Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
σωστος τυπε
στο αμερικα οταν κατι κινηθει απειλητικα προς τον μπατσο πυροβολειταιhttp://[URL unfurl="true"]www.g-unleashed.com/forums/style_emoticons/gu/gun.gif[/img[/URL]]
ειτε ειναι ανθρωπος ειτε σκυλος ειτε αρκουδα ειτε κουνουπι :headbang3:
γιαυτο γουσταρουμε αμερικα :headbang3:
[/quote]

δεν πυροβολείται απλά

γεμιζει καυτο μολυβι

κουμποτρυπες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
σωστος τυπε
στο αμερικα οταν κατι κινηθει απειλητικα προς τον μπατσο πυροβολειταιhttp://[URL unfurl="true"]www.g-unleashed.com/forums/style_emoticons/gu/gun.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Γιεα  :headbang3: :headbang3:......Οποιοs  πειραξει το δολλαριο και τον μπατσο σε υπηρεσια πεθαινει....Οπωs Αμερικη  ;D ;D

Επισκέπτης
μπατσος εισαι οκ. για εξωτερικο μιλαγαμε απο το πρωι. και θα σου πω μπας και καταλαβεις και εσυ που σιγουρα εχεις την νοημοσυνη που δεν εχουν μερικα πιθηκια εδω μεσα, ΔΕΝ χρειαζετε ειδικη εκπαιδευση να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο σκυλι δεν ηταν καν επιθετικο ηταν αμυντικο
βιάζεσαι βγάλεις συμπεράσματα..μπάτσος πίστεψε δεν ειμαι...αλλα ξέρω πολλά για αυτά τα θέματα.εσύ μίλησες ότι υπάρχουν εκπαιδευμένοι στην Ελλάδα όχι εγώ.μη μου τα γυρίζεις τώρα...τώρα αν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση είναι σχετικό..σου λέω και εγώ αν έβλεπα ενα πιτ μπουλ να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου πίστεψε το ίδιο θα έκανα αν κρατούσα όπλο...μιλαμε για σκυλιά δολοφόνους... ακόμα και εκπαιδευμένα έχουν το ένστικτο να επιτιθονται ακόμα και στο ίδιο το αφεντικό τους.

Επισκέπτης

αμυντικο πητ μπουλ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο σκυλι δεν ηταν καν επιθετικο ηταν αμυντικο

Τον βωμο της ηλιθιοτητας σου που τον θελεις? προτιμας μηπως καποιο νησακι του αιγαιου?

Παντως για να γινεται τοσο ντορος σε ελληνικο σαιτ για ενα γαμημενο αιμοβορο σκυλι επειδη απλα το πυροβολησε ενας αστυνομικος ειναι δειγμα των αιτιων που η Ελλαδα ειναι σημερα ετσι.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε καρτακι τραβα για υπνο

όλοι έχουν παρει χαμπάρι ποσο μαλακας εισαι

δεν πάει παραπέρα ρε παλικάρι μου

(που λεει ο λόγος δηλαδή  :grin: )

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Εσένα γιατί σε λένε ασφαλίτη;;;

Τελικά είσαι ή δεν είσαι;;; :grin:

Επισκέπτης
σωστος τυπε
[/quote]τύπε στο αμερικα καλώς κακώς οι μπάτσοι εκπαιδεύονται και κάνουν καλά τη δουλειά τους και ενεργούν ότι τους έχουν μάθει.εδώ εμάς μπορεί να μη μας αρέσει αλλα εκεί οι νόμοι υπάρχουν και τηρούνται.εδω δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω γιαυτό και υπάρχει αυτη η κατάσταση.σκέψου τώρα ένας Πακιστανός να επιτεθεί σε μπάτσο και αυτός να τον πυροβολήσει..ο τσιπρας θα κάψει την επόμενη όλη την αθηνα.. ;)

Επισκέπτης

Χειροτερος και απο στοκος λεμε.
Δεν παιρνει χαμπαρι την αυτοξεφτυλα του ακομα και μετα απο τοσο ροχαλιδι και κραξιμο.
Δωστου εκει τις ιδιες μαλακιες. Ντουκ ντουκ κουτουλιες. Βοδι μοσχαρι λεμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom