Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποιος το λεει?

ο νατσο κι ο ποντικός?

τοσο αξιοπιστα άτομα  :2funny:
Δεν απάντησες όμως...και πολύ υποστήριξη στα μπατσόνια...

Δεν είναι έτσι οι κνίτες(που ξέρω τουλάχιστον).

Εσύ είσαι άλλη κόπια;;;; :grin: :grin: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βιάζεσαι βγάλεις συμπεράσματα..μπάτσος πίστεψε δεν ειμαι...αλλα ξέρω πολλά για αυτά τα θέματα.εσύ μίλησες ότι υπάρχουν εκπαιδευμένοι στην Ελλάδα όχι εγώ.μη μου τα γυρίζεις τώρα...τώρα αν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση είναι σχετικό..σου λέω και εγώ αν έβλεπα ενα πιτ μπουλ να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου πίστεψε το ίδιο θα έκανα αν κρατούσα όπλο...μιλαμε για σκυλιά δολοφόνους... ακόμα και εκπαιδευμένα έχουν το ένστικτο να επιτιθονται ακόμα και στο ίδιο το αφεντικό τους.

ρε συ απο το πρωι θεωριτικα δεν μιλαμε για ελλαδα και μα την παναγια σε ξερω απο εδω μεσα και σε θεωρω αρκετα εξυπνο να βαραγες το σκυλι ΑΝ δεν υπηρχε αλλος τροπος,εσυ ομως ε οχι ενας εκπαιδευμενος αστυνομικος και με εσενα δεν θα ειχα προβλημα (ξερω πχ οτι θα του εριχνες ενα κοματι ψωμι και θα εκανες την δουλεια σου) κατι που δεν εχουν μυαλο να κανουν ουτε οι μπατσοι στην αμερικοι ουτε τα πουστρακια του μιχαλολιακου εδω το συγκεκριμενο σκυλι ΔΕΝ ηταν δολοφονος δες το βιντεο ξανα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε στο αμερικα καλώς κακώς οι μπάτσοι εκπαιδεύονται και κάνουν καλά τη δουλειά τους και ενεργούν ότι τους έχουν μάθει.εδώ εμάς μπορεί να μη μας αρέσει αλλα εκεί οι νόμοι υπάρχουν και τηρούνται.εδω δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω γιαυτό και υπάρχει αυτη η κατάσταση.σκέψου τώρα ένας Πακιστανός να επιτεθεί σε μπάτσο και αυτός να τον πυροβολήσει..ο τσιπρας θα κάψει την επόμενη όλη την αθηνα.. ;)
τυπε στην ελλαδα επρεπε να ειχαμε για πρωθυπουργο την σαρα
μονο αυτη θα εσωνε την κατασταση :grin:
palin.jpg

sarah-palin-gun.jpg

URL]]

Επισκέπτης
(ξερω πχ οτι θα του εριχνες ενα κοματι ψωμι και θα εκανες την δουλεια σου) κατι που δεν εχουν μυαλο να κανουν ουτε οι μπατσοι στην αμερικοι ουτε τα πουστρακια του μιχαλολιακου εδω το συγκεκριμενο σκυλι ΔΕΝ ηταν δολοφονος δες το βιντεο ξανα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λιωνωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενα κομματι ψωμι λεει στο πητ μπουλ!
:2funny: :2funny:
Ηξερα οτι εισαι ηλιθιος αλλα οχι τοσο!
Ενα κομματι ψωμι λεει  :2funny: :2funny:
Και φυσικα τα πητ μπουλ τρελενονται για ψωμι! Ειδικα σικαλεως!
Αγνοουν ακομα και το φρεσκο λακταριστο κρεας (ακομα και αν ειναι ηλιθιο σαν του καρτακη!) μπροστα σε μια καλοψημενη ζεστη φραντζολα!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυγα παρτε τα αρχιδια μου

στοκοι  , θρασυπουστοι

Επισκέπτης
αυγα παρτε τα αρχιδια μου

στοκοι  , θρασυπουστοι

Και μην ξεχασεις ηλιθιε την φραντζολα με το ψωμι για το πητ μπουλ  :jerking:
Αξιζει να πλακωσει κανεις στις φαπες τον πουστη τον πατερα σου οχι για τα εαμιτικα κομπλεξ του που σου κληρονομησε αλλα για το ποσο ηλιθιο σε εβγαλε  :2funny:

Επισκέπτης
ρε συ απο το πρωι θεωριτικα δεν μιλαμε για ελλαδα και μα την παναγια σε ξερω απο εδω μεσα και σε θεωρω αρκετα εξυπνο να βαραγες το σκυλι ΑΝ δεν υπηρχε αλλος τροπος,εσυ ομως ε οχι ενας εκπαιδευμενος αστυνομικος και με εσενα δεν θα ειχα προβλημα (ξερω πχ οτι θα του εριχνες ενα κοματι ψωμι και θα εκανες την δουλεια σου) κατι που δεν εχουν μυαλο να κανουν ουτε οι μπατσοι στην αμερικοι ουτε τα πουστρακια του μιχαλολιακου εδω το συγκεκριμενο σκυλι ΔΕΝ ηταν δολοφονος δες το βιντεο ξανα
η συγκεκριμένη ράτσα δυστυχώς είναι δολοφόνοι.και επειδή μιλαμε για το αμερικα εκεί οι μπάτσοι δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή οταν κινδυνεύουν θα υπολογίσουν του σκύλου; έχουμε δει να σκοτώνουν άνθρωπο γιατί τόλμησε να κουνηθεί όταν ηταν κάτω και νόμιζαν ότι έχει όπλο και θα κολλήσουν με το σκύλο;σου αρέσει η όχι έτσι λειτουργεί το σύστημα στο αμερικα.τα αλλα κουβέντα να γίνεται.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λιωνωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενα κομματι ψωμι λεει στο πητ μπουλ!
:2funny: :2funny:
Ηξερα οτι εισαι ηλιθιος αλλα οχι τοσο!
Ενα κομματι ψωμι λεει  :2funny: :2funny:
Και φυσικα τα πητ μπουλ τρελενονται για ψωμι! Ειδικα σικαλεως!
Αγνοουν ακομα και το φρεσκο λακταριστο κρεας (ακομα και αν ειναι ηλιθιο σαν του καρτακη!) μπροστα σε μια καλοψημενη ζεστη φραντζολα!
βλακαααααα μιχαλολιακο    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε τα βασικα δεν καταλαβαινεις οι πιθηκοι εχουν πιο πολυ νοημοσυνη

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν απάντησες όμως...και πολύ υποστήριξη στα μπατσόνια...

Δεν είναι έτσι οι κνίτες(που ξέρω τουλάχιστον).

Εσύ είσαι άλλη κόπια;;;; :grin: :grin: :grin:

ρε παπατρολι εδω λεμε αν ο σκυλος ηταν η οχι επικινδυνος

που την ειδες τη υποστιρηξη στα μπατσονια?

πινεις μου φαινεται κάργα τελευταια  :s&m_1:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αξιζει να πλακωσει κανεις στις φαπες τον πουστη τον πατερα σου οχι για τα εαμιτικα κομπλεξ του που σου κληρονομησε αλλα για το ποσο ηλιθιο σε εβγαλε  :2funny:
τι ειπες ρε μουνι?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι ειπες ρε μουνιιιιιι???????????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπατρολι εδω λεμε αν ο σκυλος ηταν η οχι επικινδυνος

που την ειδες τη υποστιρηξη στα μπατσονια?

πινεις μου φαινεται κάργα τελευταια  :s&m_1:
Ααα έτσι...και γω που νόμιζα πως λέμε αν έκανε ή όχι καλά ο μπάτσος...

Δε με λες είσαι κανένας με βαθμό τουλάχιστον;;;;

Μιλάμε με καμιά προσωπικότητα της Γ.Α.Δ.Α.;;; :grin:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ααα έτσι...και γω που νόμιζα πως λέμε αν έκανα ή όχι καλά ο μπάτσος...

Δε με λες είσαι κανένας με βαθμό τουλάχιστον;;;;

Μιλάμε με καμιά προσωπικότητα της Γ.Α.Δ.Α.;;; :grin:

όταν ερθω προς τα πάνω καμια μερα

θα δεις τι βαθμο εχω

θα τυφλωθεις απο τα γαλόνια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom