Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οχι παιδι μου. Κουταβακι ηταν. Αμαρτια απο το θεο να πυροβολησει κανεις ενα τετοιο ανυπερασπιστο πλασματακι :jerking:
Ποσο κωλοζωωα θα μας δειξετε οτι ειστε ακομα οι αριστεροι?
βρε βλακα τα ζωα εχουν κομματα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ανοητα πιθηκια

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οχι παιδι μου. Κουταβακι ηταν. Αμαρτια απο το θεο να πυροβολησει κανεις ενα τετοιο ανυπερασπιστο πλασματακι :jerking:
Ποσο κωλοζωωα θα μας δειξετε οτι ειστε ακομα οι αριστεροι?

μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι φιλαρακο  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τυπε απο τοτε που ειναι προεδρος ο ομπαμας μου φαινεται η αστυνομια στο αμερικα εχει γινει πολυ σοφτ :-
σε παλιοτερες εποχες θα τον ειχαν γεμισει καυτο μολυβι
που πηγε το shoot first ask questions later που ολοι αγαπησαμε? :S
θα πρεπει και εσυ να ειχες χαλασει το βιντεο σου απο την πολυ κασετα των 80ς-90ς////
Παντως επειδη το ειδα το βιντεακι και να μιλαγε στον σκυλο αφου το πιτμπουλ ηταν ετοιμο για πεσιμο(προστατευοντας και το αφεντικο που ηταν ''κοκκαλο''χαμω ) τι αλλο να εκανε? Και παλι καλα που του εριξε μια και δεν το εκανε κουμποτρυπες..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος φραντζεσκος εχει εκφερει αποψη για το θεμα? :think:

Επισκέπτης

ξερολααααααα και χωρις εκπαιδευση φτανει να εχεις ψυχη και μυαλο.
ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ   :2funny: :2funny: :2funny:
Να ψοφησουν τα γουρουνια
σταμάτα να γράφεις μαλακίες...και τώρα μπορώ να σου βρω άπειρα άρθρα που πυροστάτες κάθε μέρα απεγκλωβίζουν γάτες και σκύλους...αυτό δεν σημαίνει ότι γινετε εκπαίδευση που εσύ είπες σίγουρος ότι γινετε.μπορώ να σου πω επίσης οτι πυροσβέστες στα χιόνια βάζουν και αλυσίδες..άρα και σε αυτό έχουν εκπαιδευτεί;σταματά γιατί εκτίθεσαι και καλό είναι να μην επιμένεις σε πράγματα που δεν τα γνωρίζεις.. ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα πρεπει και εσυ να ειχες χαλασει το βιντεο σου απο την πολυ κασετα των 80ς-90ς////
220px-Die_hard.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.cityoffilms.com/wp-content/uploads/2011/02/diehard.jpg[/img[/URL]]

:headbang3:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω τι θα γινοταν, αν αυτο συνεβαινε εν Αθηναιs
Θα πυροβολουσε ο μπατσοs?
Θα αφηνε τον σκυλο να τον δαγκωσει?

Επισκέπτης
βρε βλακα τα ζωα εχουν κομματα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ανοητα πιθηκια

τα "ζωα" σαν του λογου σου ναι  :2funny:
Συνεχισε να κλαψομουνιαζεις για το κουταβακι αλλα ο περσονας σε εβαλε στην θεση σου τουλαχιστον πριν.
Γαμω την καταγωγη σου.
Θεωρεις οτι εχει μεγαλυτερη αξια η ζωη ενος αιμοβορου τερατος που αμα σε δαγκωσει κλειδωνει το στομα του απο οτι ενος ανθρωπου ακομα και αν ειναι μπατσος :jerking: Και σενα σου αφησε γερα κομπλεξ ο γερος εαμιτης σου.

και γάτα πετυχαίνει με τη μια,
στην αμερικη οι μπάτσοι δεν έχουν τα όπλα για διακόσμηση τα έχω πει χίλιες φορές.

τώρα.
η απέχθεια μου για τα πιτ δεν επηρεάζει καθόλου την κρίση μου.
στην αμερική το σύστημα έιναι έτσι.
ας πούμε στην αμερική το τρεσπασινγκ σε πράιβατ πρόπερτυ σου δίνει το δικαίωμα να πυροβολήσεις κατευθείαν εφόσον έχεις τοποθετήσιε σήμανση περι του τρεσπασερ.

λογικό να μην αντιλαμβάνεστε τη λογική στο αμερικα αλλά στο αμερικα
1.
υπάρχουν ακόμα και φυλακίσεις για πετ νιγκλεκσιον σε ιδιοκτήτες
2.
τα δικαιώματα των κατοικιδίων είναι σε πολλά στέιτς πιο πολλά απο ότι ανθρώπων εδώ στην πολιτισμένη ελλάντα.
3.
ο μπατσος μπορεί να έχει 10 σκυλιά και εάν νιώσιε απειλή μπορεί να πυροβολήσει και το δικό του ακόμα.

τώρα αρέσει δε μας αρεσει αυτό ειναι το σύστημα στην αμερικα.
βεβαίως στο αμερικα έχουν γουρούνια μπατσους (όπως διατείνεστε) αλλά δεν έχουν γουγούρια πολίτες που βάζουν φωτιά σε φουκαριάρικα αδέσποτα και τα αποκεφαλίζουν και κρεμάνε το κεφάλι τους στα σίδερα
και εάν είχαν όταν τους πιάσουν θα κάνουν πάνω απο 2-3 χρονάκια μπουζου και δεν θα φύγουν με ένα πρόστιμο και μια 3μηνη με αναστολή όπως εδώ στην πολιτισμένη μας ελλάδα.

αυτά.
κουράστηκα μη με κουράζετε άλλο.

επί του θέματος.
τα πιτ οταν λυσσάξουν ακόμα και εκπαιδευμένα είναι δολοφόνοι.
δεδομένου ότι στην αμερική το γνωρίζουν αυτό, ενώ εδώ στο ελλάντα έλα μωρέ το σκυλάκι τι του έκαναν είναι απλά αστειο να το συζητάμε όταν γνωρίζω περίπτωση με αναπηρία στο πόδι λόγω κομμένου τένοντα.

εχω ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά καθώς είχα ένα διασταύρωση λαμπραντόρ-λύκο ως τα γεράματά του και η μόνη φορά που με δάγκωσε είναι όταν δεν τον άφηνα να πηδήξει το θηλυκό μου χάσκυ.

δεδομένου ότι έχω γίνει μάρτυρας τσκακωμού στη γειτονιά πιτ με λύκο όπου το πιτ έχει μαγκώσει τον λύκο απο το λαιμό το αίμα στάζει ποτάμι, ο ιδιικτήτης του λύκου ωρύεται, ο ιδιοκτήτης του πιτ κοπανάει με λύσσα το πιτ στο κεφάλι με καδρόνι αλλά αυτό δεν το αφήνει μέχρι να πάψει ο λύκος να σπαρταράει....
έκτοτε ακόμα και μπροστά μου να δώ (και έχω γνωρίσει φυλήσυχα λόγω σχέσης με κοπέλα που είχαν τρέλλα στην οικογένεια με τα πιτ) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 μέτρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξερω τι θα γινοταν, αν αυτο συνεβαινε εν Αθηναιs
Θα πυροβολουσε ο μπατσοs?
Θα αφηνε τον σκυλο να τον δαγκωσει?
καλυτερα να πυροβολουσε τον εαυτο του τυπε
λιγοτερο μπλεξιμο θα ειχε :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εν αθηναις θα ειχε φαει πρωτα τον αλλον,

μετα καναν περαστικο

και ο σκυλος θα ειχε φυγει τρεχοντας απο τις πιστολιες  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σταμάτα να γράφεις μαλακίες...και τώρα μπορώ να σου βρω άπειρα άρθρα που πυροστάτες κάθε μέρα απεγκλωβίζουν γάτες και σκύλους...αυτό δεν σημαίνει ότι γινετε εκπαίδευση που εσύ είπες σίγουρος ότι γινετε.μπορώ να σου πω επίσης οτι πυροσβέστες στα χιόνια βάζουν και αλυσίδες..άρα και σε αυτό έχουν εκπαιδευτεί;σταματά γιατί εκτίθεσαι και καλό είναι να μην επιμένεις σε πράγματα που δεν τα γνωρίζεις.. ;)
Το ιδιο σκεφτομαι και για εσενα και ξερω οτι κατα βαθος δεν διαφερουν οι αποψεις μας.
Μου την σπαει η σιγουρια σου οτι δεν γνωριζω βεβαια γιατι ουτε καν με ξερεις...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπάτσοι ναζί,ήταν αθώο το σκυλί!!!!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

:birdman:

Επισκέπτης
Εν αθηναις θα ειχε φαει πρωτα τον αλλον,

μετα καναν περαστικο

και ο σκυλος θα ειχε φυγει τρεχοντας απο τις πιστολιες  :2funny:

Και το παρτυ θα τελειωνε με μια μεγαλειωδη κινοτοποιηση μελων του ΠΑΜΕ κατα της αστυνομικης βιας που ασκηθηκε στο καημενο προλεταριο ζωο  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τα "ζωα" σαν του λογου σου ναι  :2funny:
Συνεχισε να κλαψομουνιαζεις για το κουταβακι αλλα ο περσονας σε εβαλε στην θεση σου τουλαχιστον πριν.
Γαμω την καταγωγη σου.
Θεωρεις οτι εχει μεγαλυτερη αξια η ζωη ενος αιμοβορου τερατος που αμα σε δαγκωσει κλειδωνει το στομα του απο οτι ενος ανθρωπου ακομα και αν ειναι μπατσος :jerking: Και σενα σου αφησε γερα κομπλεξ ο γερος εαμιτης σου.
μαλακα αν γαμεις την καταγωγη μου εχω εδω στο σπιτι μου και γαμαω αλλον απο την παρτη σου και κομπλεξ αφησε σε εσενα ο δοσιλογος συγγενης σου που εδωσε κοσμο την κατοχη και την κουκουλα δεν την ξεπερασες ποτε πουστρακο

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και το παρτυ θα τελειωνε με μια μεγαλειωδη κινοτοποιηση μελων του ΠΑΜΕ κατα της αστυνομικης βιας που ασκηθηκε στο καημενο προλεταριο ζωο  :2funny:

Κολημενο με το ΠΑΜΕ σε βλέπω φίλε, αλλα ας το προσπερασω  :grin:

ο τσιπρας πιστευω πως θα κατέβαζε πολύ κοσμο στο πεζοδρομιο για τον σκυλο και τα δικαιώματα του  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom