kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εκτος απο αδερφη εισαι και βλακαςκαρφι για M.I.T. πρεπει να πανε αυτοι εδω...ο αλλος εβαλε ως σχετικο θεμα εναν πυροσβεστη που εσωσε μια γατα![]()
εκτος απο αδερφη εισαι και βλακαςκαρφι για M.I.T. πρεπει να πανε αυτοι εδω...ο αλλος εβαλε ως σχετικο θεμα εναν πυροσβεστη που εσωσε μια γατα![]()
πραγματικα εισαι τοσο εξυπνος που δε μπορω να πω αλλα...παρτουζα με τον καρτακη κανετε?επεσα μεσα στην προβλεψη βλεπω![]()
καρφι για M.I.T. πρεπει να πανε αυτοι εδω...ο αλλος εβαλε ως σχετικο θεμα εναν πυροσβεστη που εσωσε μια γατα![]()
διαβασε και μετα κρινε ....βλακα εμαθες και το αι κιου στοκοIQ ντουβαριού αμφότεροι...
εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθει να πλησιασει τον πρεζακια εξαγριωνοντας το σκυλι,διοτι αν προσεξετε εκ των υστερων,αφου σκοτωνουν το σκυλι δεν τους καιγεται καρφι για το πρεζονι,δεν τον πλησιαζουν καν να δουν τι εχει..προφανως περιμενουν το ασθενοφορο.αρα εξαρχης λανθασμενη η αντιδραση τους,απλα ο μπατσος χεστηκε και μαζι με το φοβο και την ξεφτιλα να τον αρπαξει ο σκυλος απο κανα ποδι και να γελαει ο κοσμος,προτιμησε την ευκολη λυση.
Να προσεχεις λιγο καλυτερα. Πριν επιτεθει ο σκυλος στον αστυνομικο πηγε να επιτεθει σε εναν περαστικο που το εβαλε στα ποδια. Ο αστυνομοκος ειχε απολυτο δικιο να πυροβολησει τον σκυλο γιατι δεν ειχε χρονο να αντιδρασει αλλοιως.
Αντε στην Νεα Υορκη κυκλοφορουν πολλα φρουτα.!!![]()
![]()
σκουπιστικες μαλακα?αμα θες σε κατουραω κιολαςρε μαλακο-καρτακη ξαναγυρισες?
δε χόρτασες ψωλόχυμα πριν???![]()
![]()
![]()
Να προσεχεις λιγο καλυτερα. Πριν επιτεθει ο σκυλος στον αστυνομικο πηγε να επιτεθει σε εναν περαστικο που το εβαλε στα ποδια. Ο αστυνομοκος ειχε απολυτο δικιο να πυροβολησει τον σκυλο γιατι δεν ειχε χρονο να αντιδρασει αλλοιως.
Αντε στην Νεα Υορκη κυκλοφορουν πολλα φρουτα.!!![]()
![]()
περιοδο εχεις ρε μεγαλε? τραβα αυτοκτονα μπας και καθαρισει η χωρα να πουμε...σκουπιστικες μαλακα?αμα θες σε κατουραω κιολας
σαλτα και γαμησου ρε τσολιπεριοδο εχεις ρε μεγαλε? τραβα αυτοκτονα μπας και καθαρισει η χωρα να πουμε...
ωχ καταλαβα...σε χωρισε ο γκομενος ε...σαλτα και γαμησου ρε τσολι
ισα μωρη με τα αρχαια αστειακια σουωχ καταλαβα...σε χωρισε ο γκομενος ε...
σαλτα και γαμησου ρε τσολι
φιλαρακο αυτο φτανει και αυτο ειναι που σε διαχωριζει απο τα ΖΩΑεπειδη έχω δουλέψει διανομή σε σουβλατζίδικο και έμπαινα συχνά σε σπίτια, 2 φορές ετυχε να μου ορμηξουν σκυλιά (αγρια) αλλα ευτυχως ήταν εκεί τα αφεντικα τους και τα σταματησαν.
η φρικη που περασα , δε λεγεται βλέποντας αυτά τα δοντια του αγριεμενου ντοπερμαν!!
αν μου ορμαγαν και ειχα τον τροπο, θα το σκοτωνα κι εγω κι[size=30pt] ας στενοχωριομουν μετα.[/size]
ο πονος απο 30 δοντια σκυλου και ντοπερμαν, φανταζομαι θα ειναι οδυνηρος....![]()