antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπααααααααααααααα
εχω κάτι υπερωρίες να γράψω μουσαντέν ακόμα μέχρι τις 20:00
Αμα πλερωνει το αφεντικο, καλά ξηγιέσαι
μπααααααααααααααα
εχω κάτι υπερωρίες να γράψω μουσαντέν ακόμα μέχρι τις 20:00
ρε φίλε... σε λίγο θα με κάνεις να πιστεύω ότι είσαι "βαλτός"...το σκυλι στο συγκεκριμενο βιντεο ηταν πολυ εξυπνο και πολυ πιστο.
Οι μπατσοι σε ολο τον κοσμο ειναι βλακες και πιονια
οχι δικε μου με τιποτα το πορισμα μου ειναι για τους θρασυπουστες βλακεςρε φίλε... σε λίγο θα με κάνεις να πιστεύω ότι είσαι "βαλτός"...
είδες ένα βίντεο μισό λεπτό και στα 15 δευτερα ο σκύλος ήταν νεκρός κι εσύ πρόλαβες αμέσως κι έβγαλες πορισμα για τη ψυχοσύνθεση του σκύλου!!!![]()
![]()
ρε φίλε... σε λίγο θα με κάνεις να πιστεύω ότι είσαι "βαλτός"...
είδες ένα βίντεο μισό λεπτό και στα 15 δευτερα ο σκύλος ήταν νεκρός κι εσύ πρόλαβες αμέσως κι έβγαλες πορισμα για τη ψυχοσύνθεση του σκύλου!!!![]()
![]()
Θα έλεγες πάλι το ίδιο αν ο σκύλος είχε σκοτώσει το γουρουνάκι;;;;μεγάλο θέμα το κάνατε, ένας αστυνομικός σκότωσε έναν σκύλο πάνω σε άμυνα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, κρίμα για το ζώο, πάμε παρακάτω.
άλλα μόλις δουν ένα ζώο κάνουν σαν μαλάκες
θα σε βρισει τωρα ο αντυπας θεωρει τα γουρουνια καλυτερα απο τους σκυλουςΘα έλεγες πάλι το ίδιο αν ο σκύλος είχε σκοτώσει το γουρουνάκι;;;;
![]()
Ενω ειδες ο μιχαλολιακος ηδη εβγαλε την δικη μου ψυχοσυνθεσηρε φίλε... σε λίγο θα με κάνεις να πιστεύω ότι είσαι "βαλτός"...
![]()
ρε φίλε... σε λίγο θα με κάνεις να πιστεύω ότι είσαι "βαλτός"...
![]()
δεν είδα να σ'απασχολεί καθόλου η κατάσταση του ιδιοκτήτη του σκύλου που ήταν τέζα στον δρόμοΘα έλεγες πάλι το ίδιο αν ο σκύλος είχε σκοτώσει το γουρουνάκι;;;;![]()
Τί να πώ δηλαδή;;;δεν είδα να σ'απασχολεί καθόλου η κατάσταση του ιδιοκτήτη του σκύλου που ήταν τέζα στον δρόμο![]()
Εσένα στα χω ξαναπεί οπορτούναΘα έλεγες πάλι το ίδιο αν ο σκύλος είχε σκοτώσει το γουρουνάκι;;;;
![]()
Γ.Α.Δ.Α. σύντροφε δεν έρχομαι μην επιμένεις.....Εσένα στα χω ξαναπεί οπορτούνα
βρες κανα μουνάκι απο τη σχολή να γαμάς λίγο
και ξεκόλα απο το φορουμ ολη μερα
ας είναι και λίγο ασχημούλα, ας εχει και λιγα κιλά παραπάνω
δεν πειράζει
να γαμάς λίγο να ξελαμπικάρεις
να καθαρίσει το κεφαλι σου!!!![]()
Γ.Α.Δ.Α. σύντροφε δεν έρχομαι μην επιμένεις.....![]()
τι να πεις ρε νούμερο, ο μόνος λόγος που θα σ'έπιανε ο πόνος να σχολιάσεις τον άστεγο θα ήταν στην περίπτωση που έτρωγε μάπες απ'τους μπάτσους, εκεί έχεις καταντήσει καημένε, ανοσία έχεις πάθει και συ και όλοι μαςΤί να πώ δηλαδή;;;
Αμερική...εσείς γουστάρετε καπιταλισμό,όχι εμείς.![]()
ρε άνθρωπε, τι ψάχνεις να βρεις με την κακογαμημένη αδερφή?
(τον καρτακη εννοω φυσικά)
ειναι ο κλασικος μαλάκας φιλόζωος
και επαναστάτης
σαν αυτους τους μαλάκες στο συνταγμα
που κανανε συμβολο του αγώνα τον σκύλο, τον λουκανικο
και μετά οι μισοι πηγανε και ψηφισανε πασοκ και νδ
αυτος αμα δει ανθρωπο στο δρόμο
να κείτεται μισοπεθαμένος
στη καλύτερη θα προσπεράσει
αλλά πιο πιθανόν να τον πατήσει
μην κάνει κάνα βημα παραπάνω και καθυστερήσει απο τη δουλειά
μισεί τους μπάτσους