Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξαναλεω γιατι δε τα πιανουν με την πρωτη μερικοι...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ...

αλλα απ τη στιγμη που του ορμησε δε μπορουσε να κανει κατι αλλο...τοσο απλα...κι επειδη γαυγισε δηλαδη ρε μεγαλε το σκυλι τι σημαινει? να το αφησουμε εκει μαζι με το πρεζονι μεχρι να τους μαζεψει ο μπογιας? κι αμα το σκυλι ορμουσε σε καναν περαστικο? λεω εγω τωρα... :jerking:

πειτε κι αλλα να γελασουμε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μας διασκεδαζεις εσυ ,φτανει

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γαμω την μανα που τον γεννησε και σε ολους τους γαμιολληδες που τον υποστηριζουν.
γιατι κρατουσε το μουνι το οπλο εξαρχης στο χερι του?γιατι δεν κρατουσε το γκλομπ η αν ειχε το τειζερ?
στη τελικη αφου εβλεπε ενα σκυλι να προστατευει το αφεντικο του επρεπε πρωτα να καλεσει καποιον ειδικο να αναλαβει το σκυλο πρωτα και οχι να κραταει το οπλο λες και το ειχε στο μυαλο του εξαρχης να το πυροβολησει.ελπιζω τουλαχιστον με το βιντεο να φαει ο γαμιολης την πουτσα της ζωης του και να εκδιωχθει απο το σωμα.κατι τετοια μουνια βαζουν για μπατσους για αυτο παντα ο κοσμος δεν θα συμπαθησει αυτη την γαμημενη φαρα.
φίλε, μην μιλάς τόσο επιπόλαια και εκ του ασφαλούς... ακούγεσαι σαν ξεσκισμένο εξεγερμένο δεκαεξάχρονο.. αν δεν είσαι λοιπόν, μην μιλάς με το συναίσθημα μόνο... βάζε και λίγη λογική... κάνει καλό... ότι και να 'κανε ο μπασκινάς, θα τον έκρινες λάθος...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι που δε τους εχει ορμησει σκυλι να τους παει το σκατο στην καλτσα...αλλα πισω απ το πληκτρολογιο ολοι γαμιαδες ειναι...

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
ξαναλεω γιατι δε τα πιανουν με την πρωτη μερικοι...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ...

αλλα απ τη στιγμη που του ορμησε δε μπορουσε να κανει κατι αλλο...τοσο απλα...κι επειδη γαυγισε δηλαδη ρε μεγαλε το σκυλι τι σημαινει? να το αφησουμε εκει μαζι με το πρεζονι μεχρι να τους μαζεψει ο μπογιας? κι αμα το σκυλι ορμουσε σε καναν περαστικο? λεω εγω τωρα... :jerking:

πειτε κι αλλα να γελασουμε...

ναι ρε φιλε να το αφησεις εκει μεχρι να ερθει ο μπογιας.απο την στιγμη που ειχε επιθετικη σταση το σκυλι ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ.κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα αν δεν πλησιαζε και ας πεθαινε ο τυπος.απο τη στογμη που πλησιασε ηξερε οτι θα επιτεθει ο σκυλος αρα ειχε στο πισω μερος του μυαλου του τη λυση:το οπλο.
τωρα αν το θεωρεις λογικο αυτο στον πουτσο μου.δεν θα σου αλλαξω γνωμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι ρε φιλε να το αφησεις εκει μεχρι να ερθει ο μπογιας.απο την στιγμη που ειχε επιθετικη σταση το σκυλι ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ.κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα αν δεν πλησιαζε και ας πεθαινε ο τυπος.απο τη στογμη που πλησιασε ηξερε οτι θα επιτεθει ο σκυλος αρα ειχε στο πισω μερος του μυαλου του τη λυση:το οπλο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α δηλαδη ας πεθανει ο αλλος ε? ελα συνεχιστε καλα το πατε...

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
ειναι που δε τους εχει ορμησει σκυλι να τους παει το σκατο στην καλτσα...αλλα πισω απ το πληκτρολογιο ολοι γαμιαδες ειναι...

να σου πω μωρη αδερφουλα μου εχουν επιτεθει σκυλια 6 φορες και τις τρεις με σοβαρα δαγκωματα αλλα οπλο δεν σκεφτηκα να βγαλω εβαλα την λογικη μου και την ψυχραιμια μου να δουλεψει.τωρα αν θεωρεις μαγκια το οπλο σε λαθος site εισαι.γραψου σε κανα site για κρυφες αδερφες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ενα headshotίδι ήθελε και η καριόλα που φώναζε πίσω από τον τύπο με την κάμερα "why u do that"

γαμώ τη μλκ που σε δέρνει καριόλα..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να σου πω μωρη αδερφουλα μου εχουν επιτεθει σκυλια 6 φορες και τις τρεις με σοβαρα δαγκωματα αλλα οπλο δεν σκεφτηκα να βγαλω εβαλα την λογικη μου και την ψυχραιμια μου να δουλεψει.τωρα αν θεωρεις μαγκια το οπλο σε λαθος site εισαι.γραψου σε κανα site για κρυφες αδερφες
χυνω πες μου κι αλλα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μεγάλο θέμα το κάνατε, ένας αστυνομικός σκότωσε έναν σκύλο πάνω σε άμυνα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, κρίμα για το ζώο, πάμε παρακάτω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ξερολααααααα και χωρις εκπαιδευση φτανει να εχεις ψυχη και μυαλο.
ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ   :2funny: :2funny: :2funny:
Να ψοφησουν τα γουρουνια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι οπλοφορείς?

ή μήπως να μας πείσεις ότι όταν σου επετέθηκαν τα σκυλιά (αν έγινε αυτό) και είχες μια τσάπα μαζί σου δεν θα τα βαρούσες στο δόξα πατρί ???

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή είχες όπλο και δεν το έβγαλες ενόσω σε δάγκωναν????

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι οπλοφορείς?

ή μήπως να μας πείσεις ότι όταν σου επετέθηκαν τα σκυλιά (αν έγινε αυτό) και είχες μια τσάπα μαζί σου δεν θα τα βαρούσες στο δόξα πατρί ???
καρφι για M.I.T. πρεπει να πανε αυτοι εδω...ο αλλος εβαλε ως σχετικο θεμα εναν πυροσβεστη που εσωσε μια γατα  :2funny:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
ναι ενω αν το πρεζονι ειχε επιτεθει στο μπατσο μεσα στην τρελα του και ο μπατσος τον πυροβολουσε τοτε θα λεγατε γιατι κρατουσε ο μπατσος οπλο και γιατι δεν εδρασε διαφορετικα.ενταξει εγω ξερω να πω αν δεις την σταση που κραταει στο τελος λες και σκοτωσε τον γκοτζιλα θα καταλαβετε και τον χαρακτηρα του.και στην τελικη το σκυλι γαυγιζε αρα ειχε προειδοποιησει,δεν νομιζω να του λεγαν κατι αν δεν πλησιαζε λογω του σκυλου.ο τυπος απλα ηθελε να δοκιμασει το οπλο του.
απλα.και με τετοιες δικαιολογιες οι μπατσοι πυροβολον αδιακριτα

Τυπε εχεις δει πολλα μπατσονια να ριχνουν στο ΕΛΛΑΝΤΑ??? η μιλας για το ΑΜΕΡΙΚΑ??? Γιατι με οσα γραφεις μαλλον μονο σε βιντεο εχεις δει οπλα/μπατσαριες/κτλ. Αλλα ουτως η αλλως οι περισσοτεροι κρινετε με βαση την τηλεοραση,το consensus,τον συμπλεγματισμο και οχι με βαση τα στοιχεια/τα γεγονοτα/την αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom