Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587
εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθει να πλησιασει τον πρεζακια εξαγριωνοντας  το σκυλι,διοτι αν προσεξετε εκ των υστερων,αφου σκοτωνουν το σκυλι δεν τους καιγεται καρφι για το πρεζονι,δεν τον πλησιαζουν καν να δουν τι εχει..προφανως περιμενουν το ασθενοφορο.αρα εξαρχης λανθασμενη η αντιδραση τους,απλα ο μπατσος χεστηκε και μαζι με το φοβο και την ξεφτιλα να τον αρπαξει ο σκυλος απο κανα ποδι και να γελαει ο κοσμος,προτιμησε την ευκολη λυση.

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
ενταξει παιδες το ληγω εδω το θεμα γιατι βαρεθηκα εχω και δουλειες.
λοιπον αν βγειτε εξω σημερα μην ξεχασετε το καλασνικοφ μην τυχον σας επιτεθει κανα ποντικι
να εχετε κατι προχειρο να προστατευθειτε

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλακο-καρτακη ξαναγυρισες?
δε χόρτασες ψωλόχυμα πριν???  :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθει να πλησιασει τον πρεζακια εξαγριωνοντας  το σκυλι,διοτι αν προσεξετε εκ των υστερων,αφου σκοτωνουν το σκυλι δεν τους καιγεται καρφι για το πρεζονι,δεν τον πλησιαζουν καν να δουν τι εχει..προφανως περιμενουν το ασθενοφορο.αρα εξαρχης λανθασμενη η αντιδραση τους,απλα ο μπατσος χεστηκε και μαζι με το φοβο και την ξεφτιλα να τον αρπαξει ο σκυλος απο κανα ποδι και να γελαει ο κοσμος,προτιμησε την ευκολη λυση.

Να προσεχεις λιγο καλυτερα. Πριν επιτεθει ο σκυλος στον αστυνομικο πηγε να επιτεθει σε εναν περαστικο που το εβαλε στα ποδια. Ο αστυνομοκος ειχε απολυτο δικιο να πυροβολησει τον σκυλο γιατι δεν ειχε χρονο να αντιδρασει αλλοιως.

Αντε στην Νεα Υορκη κυκλοφορουν πολλα φρουτα.!! :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Να προσεχεις λιγο καλυτερα. Πριν επιτεθει ο σκυλος στον αστυνομικο πηγε να επιτεθει σε εναν περαστικο που το εβαλε στα ποδια. Ο αστυνομοκος ειχε απολυτο δικιο να πυροβολησει τον σκυλο γιατι δεν ειχε χρονο να αντιδρασει αλλοιως.

γράφεις και σε άλλα θέματα εκτός της Μαριάννας; :birdman:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587

δεν το πιασες μεγαλε..ο μπατσος οσο δεν πλησιαζει τον πρεζακια ο σκυλος κανει γυρω γυρω απο αυτον..εγω λεω αφου δεν ειχε σκοπο να τον βοηθησει αμεσα,δεν υπηρχε απο οτι φαινεται αμεση αναγκη, γιατι να κινηθει αποτομα προς το πρεζακια και να εξαγριωσει το σκυλο αφου μετα το θανατο το σκυλου το μονο που κανουν ειναι να μιλανε με τους αλλους 2μαλακες που ηρθανε..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι οι μπατσοι ειναι μαλακες απλα

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
επειδη έχω δουλέψει διανομή σε σουβλατζίδικο και έμπαινα συχνά σε σπίτια, 2 φορές ετυχε να μου ορμηξουν σκυλιά (αγρια) αλλα ευτυχως ήταν εκεί τα αφεντικα τους και τα σταματησαν.
η φρικη που περασα , δε λεγεται βλέποντας αυτά τα δοντια του αγριεμενου ντοπερμαν!!
αν μου ορμαγαν και ειχα τον τροπο, θα το σκοτωνα κι εγω κι ας στενοχωριομουν μετα.
ο πονος απο 30 δοντια σκυλου και ντοπερμαν, φανταζομαι θα ειναι οδυνηρος.... :huh:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επειδη έχω δουλέψει διανομή σε σουβλατζίδικο και έμπαινα συχνά σε σπίτια, 2 φορές ετυχε να μου ορμηξουν σκυλιά (αγρια) αλλα ευτυχως ήταν εκεί τα αφεντικα τους και τα σταματησαν.
η φρικη που περασα , δε λεγεται βλέποντας αυτά τα δοντια του αγριεμενου ντοπερμαν!!
αν μου ορμαγαν και ειχα τον τροπο, θα το σκοτωνα κι εγω κι[size=30pt] ας στενοχωριομουν μετα.[/size]
ο πονος απο 30 δοντια σκυλου και ντοπερμαν, φανταζομαι θα ειναι οδυνηρος.... :huh:
φιλαρακο αυτο φτανει και αυτο ειναι που σε διαχωριζει απο τα ΖΩΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom