You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αστυνομια των ζωων !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 255
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
το ομολογώ ο μπουμπουκος ξέρει να κάνει πολιτική... Όμως μόνο στην προεκλογική περίοδο... Γιατί μετά αμφιβάλλω αν θα το θυμάται... Αφού αυτό θα θέλει νέες προσλήψεις κ εξειδικευμένο προσωπικό στο δημόσιο... Κάτι που κανονικά βγάζει σπυράκια ακόμα κ όταν το ακούει...Επιτελους ενα καλο νεο !!!!!!!!!!!
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτό γιατί όλα τα ζώα πάνε παίρνουν ένα σκυλί κ μόλις βαρεθουν το παρατάνε στο δρόμο.. κ μετά μας φταίνε τα αδέσποτα όχι οι ανεγκεφαλοι...
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
συμφωνω αυτο ειπα και γω μωλις το ειδα αλλα το παιδι αυτοτο ομολογώ ο μπουμπουκος ξέρει να κάνει πολιτική... Όμως μόνο στην προεκλογική περίοδο... Γιατί μετά αμφιβάλλω αν θα το θυμάται... Αφού αυτό θα θέλει νέες προσλήψεις κ εξειδικευμένο προσωπικό στο δημόσιο... Κάτι που κανονικά βγάζει σπυράκια ακόμα κ όταν το ακούει...
Πάντως μακάρι να γινόταν αυτό γιατί όλα τα ζώα πάνε παίρνουν ένα σκυλί κ μόλις βαρεθουν το παρατάνε στο δρόμο.. κ μετά μας φταίνε τα αδέσποτα όχι οι ανεγκεφαλοι...
Δινει χρονια αγωνα για τα σκυλια ειδωμεν .....
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Άμα τον πετύχεις πουθενά τύπε... πες του το, αλλά να μας φωνάξεις πρώτα να πάρουμε μάτιπροφανως αυτος ο μαλακας με τα τατοο ειναι το λοατκι της ΝΔ ...
ναι δε θα λησμονησω .Άμα τον πετύχεις πουθενά τύπε... πες του το, αλλά να μας φωνάξεις πρώτα να πάρουμε μάτι
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
όντως το παιδί το ξέρω κ τον έχω παρακολουθήσει έτυχε μάλιστα να τον γνωρίσω κ από κοντάσυμφωνω αυτο ειπα και γω μωλις το ειδα αλλα το παιδι αυτο
Δινει χρονια αγωνα για τα σκυλια ειδωμεν .....
Εάν ήταν να πετύχει αυτά που υποστηρίζει κ να κάνει κάτι καλό θα πούλαγε κ την ψυχή του ... Αλλά όχι από πονηραδα
αυτός φίλε μου έχει δώσει περισσότερους αγώνες από αυτούς που έχεις δει εσύ στην τηλεόραση από τον καναπέ σουπροφανως αυτος ο μαλακας με τα τατοο ειναι το λοατκι της ΝΔ ...
Αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρνες καλύτερα σήκω κ πηγενε κάνε το...
Έλεος με την στενομυαλια σας κ την κριτική σας όταν πέρα από το να κολάτε ταμπέλες για το κάθε τι δεν είστε ικανοί για τίποτα
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
ναι καταλαβα εχει και μια ομαδα angels που σωνουν κακοποιημεναόντως το παιδί το ξέρω κ τον έχω παρακολουθήσει έτυχε μάλιστα να τον γνωρίσω κ από κοντά
Εάν ήταν να πετύχει αυτά που υποστηρίζει κ να κάνει κάτι καλό θα πούλαγε κ την ψυχή του ... Αλλά όχι από πονηραδα
Σκυλια
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Εσύ κοίτα να ξεκολλήσεις απο το 2-3%, και άσε τους άλλους.η μαΔΟΥΡΟΥ του συριζα εβαλε τα ΛΟΑΤΚΙ της υποψηφιους συμβουλους και πηραν τα 3 μου...
μπυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο αδωνης θα προσλαβει τα δικα του ΛΟΑΤΚΙ μονιμα στο δημοσιο !
κλασικη παπαντρεικη συνταγη !!!
παμε Ελλαδαρα ρεεεε..
1% πηρε ο τζημερος ...Εσύ κοίτα να ξεκολλήσεις απο το 2-3%, και άσε τους άλλους.
εξαλλου αυτο ειναι και το ποσοστο των ευσυνείδητων Ελληνων ..
ας προσεχαν οι υπολοιποι ..
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
προσωπικά δεν υποστηρίζω ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΣΟΚη μαΔΟΥΡΟΥ του συριζα εβαλε τα ΛΟΑΤΚΙ της υποψηφιους συμβουλους και πηραν τα 3 μου...
μπυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο αδωνης θα προσλαβει τα δικα του ΛΟΑΤΚΙ μονιμα στο δημοσιο !
κλασικη παπαντρεικη συνταγη !!!
παμε Ελλαδαρα ρεεεε..
Η δικιά μου άποψη είναι εναντίον της ΕΕ όπως την έχουν καταντήσει κ του ευρώ
Όσο για τους ΛΟΑΤ για εμένα κ μόνο που προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους τρόπο σκέψης κ επιλογή ζωή χάνουν κάθε δίκαιο...
Αλλά ρε φίλε λύσε μου μια απορία
Εδώ είναι κάποιος που επί χρόνια παλεύει για ένα σκοπό
Ξέρω ότι έχει πλησιάσει πολλούς πολιτικούς παράγοντες για να τον πετύχει κ όλοι το έκλειναν την πόρτα κ κάποιος του υποσχέθηκε ότι θα το κάνει πραγματικότητα
Αυτό τον κάνει λοατκι?
δλδ τι μυαλό κουβαλάς να κρίνεις κ να κατακρίνεις κάτι για το οποίο αποτι φαίνεται είσαι άσχετος?
Κ ποσο κομματοσκυλο πρέπει να είσαι για να κρίνεις τα πάντα με βάση τα κόμματα?
Έλεος με τους φωστήρες εδώ μεσα
φατσα λοατκι εχει ...προσωπικά δεν υποστηρίζω ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΣΟΚ
Η δικιά μου άποψη είναι εναντίον της ΕΕ όπως την έχουν καταντήσει κ του ευρώ
Όσο για τους ΛΟΑΤ για εμένα κ μόνο που προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους τρόπο σκέψης κ επιλογή ζωή χάνουν κάθε δίκαιο...
Αλλά ρε φίλε λύσε μου μια απορία
Εδώ είναι κάποιος που επί χρόνια παλεύει για ένα σκοπό
Ξέρω ότι έχει πλησιάσει πολλούς πολιτικούς παράγοντες για να τον πετύχει κ όλοι το έκλειναν την πόρτα κ κάποιος του υποσχέθηκε ότι θα το κάνει πραγματικότητα
Αυτό τον κάνει λοατκι?
δλδ τι μυαλό κουβαλάς να κρίνεις κ να κατακρίνεις κάτι για το οποίο αποτι φαίνεται είσαι άσχετος?
Κ ποσο κομματοσκυλο πρέπει να είσαι για να κρίνεις τα πάντα με βάση τα κόμματα?
Έλεος με τους φωστήρες εδώ μεσα
ναι τι να σου πω ..ειμαι ολη μερα στα γραφεια των κομματων ...
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
σωστός κάνει πολλά χρόνια αυτή την δουλειά κ έχει πιάσει κ κάποιους για κακοποίηση ζώων καθώς κ τον είχε δείξει κ η τηλεόραση τότε που πιάσανε έναν που έριχνε φολες κ έγινε γνωστός από τότε τον έχουν δείξει 4-5 φορέςναι καταλαβα εχει και μια ομαδα angels που σωνουν κακοποιημενα
Σκυλια
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
και το κανει εθελοντικα καπου αλλου δουλευεισωστός κάνει πολλά χρόνια αυτή την δουλειά κ έχει πιάσει κ κάποιους για κακοποίηση ζώων καθώς κ τον είχε δείξει κ η τηλεόραση τότε που πιάσανε έναν που έριχνε φολες κ έγινε γνωστός από τότε τον έχουν δείξει 4-5 φορές
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
κ εσύ φάτσα μαλακα αλλα δεν το σχολιάζουμε...φατσα λοατκι εχει ...
ναι τι να σου πω ..ειμαι ολη μερα στα γραφεια των κομματων ...
Κ στον ξαναλέω όταν είσαι άσχετος μην το παίζεις κριτής των πάντων γιατί τον τύπο κ τον αγώνα του δεν τον ξέρεις...
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ναι κ πολλά από τα χρήματα που βγάζει τα έχει ρίξει σε αυτό το σκοπόκαι το κανει εθελοντικα καπου αλλου δουλευει
κ εσύ φάτσα μαλακα αλλα δεν το σχολιάζουμε...
Κ στον ξαναλέω όταν είσαι άσχετος μην το παίζεις κριτής των πάντων γιατί τον τύπο κ τον αγώνα του δεν τον ξέρεις...
σαλτα και γαμη .. και εσυ κι αυτος μαζι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ρε μην μπλεκετε με δαυτονκ εσύ φάτσα μαλακα αλλα δεν το σχολιάζουμε...
καλως τον ψευτοδικηγορο 71 ....Ρε μην μπλεκετε με δαυτον
αντε μεγεια το λοατκι σου ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 1K