Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε είναι παντελώς ηλίθιο ο μπάτσος να μην μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σκυλί χωρίς να πυροβολήσει...δηλαδή αν του ορμήσει κανένας με τα χέρια θα τον σκοτώσει κ αυτόν στην ψύχρα;;;
από δάγκωμα πιτ μπουλ δεν γλυτώνεις..έτσι και σε  αρπάξει στην καλύτερη θα χάσεις κάποιο μέλος του σώματος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κοίταξε δεν είσαι μόνο εσύ φιλόζωος ούτε μόνο εσύ αγαπάς τα ζωα..αλλα πραγματικά αν παράδειγμα κινδύνευε το παιδί μου από τέτοια επίθεση πίστεψε με στα αρχίδια μου ο σκύλος....θα τον πυροβολούσα και εγώ.
εσυ εισαι ιδιωτης ανεκπαιδευτος θα σε καταλαβαινα.Ο συγκεκριμενος σκυλος ΔΕΝ ηταν καν απειλη αν δεις τι βιντεο απομακρυνει τον "κινδυνο" απο το αφεντικο του και δεν χρειαζετε να εισαι εξπερ για να το καταλαβεις.Το παιδι σου νομιζω κινδυνευει πιο πολυ απο ενα χαζο μπατσο που θα το αντιμετωπισει σαν μελλοντικη "απειλη"...
Ναι ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω φιλοζωος εδω μεσα

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
κοίταξε δεν είσαι μόνο εσύ φιλόζωος ούτε μόνο εσύ αγαπάς τα ζωα..αλλα πραγματικά αν παράδειγμα κινδύνευε το παιδί μου από τέτοια επίθεση πίστεψε με στα αρχίδια μου ο σκύλος....θα τον πυροβολούσα και εγώ.
πυροβολα καλυτερα το αφεντικο του που δεν ξερει να το εκπαιδευση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
από δάγκωμα πιτ μπουλ δεν γλυτώνεις..έτσι και σε  αρπάξει στην καλύτερη θα χάσεις κάποιο μέλος του σώματος
Έλα ρε υπερβολικέ...τα pitbull είναι τα πιο άκακα σκυλιά που υπάρχουν... :grin:

vicious_pitbull.jpg

Επισκέπτης
εσυ εισαι ιδιωτης ανεκπαιδευτος θα σε καταλαβαινα.Ο συγκεκριμενος σκυλος ΔΕΝ ηταν καν απειλη αν δεις τι βιντεο απομακρυνει τον "κινδυνο" απο το αφεντικο του και δεν χρειαζετε να εισαι εξπερ για να το καταλαβεις.Το παιδι σου νομιζω κινδυνευει πιο πολυ απο ενα χαζο μπατσο που θα το αντιμετωπισει σαν μελλοντικη "απειλη"...
Ναι ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω φιλοζωος εδω μέσα
το τι ειμαι εγώ πίστεψε δεν το ξέρεις.. ;)και ειδικά επειδή μιλαμε για πιτ μπουλ άστο....έχω δει επίθεση στα μάτια μου σε μικρο παιδί που ευτυχώς προλάβαμε και το τραβήξαμε επειδή το αφεντικό του ηταν μαλακας.η συγκεκριμένη ράτσα είναι σκυλιά που αν δεν εχεις γνώση μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα.τωρα οσο για το συγκεκριμένο περιστατικό το είπα ότι ο μπάτσος αν ήξερε δεν θα ενεργούσε έτσι.δεν είσαι μόνο εσύ φιλόζωος και γνώστης..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όποιος σου τα λέει σου λέει μπαρούφες.οσο για τους πυροσβέστες και τις γάτες μην το ξαναπείς ούτε για αστείο... ;)
Όχι ρε φίλε μετά την δική μας αστυνομία πέφτει στα μάτια μου κ η αμερικάνικη. :-

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες λες εσυ δικε μου μεχρι και εκπαιδευση με τα ειδικα λουρια κανουν
αν μιλάς εμπειρικά, παρακαλώ διαφώτισε μας...αν και πολύ αμφιβάλλω γιατί αν κατάλαβα καλά, η εκπαίδευση με ειδικά λουριά που λες, το πιο πιθανόν, να γίνεται μέσα σε αίθουσες με φουλ κλιματισμό και εσπρεσάκι...όχι σε διαμορφωμένο χώρο για τέτοιες καταστάσεις με πραγματικά σκυλιά...
το πιο πραγματικό σκυλι που αντιμετώπισε αυτός, θα 'ναι το δίχως άλλο, αυτό που του έδειξε ο εκπαιδευτής στην "δαιφάνεια" κατά τη διάρκεια του μαθήματος....
μην το τραβάτε άλλο παιδιά...κατάντησε κουραστικό..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
όποιος σου τα λέει σου λέει μπαρούφες.οσο για τους πυροσβέστες και τις γάτες μην το ξαναπείς ούτε για αστείο... ;)
επειδη και εσυ δεν ξερεις τι ειμαι εγω αστο ;)
Οκ δεν θα πω για τον πυροσβεστη με την γατα.
Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και μας τα μαθαινετε ολα  :2funny:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εσυ τραβα εσυ στον κασιδιαρι να κανετε μαγκιτσες και να μιλησετε για πιθηκους οχι για σκυλια

εσυ οταν θα δεις το πιτμπουλ να ερχεται κατα πάνω σου για επιθεση

βγάλε λίγο εξω το πουλακι σου και παιχτο

όπως κάνεις σε όλα τα θέματα

μεχρι κι ο σκύλος θα καταλάβει τι μαλάκας είσαι

και θα σε λυπηθεί

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι