Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φίλε, αλήθεια στο λέω... μην σου τύχει να βρεθείς σε τέτοια κατάσταση... σου μιλώ εμπειρικά...
να το πυροβολούσα;;;; Μωρέ να κωλοσέρνο το κουφάρι του μέχρι τη Θράκη!!! Είναι σκυλι επιθετικής ράτσας..όχι πεταλούδα..
Ειδες ποσο ασχετος εισαι;Κανενα σκυλι δεν γεννιεται επιθετικο,οι ανθρωποι τα κανουν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα ρε σεις πατε καλα ?
Τσακωνεστε και βριζετε για κατι που εγινε στην αλλη ακρη του κοσμου ? :uglystupid: :headbang:

Και να πει κανεις οτι μας αφορα κιολας .....  :jerking:

Κοιταχτε τα δικα μας χαλια καλυτερα και αφηστε τους αλλους να κουρευονται οπως θελουν....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Γαμώ τους σκατόμπατσους!!! Μόνο με τα όπλα το παίζουν μάγκες οι μαλακοπίτουρες  :jerking: !!! Ας έρθει να το κάνει στα δύο μου πιτμπουλ αυτό και θα τον κλαίνε  οι ρέγγες!!!
κλασικό αναρχοκομμούνι, της φάρας που κατέστρεψε τον κόσμο για χάρη της "ελευθερίας" ο Τσιπράκος(Cheep-rats) σου θέλει να
αφαιρέσει και το γκλόμπ ,και να κάνει την ελλάδα μουσουλμανική χώρα, έμμεσα πάντα ,άμα ήσουν εσύ στη θέση του αστυνομικού,
θα ήθελα να δω τι θα έλεγες, άμα το σκυλί μασούλαγε τα αχαμνά σου, ο τύπος στο πάτωμα είναι όμως ο βασικός υπαίτιος, που
έκανε το σκυλί ανεξέλεγκτο, ένας ναρκομανείς μεθύστακας, που δεν θα λείψει σε κανέναν ουσιαστικά. αναρωτιλεμαι και εσείς
πόσο μάγκες είστε χωρίς την κουκούλα και τη μολότωφ στο χέρι; δίχως τη βαριά για να μπείτε "επαναστάτες" μου στα μαγαζιά
του "κεφαλαίου" και να "διαμοιράσετε" το περιεχόμενό τους; ο αστυνόμος πια χρειάζεται πια αυτόματο για να περιπολήσει
και όχι λόγω σκύλων και εγκληματιών αλλά περαστικών, που χωρίς να το ξέρουν είναι και αυτοί αναρχικοί, και πάντα μισούν
και αποφεύγουν την βία, πάντα εκτός αν αυτοί ή τα βρωμόπαιδά τους είναι στη μέση. εύχομαι κανένας από αυτύς στο βίντεο και
τους ομοίους τους και τους εν συνειδήσει και εν δράσει αναρχικούς να μην χρειαστούν ποτέ αστυνόμο, γιατί κανονικά ο αστυνόμος
δεν θα έπρεπε να τους ακούσει, να τους αφήσει στη μοίρα τους για να παραπονιούνται μεθαύριο στην τιβί.

ΥΓ για να μην μου την πέσετε ξέρω ότι υπάρχουν και κακοί μάγκες αστυνόμοι και διεφθαρμένοι ,
αλλά στο μέσο έλληνα και αμερικάνο και ευρρωπαίο είναι μόνο αυτοί.

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εκλασε μεντες  :badair: ο gay σκατομπατσος  

το  pitbull  προσπαθει να  σωσει το αφεντικο του που νιωθει οτι

απηλειτε  απο 2  σκατοφλωρους με οπλα

πιστεψτε με θα θελατε και εσεις εναν τετοιο εμπιστο φιλο  
παιδιά, δεν έχουμε κάτι με τα σκυλιά, είτε είναι πίτμπουλ, είτε φλοκάτες.... Γούστο σ' αυτούς που τα έχουν... Επειδή όμως, δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι σκύλους, κι ιδιαίτερα πίτμπουλ, και ράτσες οι οποιές χρειάζονται έναν ιδιαίτερο χειρισμό, μην λέτε παπαριές, γιατί στ' αρχίδια του κάθε μπάτσου, ή του κάθε περαστικού για το σκυλί σας..κι εκείνοι στη δουλειά τους πάνε.. Από τη στιγμή που ο κύριος του σκυλιού, ήταν σε αφασία, οι μπάτσοι (όπως λεει και το άρθρο), όφειλαν να τον μετακινήσουν, ή τέλος πάντων, να τον βοηθήσουν... έτσι, για τη δημόσια ασφάλεια...σωστά έπραξαν

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το λύσαμε και αυτό το θέμα

ο τσίπρας φταίει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
323671.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ποσο μαλακες ειστε ρε πουστη μου;
Ο σκυλος φυλαγε το αφεντικο του!!!Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;
Δεν επιτεθηκε στον πρωτο τυχοντα αλλα στον αστυνομικο που πλησιασε το αφεντικο του.
βρωμοπουστοι ανεγκεφαλοι. Το σκυλι φυλαγε το φεντικο του μουνοσκυλα και ολοι εσεις που γραφετε μαλακιες....υπαρχουν και αλλοι τροποι ζωααααα

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
κλασικό αναρχοκομμούνι, της φάρας που κατέστρεψε τον κόσμο για χάρη της "ελευθερίας" ο Τσιπράκος(Cheep-rats) σου θέλει να
αφαιρέσει και το γκλόμπ ,και να κάνει την ελλάδα μουσουλμανική χώρα, έμμεσα πάντα ,άμα ήσουν εσύ στη θέση του αστυνομικού,
θα ήθελα να δω τι θα έλεγες, άμα το σκυλί μασούλαγε τα αχαμνά σου, ο τύπος στο πάτωμα είναι όμως ο βασικός υπαίτιος, που
έκανε το σκυλί ανεξέλεγκτο, ένας ναρκομανείς μεθύστακας, που δεν θα λείψει σε κανέναν ουσιαστικά. αναρωτιλεμαι και εσείς
πόσο μάγκες είστε χωρίς την κουκούλα και τη μολότωφ στο χέρι; δίχως τη βαριά για να μπείτε "επαναστάτες" μου στα μαγαζιά
του "κεφαλαίου" και να "διαμοιράσετε" το περιεχόμενό τους; ο αστυνόμος πια χρειάζεται πια αυτόματο για να περιπολήσει
και όχι λόγω σκύλων και εγκληματιών αλλά περαστικών, που χωρίς να το ξέρουν είναι και αυτοί αναρχικοί, και πάντα μισούν
και αποφεύγουν την βία, πάντα εκτός αν αυτοί ή τα βρωμόπαιδά τους είναι στη μέση.
τυπε εσυ εισα;ι κολλημενος :uglystupid: :uglystupid: με τα κοματα δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις στη ζωη σου ξεκολλα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε εσυ εισα;ι κολλημενος :uglystupid: :uglystupid: με τα κοματα δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις στη ζωη σου ξεκολλα
ετσι, ειναι βλακας σιγουρα. το σκυλι ειχε και πιο πολυ μυαλο και πιο πολλα αρχιδια απο αυτον ,κολημενοι βρωμοπουστοι

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
και αποφεύγουν την βία, πάντα εκτός αν αυτοί ή τα βρωμόπαιδά τους είναι στη μέση.
Η αστυνομία σου είναι όργανο της νέας τάξης πραγμάτων και εκτελεί εντολές για λογαριασμό αυτών που θα σου βάλουν σε λίγο το τσιπάκι και αυτών που σε κάνουν να δουλεύεις για 300ευρώ σαν σκλάβος...Κάτσε και πίστευε εσύ ότι δουλεύουν για την ασφάλεια σου και την σωματική σου ακεραιότητα  :jerking:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πλακώσανε οι φιλόζωοι κι αρχίσανε τις μαλακίες... :jerking:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
μη το πάρεις ως κόμμα αλλά ως στάση ζωής, η οποία ταιριάζει στα λεγόμενα του χ κόμματος, εγώ φταίω αν
έτσι είναι τα πράματα ;και στο κάτω κατώ δεν είμαι ο μόνος κολλημένος εδώ μέσα, αν είμαι κολλημένος
αλλά και αρχίαστυνόμος είπε "το προβλημα το βασικό της αστυνομίας να λύσει την οποιαδήποτε υπόθεση
είναι η φιλοαναρχιστική τάση του έλληνα πολίτη, η οποία καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ, με την οποία αντιμετωπίζει
την αστυνομία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συνεργαστούμε."
πες μου ως προς αυτό που λέει δεν έχει δίκιο; αφού με όλους τους συνομηλίκους μου κανένας δεν θα πει καλλά
λόγια για αστυνομικό και άμα πει τον γιουχάρουνε άμα θές άνοιξε ένα θέμα σοβαρό  για ότι θες ας πουμε για διαφθορά
για ότι θες και σου αποδεικνύω ότι δεν είμαι κολλημένος.

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η αστυνομία σου είναι όργανο της νέας τάξης πραγμάτων και εκτελεί εντολές για λογαριασμό αυτών που θα σου βάλουν σε λίγο το τσιπάκι και αυτών που σε κάνουν να δουλεύεις για 300ευρώ σαν σκλάβος...Κάτσε και πίστευε εσύ ότι δουλεύουν για την ασφάλεια σου και την σωματική σου ακεραιότητα  :jerking:
έχεις δίκιο σ' αυτά που λες, αλλά όσον αφορά το θέμα του θρεντ, έστω και υπερβολική η αντίδραση του μπάτσου, άλλα ας είναι, παρά να γινόταν τίποτα χειρότερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom