Επισκέπτης
φκαριστω πολυ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
φκαριστω σας ...φκαριστω!
Ρε παλια κι εδω κατω ετσι το ελεγαν!
Ευκαριστω!
φκαριστω σας ...φκαριστω!
Ρε παλια κι εδω κατω ετσι το ελεγαν!
Ευκαριστω!
α)Όταν σιγουρευτείς μου λες!!!
Β)Yeap αλλά για να αντιληφθείς κάτι πρέπει να το κατέχεις,ένας πραγματικά αθώος δεν συλλαμβάνει τέτοια νοήματα!!!
Υ.Γ.Λέγε ρε την κουνάς την αχλαδιά,τον τινάζεις τον κουραμπιέ;;;
αν τον παιρνεις επιβεβαιωθηκε? Εχει αποριες ο παπαζελος.
α)οκ...α)πυρσοί είναι (και φαίνεται από τον τρόπο που η λαβή μειώνεται σταδιακά σε πάχος για να καταντύσει μυτερή - αν ήταν καρφιά το σώμα τους θα είχε το ίδιο πάχος σε όλο το μήκος και στην απόληξη θα γίνονταν απότομα μυτερά)
β)με τόσες λούγκρες που μας περιβάλλουν σε πραγματική ζωή και ΜΜΕ (πόσο μάλλον στο νετ γλυκειά μου )δυστυχώς έχει επηρεαστεί και ο τρόπος σκέψης μου και νομίζω ότι όποιον δεν γνωρίζω είναι κατά τεκμήριο λούγκρα, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, καταλάβατε δεσποινίς?
Υ.Γ.μου είναι πιο εύκολο να κόψω ένα αχλάδι παρά να κουνάω ολόκληρο δέντρο μήπως και πέσει, τον δε κουραμπιέ τον τινάζω για να φύγει η πολύ ζάχαρη άχνη.
Εσύ το ξεπλένεις το λουκούμι?
ομοίως με απογοητέψατε η χάρη σας και η βελβ εψές.... >
α)οκ...
β)Εσείς κυριά υποθετώ!!!
Υ.Γ.Δεν τρώω καν λουκούμι,εσείς πόσες ''μπανάνες'' τρώτε την ημέρα;;;
μόλις ξεμπερδέψω με τον παπαζόλ αν θες μπορούμε να εξερευνήσουμε και τις δικές σου διαστροφές ή ή ή ή ακόμα και ?
β)Έλα γκαύλωσες παραδέξου το!!!β)έτσι μπάβο κούνα τα βυζάκια σου μήπως τα δει ο Λίλας και καβλώσει...
Υ.Γ. εγώ τουλάχιστον τις τρώω από το στόμα και όχι από τον κώλο
Δεν θα εξερευνησουμε τπτ φιλος. Εκτορομωρο λεει. ξεστραβωσου.
β)Έλα γκαύλωσες παραδέξου το!!!
Ύ.Γ.Πάντως είτε τις τρώς από το στόμα είτε από τον κώλο στρεητ δεν είσαι γλυκιά μου!!!
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.-β) στο β δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω, ηττήθηκες κατά κράτος (σιγά το κατόρθωμα βέβαια...)
Υ.Γ. και εδώ μου απέδειξες ότι έφαγες ήττα, οπότε τέλος καλή μου οικολόγα-πράσινη
Συζητώ -και άμα λάχει τσακώνομαι και χοντρά- μόνο με ανθρώπους που γουστάρω να συζητήσω μαζί τους.
Welcome back!
Κοντά 2 χρόνια περίπου!
Φέθρυ και ΠΠ επιτέλους μαζί στο ίδιο σάιτ!
ΔΥΟ ΠάΠιες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
καλως μας ήρθες Φέθρυ!
παπαζολάκο πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι μαζί με το alter ego του μέντορά σου?
θα τον ξεσηκώσουμε κι αυτόν! ;)Τζέημς, οποία ευχάριστη έκπληξη!
Αν ξαναρχόταν και ο μεμοσαν θα ήταν το ιδανικό!
Φέθρυ και ΠΠ επιτέλους μαζί στο ίδιο σάιτ!
ΔΥΟ ΠάΠιες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
καλως μας ήρθες Φέθρυ!
παπαζολάκο πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι μαζί με το alter ego του μέντορά σου?
Φίλε μου δεν σε ξέρω, αλλά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Αν κρίνω απο τον ενθουσιασμό του ίσιου που σε αντίκρυσε, μάλλον δεν είσαι κάτι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/Αναρχοαυτόνομων, έτσι;
Φίλε μου δεν σε ξέρω, αλλά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Αν κρίνω απο τον ενθουσιασμό του ίσιου που σε αντίκρυσε, μάλλον δεν είσαι κάτι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/Αναρχοαυτόνομων, έτσι;
Ο James ανηκει στην κατηγορεια <<βλακες>>
με ιδιαιτερη συμπαθεια προς τις παπιες.
πιστος σκυλος-προβατο του Straight