαμε απο το πρωι. και θα σου πω μπας και καταλαβεις και εσυ που σιγουρα εχεις την νοημοσυνη που δεν εχουν μερικα πιθηκια εδω μεσα, ΔΕΝ χρειαζετε ειδικη εκπαιδευση να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο σκυλι δεν ηταν καν επιθετικο ηταν αμυντικοπίστεψε για να στο πω μπας και το καταλάβεις εγω το ξέρω γιατί η δουλειά μου έχει σχέσει με τα σώματα ασφαλείας και γνωριζω ακριβως αν γινετε εκπαίδευση και τι είδους.ακόμα και οι σκύλοι που εχει η πυροσβεστική για εντοπισμό σνθρωπων σε σεισμούς η αγνοούμενους δεν εκπαιδεύονται στην Ελλάδα αλλα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα βελγιο και ολλανδια και καποιοι στη γερμανια.τα άτομα δεν εκπαιδεύονται καν παρά πάνε σε κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό όπου και παραλαμβάνουν εκεί τα σκυλιά.το ίδιο και για τους αστυνομικούς φυσικά που στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει τέτοιου είδους εκπαίδευση.τώρα αν συνεχίζεις να λες τα δικά σου καντο..στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....
Το avatar σου όπως κ όλος είσαι προϊόν προπαγάνδας....συντροφάκι (πρώην).Εννοω ρε εκει που την είχαμε
δε βλέπεις το αβαταρ μου?
νταβαι νταβαι![]()
![]()
![]()