Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κολημενο με το ΠΑΜΕ σε βλέπω φίλε, αλλα ας το προσπερασω  :grin:

ο τσιπρας πιστευω πως θα κατέβαζε πολύ κοσμο στο πεζοδρομιο για τον σκυλο και τα δικαιώματα του  :2funny:
Μην είσαι τόσο κομμούνιστης ρε....θα πάθεις τίποτα. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μαλακα αν γαμεις την καταγωγη μου εχω εδω στο σπιτι μου και γαμαω αλλον απο την παρτη σου και κομπλεξ αφησε σε εσενα ο δοσιλογος συγγενης σου που εδωσε κοσμο την κατοχη και την κουκουλα δεν την ξεπερασες ποτε πουστρακο

:2on1: :2on1: :2on1:
Ετσι πηγαν τον πουστη τον παππου σου τον Εαμιτη οι δικοι μας!!!
:2on1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Ετσιι λεμεε. Δεν εχετε μουτρα να μιλισετε απο την ψωλια που φαγατε. Μεινε στο κλαψουρισμα για τα ντομπερμαν και τα πιτμπουλ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
καλυτερα να πυροβολουσε τον εαυτο του τυπε
λιγοτερο μπλεξιμο θα ειχε :grin:
Αν ειχε να σκεφτει, οτι θα τον κυνηγουσαν οι φιλοζωικεs εταιρειεs, οτι θα ξεσηκωνε τσακωμο αριστεροδεξιων κομματων, το χαρτομανι τηs αναφοραs που θα επρεπε να συμπληρωσει και την προαγωγη που τοσο καιρο περιμενε να χανεται..........ε σιγουρα θα αυτοκτονουσε :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μην είσαι τόσο κομμούνιστης ρε....θα πάθεις τίποτα. :2funny: :2funny:

συντροφακι (πρωην) όταν είχαμε την εξουσια εμεις

τα κάναμε ολα ισωμα

δε μας εμποδιζε ουτε σκυλος ουτε αρκουδα

και κατι τυπους σαν τον καρτακι

τους στέλναμε εκδρομή με το σιβηρια τραβελ  :2funny:

Επισκέπτης
γαμω το φασιστικο σοι σου πουστρα

Γαμω το εαμοβουλγαρικο σου πουστροσογο που σε εκανε τοσο ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ να υπερασπιζεσαι σαν αυτιστικο ενα γαμημενο τερας σκυλι.
Μονο να φτυσω τον κωλοταφο του πουστη του παππου σου μπορω στην Τασκενδη μουνοπανο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ειχε να σκεφτει, οτι θα τον κυνηγουσαν οι φιλοζωικεs εταιρειεs, οτι θα ξεσηκωνε τσακωμο αριστεροδεξιων κομματων, το χαρτομανι τηs αναφοραs που θα επρεπε να συμπληρωσει και την προαγωγη που τοσο καιρο περιμενε να χανεται..........ε σιγουρα θα αυτοκτονουσε :grin:
βαλε και τα δελτια ειδησεων τυπε :grin:
θα ειχαμε παραθυρα τουλαχιστον για 3-4 μερες πιστευω :grin:

Επισκέπτης
Το ιδιο σκεφτομαι και για εσενα και ξερω οτι κατα βαθος δεν διαφερουν οι αποψεις μας.
Μου την σπαει η σιγουρια σου οτι δεν γνωριζω βεβαια γιατι ουτε καν με ξερεις...
πίστεψε για να στο πω μπας και το καταλάβεις εγω το ξέρω γιατί η δουλειά μου έχει σχέσει με τα σώματα ασφαλείας και γνωριζω ακριβως αν γινετε εκπαίδευση και τι είδους.ακόμα και οι σκύλοι που εχει η πυροσβεστική για εντοπισμό σνθρωπων σε σεισμούς η αγνοούμενους δεν εκπαιδεύονται στην Ελλάδα αλλα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα βελγιο και ολλανδια και καποιοι στη γερμανια.τα άτομα δεν εκπαιδεύονται καν παρά πάνε σε κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό όπου και παραλαμβάνουν εκεί τα σκυλιά.το ίδιο και για τους αστυνομικούς φυσικά που στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει τέτοιου είδους εκπαίδευση.τώρα αν συνεχίζεις να λες τα δικά σου καντο..στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γαμω το εαμοβουλγαρικο σου πουστροσογο που σε εκανε τοσο ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ να υπερασπιζεσαι σαν αυτιστικο ενα γαμημενο τερας σκυλι.
Μονο να φτυσω τον κωλοταφο του πουστη του παππου σου μπορω στην Τασκενδη μουνοπανο.
προσεξε καριολη θα σου γαμησω τα βαρδουλα

Επισκέπτης

τα κάναμε ολα ισωμα

Καμια φορα οταν βλεπω κατι καρτακηδες απολειφαδια του πρωην κουμμουνισμου αναρωτιεμαι. Που ειναι ο θειος Σταλιν να τα στειλει ολα αυτα τα μαλακισμενα για κοινωνικη εργασια αφου φανε για πρωινο μερικα πητ μπουλς και λοιπα ενοχλητικα αντιπαραγωγικα κωλοσκυλα.

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
κι ομως,οι ελληνες ματατζηδες σαπακιασαν ζωα πρωτοι  :zfuck:  σε μια διαδηλωση ενας ματατζης κλωτσησε τον λουκανικο :s&m_1:

Συνημμένα

• loukanikos.jpg
    loukanikos.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 28

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

τα κάναμε ολα ισωμα

Πότε είχατε την εξουσία εσείς ρε συντροφάκι (πρώην) Ελλάδα;;; :grin:

Ποια Σιβηρία κ πράσινα άλογα,Ρώσος είσαι;;;; :grin: :grin: :grin:

Νταβάι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stalin_gulag1.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
βαλε και τα δελτια ειδησεων τυπε :grin:
θα ειχαμε παραθυρα τουλαχιστον για 3-4 μερες πιστευω :grin:

Πιστευω οτι τετοιεs ειδησειs πρεπει να τιs φυλανε σε περιπτωσειs σκληρων "νομοσχεδιων"....Πανω που θα αναψει η κουβεντα για τα μισθολογικα....μπαμ σ ενα πιτμπουλ  και μετα απο 3-4 μερεs δεν θα θυμομαστε :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πότε είχατε την εξουσία εσείς ρε συντροφάκι (πρώην) Ελλάδα;;; :grin:

Ποια Σιβηρία κ πράσινα άλογα,Ρώσος είσαι;;;; :grin: :grin: :grin:

Νταβάι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοω ρε εκει που την είχαμε

δε βλέπεις το αβαταρ μου?

νταβαι νταβαι  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....
σωστος τυπε
στο αμερικα οταν κατι κινηθει απειλητικα προς τον μπατσο πυροβολειταιhttp://[URL unfurl="true"]www.g-unleashed.com/forums/style_emoticons/gu/gun.gif[/img[/URL]]
ειτε ειναι ανθρωπος ειτε σκυλος ειτε αρκουδα ειτε κουνουπι :headbang3:
γιαυτο γουσταρουμε αμερικα :headbang3:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πίστεψε για να στο πω μπας και το καταλάβεις εγω το ξέρω γιατί η δουλειά μου έχει σχέσει με τα σώματα ασφαλείας και γνωριζω ακριβως αν γινετε εκπαίδευση και τι είδους.ακόμα και οι σκύλοι που εχει η πυροσβεστική για εντοπισμό σνθρωπων σε σεισμούς η αγνοούμενους δεν εκπαιδεύονται στην Ελλάδα αλλα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα βελγιο και ολλανδια και καποιοι στη γερμανια.τα άτομα δεν εκπαιδεύονται καν παρά πάνε σε κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό όπου και παραλαμβάνουν εκεί τα σκυλιά.το ίδιο και για τους αστυνομικούς φυσικά που στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει τέτοιου είδους εκπαίδευση.τώρα αν συνεχίζεις να λες τα δικά σου καντο..στο αμερικα που εκεί ξέρουν τι θα κάνουν γιαυτό και το πυροβόλησε οταν αισθάνθηκε ότι απειλείτε.το ίδιο θα κανε και σε άνθρωπο εφόσον αισθανόταν ότι απειλειτε η δεν ακολουθούσε τις εντολές....
μπατσος εισαι οκ. για εξωτερικο μιλαγαμε απο το πρωι. και θα σου πω μπας και καταλαβεις και εσυ που σιγουρα εχεις την νοημοσυνη που δεν εχουν μερικα πιθηκια εδω μεσα, ΔΕΝ χρειαζετε ειδικη εκπαιδευση να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο σκυλι δεν ηταν καν επιθετικο ηταν αμυντικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom