noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Aμα ψαχνεις την εξαιρεσηανεξαιρετως??
ωστε να μην κολλησεις εμπολα..
Aμα ψαχνεις την εξαιρεσηανεξαιρετως??
Αυτό είναι λογο ρατσιστικό!Aμα ψαχνεις την εξαιρεση
ωστε να μην κολλησεις εμπολα..
Πως συμβαινει παντα ο ρατσισμος να εκφραζειΑυτό είναι λογο ρατσιστικό!
για πες μας τυπε :S :S :SΈγινε τίποτα με τον παππούλη;Εγώ θα του τον έπιανα
Ναι αμεεε, πως το καταλαβες?Τεντυ, εχεις ψηφισει ποτε Συριζα?
Αυτο, αυτο.....
Έχω απαντησει επί του θέματος Νασοοο, δεν με παρακολουθείς!!!για πες μας τυπε :S :S :S
για πες φασεις με Ελληνες :S :S :SΡε παιδιά, ρε παιδιά!!, τι νομίζετε? Μόλις λέμε ότι κάποιος είναι παθητικός και θηλυπρεπης πάει να πει ότι τριγυρίζει στον δρομο σαν ζόμπι με το στόμα ανοιχτο και ζητάει πουτσα????
Εντάξει, είπαμε αλλά όχι και έτσι!!
Εγώ πολλές φορές έχω διωξει, η δεν έχω δεχτεί να κάνω κάτι με κάποιον που δεν ήταν καθαρος!!
Επίσης να τονίσω ότι στην συντριπτική τους πλειονότητα τα άτομα αυτά ήταν Έλληνες!!
Επίσης πότε δεν έχω κανει τίποτα με πρεζακια η άτομα που..... δεν έχουν ένα σταθερο σπίτι να μένουν!!!
Τοσους πακηδες εταζε, no borders, ριξιμο του φρακτη στον Εβρο κλπΝαι αμεεε, πως το καταλαβες?
Μπάσα δεν νομίζω βρε συ, τώρα πια έχει...... σφηνωθει πολύ βαθιά μέσα (μου) πια!!Αν σε αναγκασουν να το δεις σε φαση κουρδιστο πορτοκαλι θα αναστραφει η ζημια στον εγκεφαλο σου.
Έχει τύχει να πετύχω Ελληνα που να έχει άσπρο πουρί πάνω στον ψωλό!! Για μην σου πω πόσους Έλληνες έχω πετυχει να βρωμανε κατουρλιλα!!!!για πες φασεις με Ελληνες :S :S :S
Μα είναι γνωστό ότι Έλληνας ψηφίζει με βάση τη συμφέρει τον Κολό του και μόνο!!!Τοσους πακηδες εταζε, no borders, ριξιμο του φρακτη στον Εβρο κλπ
Η χαρα του πουστη με αφθονο φθηνο μαυρο κρεας
Εχουμε πολλους στο σαιτ που ψηφισαν Συριζα, αλλα δεν
παραδεχονται τον λογο
ενω οι Υβοριανοι μπηχτες σου;λεβαντα; :S :S :SΈχει τύχει να πετύχω Ελληνα που να έχει άσπρο πουρί πάνω στον ψωλό!! Για μην σου πω πόσους Έλληνες έχω πετυχει να βρωμανε κατουρλιλα!!!!
ενω οι Υβοριανοι μπηχτες σου;λεβαντα; :S :S :S
Σε πληροφορώ Νασο ότι όσους έχω πετυχει, είναι καθαροτατοι!!!ενω οι Υβοριανοι μπηχτες σου;λεβαντα; :S :S :S
Βρε συ, όταν άλλος το κανει για το "δωρακι" του (δηλ. Το μεροκάματο του), ένα μπανάκι και λίγο αρωματακι το βάζει!!!Κλαίω!!!!
τεντι ποσα χαρτζιλικωνεις στους niggasΒρε συ, όταν άλλος το κανει για το "δωρακι" του (δηλ. Το μεροκάματο του), ένα μπανάκι και λίγο αρωματακι το βάζει!!!
Άλλωστε δεν είναι κακό να έρθουμε σε επαφη με το ανώτερο γένοςΤοσους πακηδες εταζε, no borders, ριξιμο του φρακτη στον Εβρο κλπ
Η χαρα του πουστη με αφθονο φθηνο μαυρο κρεας
Εχουμε πολλους στο σαιτ που ψηφισαν Συριζα, αλλα δεν
παραδεχονται τον λογο