Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάποιος που να γνωρίζει από όπλα, αναισθησιογόνα πιστόλια δεν υπάρχουν? Διότι αν υπάρχουν γιατί να μην έχουν και ένα τέτοιο και δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε Μογγόλο μπάτσο να πυροβολεί?
Οι περισσότεροι αστυνομικοί που ξέρω είναι "μπάτσοι" και με νοημοσύνη γμστ. Υπάρχουν και κάποιοι σωστοί, αλλά δυστυχώς είναι μειοψηφία.. Κουραδόμαγκες και μαγκιά κλανιά οι περισσότεροι..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει φτανει το καταλάβαμε  αυτο, παρακάτω.

πες μας καμιά μαλακία ακόμα για τα πιτμπουλ να γελάσουμε  :2funny:
πες εσυ ρε τρομπα καμια με γουρουνια...κανετε και παρεα αλλωστε :2funny:

Επισκέπτης
επειδη και εσυ δεν ξερεις τι ειμαι εγω αστο ;)
Οκ δεν θα πω για τον πυροσβεστη με την γατα.
Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και μας τα μαθαινετε ολα  :2funny:
αν είσαι του αντικειμένου η είσαι στα σώματα ασφαλείας και τα λες αυτά τότε απλά είσαι άσχετος...αν σου τα λένε τότε αυτοί που σου τα λένε απλά δεν έχουν ιδέα..άκου οι πυροσβέστες τους μαθαίνουν πως να κατεβάσουν γάτες από το δέντρο. :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν είσαι του αντικειμένου η είσαι στα σώματα ασφαλείας και τα λες αυτά τότε απλά είσαι άσχετος...αν σου τα λένε τότε αυτοί που σου τα λένε απλά δεν έχουν ιδέα..άκου οι πυροσβέστες τους μαθαίνουν πως να κατεβάσουν γάτες από το δέντρο. :2funny:
ε τοτε η μπατσος εισαι η οι δικοι σου τα λενε καλυτερα.
Παραποιεις τα λογια μου και εισαι ξερολας .Παραδινομαι.

Επισκέπτης
ε τοτε η μπατσος εισαι η οι δικοι σου τα λενε καλυτερα.
Παραποιεις τα λογια μου και εισαι ξερολας .Παραδινομαι.
το τι ειμαι είναι το θεμα η ότι αυτό που λες είναι μαλακία. :uglystupid:αλλα καλό θα είναι όταν αυτά που λες δεν έχουν βάση το να ειρωνευτείς είναι η καλύτερη άμυνα.και δεν παραποιώ τιποτα εσυ ειπες για γάτες και εκπαιδευόμενους αστυνομικούς ..αυτα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το τι ειμαι είναι το θεμα η ότι αυτό που λες είναι μαλακία. :uglystupid:αλλα καλό θα είναι όταν αυτά που λες δεν έχουν βάση το να ειρωνευτείς είναι η καλύτερη άμυνα.και δεν παραποιώ τιποτα εσυ ειπες για γάτες και εκπαιδευόμενους αστυνομικούς ..αυτα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.
εισαι  ξερολας, για την αμερικη μιλαμε    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γεια χαρα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αρχισανε τις μαλακιες παλι...''γιατι το πυροβολησε'' ''μα δεν μπορουσε να το απωθησει αλλιως?'' ''οι αμερικανοι ειναι κτηνη'' κτλ κτλ  :jerking: :jerking:

μαλλον εχουν δει πολλες ταινιες του ραμπο μερικοι και νομιζουν οτι το πιτμπουλ το σταματας με το γκλομπ... :jerking:

φυσικα και ειναι κριμα που το σκοτωσε το ζωο αλλα αμα αγριεψει το σκυλι δε το σταματας με τη σκεψη...

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
γαμω την μανα που τον γεννησε και σε ολους τους γαμιολληδες που τον υποστηριζουν.
γιατι κρατουσε το μουνι το οπλο εξαρχης στο χερι του?γιατι δεν κρατουσε το γκλομπ η αν ειχε το τειζερ?
στη τελικη αφου εβλεπε ενα σκυλι να προστατευει το αφεντικο του επρεπε πρωτα να καλεσει καποιον ειδικο να αναλαβει το σκυλο πρωτα και οχι να κραταει το οπλο λες και το ειχε στο μυαλο του εξαρχης να το πυροβολησει.ελπιζω τουλαχιστον με το βιντεο να φαει ο γαμιολης την πουτσα της ζωης του και να εκδιωχθει απο το σωμα.κατι τετοια μουνια βαζουν για μπατσους για αυτο παντα ο κοσμος δεν θα συμπαθησει αυτη την γαμημενη φαρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γαμω την μανα που τον γεννησε και σε ολους τους γαμιολληδες που τον υποστηριζουν.
γιατι κρατουσε το μουνι το οπλο εξαρχης στο χερι του?γιατι δεν κρατουσε το γκλομπ η αν ειχε το τειζερ?
στη τελικη αφου εβλεπε ενα σκυλι να προστατευει το αφεντικο του επρεπε πρωτα να καλεσει καποιον ειδικο να αναλαβει το σκυλο πρωτα και οχι να κραταει το οπλο λες και το ειχε στο μυαλο του εξαρχης να το πυροβολησει.ελπιζω τουλαχιστον με το βιντεο να φαει ο γαμιολης την πουτσα της ζωης του και να εκδιωχθει απο το σωμα.κατι τετοια μουνια βαζουν για μπατσους για αυτο παντα ο κοσμος δεν θα συμπαθησει αυτη την γαμημενη φαρα.

και φυσικά μέχρι να έρθει ο ειδικός ψυχολόγος σκύλων που θα αναλάμβανε να πείσει τον κόπρο να αφήσει να πλησιάσουν το αφεντικό του, θα είχε ψοφήσει το πρεζόνι και τότε αντί να φωνάζετε για τον καημένο τον σκύλο θα σκούζατε σαν τις παρθένες που τις κωλογαμάνε για την αναλγησία του κράτους που δεν περιέθαλψε το πρεζόνι γρήγορα και αποτελεσματικά...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι ναι...και μεχρι να ερθει ο ειδικος θα παιζανε με το σκυλο αγκαλιτσες :jerking:  ε ρε τζαμπο που σας χρειαζεται...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ασε ρε συ μην κουραζεσε τα ζωα ΔΕΝ καταλαβαινουν οτι μπορουν να γινουν και ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ και το πρεζονι? να σωσουν και να μην σκοτωσουν το σκυλο....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσο θα σωζανε  το πρεζονι και θα κανανε ψυχαναλυση στο σκυλο εγω πιστευω θα μπορουσαν να ψυχαγωγουν το κοινο με ακροβατικα ταυτοχρονα...

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
ναι ενω αν το πρεζονι ειχε επιτεθει στο μπατσο μεσα στην τρελα του και ο μπατσος τον πυροβολουσε τοτε θα λεγατε γιατι κρατουσε ο μπατσος οπλο και γιατι δεν εδρασε διαφορετικα.ενταξει εγω ξερω να πω αν δεις την σταση που κραταει στο τελος λες και σκοτωσε τον γκοτζιλα θα καταλαβετε και τον χαρακτηρα του.και στην τελικη το σκυλι γαυγιζε αρα ειχε προειδοποιησει,δεν νομιζω να του λεγαν κατι αν δεν πλησιαζε λογω του σκυλου.ο τυπος απλα ηθελε να δοκιμασει το οπλο του.
απλα.και με τετοιες δικαιολογιες οι μπατσοι πυροβολον αδιακριτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom