Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ξέχασες όμως ότι μου ζητούσες πηγές για τους νεκρούς, αμφισβητώντας τους ε?
ή έκανες και συ κάνα λαθάκι? :grin: :grin: :grin: :grin:
Τον ακριβή αριθμό(όχι νεκρών αλλά αν όντως είναι νεκροί λόγω σταλινικού καθεστώτος),ο οποίος αμφισβητείται καθώς δεν είναι ξεκάθαρος...

Οι μόνοι ξεκάθαροι νεκροί είναι τα 2εκ. στα Γκουλάγκ στα 30-40 χρόνια λειτουργίας τους...

Και το συνολικό νούμερο αγγίζει τα 20εκ. αν δεν κάνω λάθος(στο οποίο αναφέρεται ότι έχουνε ενσωματωθεί νεκροί από επιδημίες,στρατιώτες κτλ)

Αν έχεις κάποια αναλυτική πηγή το ξανα συζητάμε...

Περιμένω λοιπόν την καθαρή και χωρίς περιστροφές άποψή σου για τον Στάλιν και το σταλινισμό.
Αμ έπος...
Δηλαδή;;;

Να τον χαρακτηρίσω θετικό μέτρο ή αρνητικό;;;

Αρνητικό δεν το συζητάμε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν επαναφέρει τον Στάλιν από το παράθυρο το ΚΚΕ,τον κομμουνισμό προσπαθεί να επαναφέρει...

Δύο ερωτήματα λοιπόν, αν και σε είχα προειδοποιήσει να μην το ρίξεις στην τρελή και να απαντήσεις καθαρά.

α. αν το ΚΚΕ προσπαθεί να επαναφέρει τον κομμουνισμό, σημαίνει οτι είχε απομακρυνθεί απο τον κομμουνισμό, σωστά;
Εκτός αν μου λες οτι προσπαθεί να τον επανεισάγει στις χώρες που τον έχασαν. 'Εχασαν δηλαδή τους παραδείσους του Τσαουσέσκου, του Χόνεκερ και του Μπρέζνιεφ. Μήπως εννοείς αυτό;

β. Όποια απο τις δύο παραπάνω εκδοχές προτιμάς, που κολλάει η πρεμούρα του ΚΚΕ να ξαναφέρει στο προσκήνιο στον -με αρνητικό ρόλο που και εσύ παραδέχτηκες- Στάλιν;

Επισκέπτης
Δύο ερωτήματα λοιπόν, αν και σε είχα προειδοποιήσει να μην το ρίξεις στην τρελή και να απαντήσεις καθαρά.

α. αν το ΚΚΕ προσπαθεί να επαναφέρει τον κομμουνισμό, σημαίνει οτι είχε απομακρυνθεί απο τον κομμουνισμό, σωστά;
Εκτός αν μου λες οτι προσπαθεί να τον επανεισάγει στις χώρες που τον έχασαν. 'Εχασαν δηλαδή τους παραδείσους του Τσαουσέσκου, του Χόνεκερ και του Μπρέζνιεφ. Μήπως εννοείς αυτό;

β. Όποια απο τις δύο παραπάνω εκδοχές προτιμάς, που κολλάει η πρεμούρα του ΚΚΕ να ξαναφέρει στο προσκήνιο στον -με αρνητικό ρόλο που και εσύ παραδέχτηκες- Στάλιν;
Ρε συ ο κομμουνισμός είναι ιδεολογία όχι πρόσωπα,μην τα μπερδεύεις!!! :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι,άλλο αν έγινε...

Διαφωνείς;;;

Τι αν έγινε πουλάκι μου;
Μίλα καθαρά.
Και κυρίως, μίλα ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, όχι συνέχεια αέρα πατέρα.
Πιστεύεις δηλαδή τώρα οτι είσαι καλύτερος σε ποιότητα επιχειρημάτων απο τον υπάλληλο
υρρετ;
Ή λιγότερο άσχετος;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τα εκατομμυρια των νεκρων ποια ειναι?
Τα θυματα του λιμου? η μηπως οι υπηρετες των αστων?

Επισκέπτης
Τι αν έγινε πουλάκι μου;
Μίλα καθαρά.
Και κυρίως, μίλα ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, όχι συνέχεια αέρα πατέρα.
Πιστεύεις δηλαδή τώρα οτι είσαι καλύτερος σε ποιότητα επιχειρημάτων απο τον υπάλληλο
υρρετ;
Ή λιγότερο άσχετος;
Δεν φταίει η ιδεολογία του κομμουνισμού όπως δεν φταίει κ η ιδεολογία του χριαστινισμού για όσα εγκλήματα γίνανε στο όνομα αυτών...

Δεν είναι δικό μου κάποις το πε κ έμεινε ως ιστορική φράση... :cheesy:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τα εκατομμυρια των νεκρων ποια ειναι?
Τα θυματα του λιμου? η μηπως οι υπηρετες των αστων?

Άστο, φίλε.
Πίστευε ότι θες (εν ανάγκη πίστευε και οτι ο Στάλιν ήταν η Μητέρα Τερέζα του ανθρωπισμού), αλλά νομίζω οτι δεν σου απηύθυνα το λόγο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν φταίει η ιδεολογία του κομμουνισμού όπως δεν φταίει κ η ιδεολογία του χριαστινισμού για όσα εγκλήματα γίνανε στο όνομα αυτών...

Δεν είναι δικό μου κάποις το πε κ έμεινε ως ιστορική φράση... :cheesy:

Ναι, αλλά φταίνε όσοι "εφαρμόσανε" αυτή την ιδεολογία και έφεραν εκατομμύρια νεκρούς.
Φταίνε επίσης όσοι προσπαθούν σήμερα να μας κάνουν ελκυστικούς αυτούς που "εφαρμόσανε" τόσο θαυμάσια αυτή την ιδεολογία.

Επισκέπτης
Ναι, αλλά φταίνε όσοι "εφαρμόσανε" αυτή την ιδεολογία και έφεραν εκατομμύρια νεκρούς.
Φταίνε επίσης όσοι προσπαθούν σήμερα να μας κάνουν ελκυστικούς αυτούς που "εφαρμόσανε" τόσο θαυμάσια αυτή την ιδεολογία.
Οι πρώτοι φταίνει,οι δεύτεροι δεν νομίζω ότι κάνουνε αυτό που περιγράφεις...

Και δεν είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού αυτή η εφαρμογή του Στάλιν κ σία,στο εξήγησα παραπάνω κ επιμένεις!!!

Το ότι υπήρξε ο Στάλιν δεν συνεπάγεται ότι όλοι οι κομμουνιστές είναι καλούπι του!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Άστο, φίλε.
Πίστευε ότι θες (εν ανάγκη πίστευε και οτι ο Στάλιν ήταν η Μητέρα Τερέζα του ανθρωπισμού), αλλά νομίζω οτι δεν σου απηύθυνα το λόγο.

Μπορεις ανετα να κανεις δικο σου σιτε και να καλεσεις ολους τους φιλους σου.
Εδω ανταλαζουμε αποψεις ολοι ειτε μας αρεσουν ειτε οχι.
Φυσικα και οχι, ο Σταλιν δεν ηταν η μητερα τερεζα, αλλα δεν χρειαζεται να πω βασικα τι πιστευω αφου το ξερεις καλλιτερα απο μενα
Πραγματικα εισαι πολυ σνομπ! Δεν με νοιαζει βασικα να εισαι καλα, γεια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άστο, φίλε.
define: δημόσια συζήτηση
redefine: δημόσια συζήτηση

(κάνε δουλειά σου, απλά κάνω update το λεξικό)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπορεις ανετα να κανεις δικο σου σιτε και να καλεσεις ολους τους φιλους σου.
Εδω ανταλαζουμε αποψεις ολοι ειτε μας αρεσουν ειτε οχι.
Φυσικα και οχι, ο Σταλιν δεν ηταν η μητερα τερεζα, αλλα δεν χρειαζεται να πω βασικα τι πιστευω αφου το ξερεις καλλιτερα απο μενα
Πραγματικα εισαι πολυ σνομπ! Δεν με νοιαζει βασικα να εισαι καλα, γεια.

Μπα;
Είμαι υποχρεωμένος δηλαδή να απαντάω στον κάθε ψυχασθενή (δεν εννοώ εσένα) που μου λέει την πιο απίθανη παπαριά;
Από πότε;

Επί του θέματος τώρα:
Δεν είχα κανένα σκοπό να σε θίξω φυσικά, αλλά με κάποιον που αμφισβητεί τα εγκλήματα του σταλινισμού, απλά δεν συζητάω.
Όπως δεν θα συζητούσα με κάποιον που θα αμφισβητούσε το Νταχάου.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι πρώτοι φταίνει,οι δεύτεροι δεν νομίζω ότι κάνουνε αυτό που περιγράφεις...

Και δεν είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού αυτή η εφαρμογή του Στάλιν κ σία,στο εξήγησα παραπάνω κ επιμένεις!!!

Το ότι υπήρξε ο Στάλιν δεν συνεπάγεται ότι όλοι οι κομμουνιστές είναι καλούπι του!!!

Μικρέ, είσαι ανεπίδεκτος τελικά.
Και εγώ δεν είμαι παιδαγωγός.
Βαριέμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom