Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
20ευρω θέλουνε συνήθως Νασο!τεντι ποσα χαρτζιλικωνεις στους niggas
20ευρω θέλουνε συνήθως Νασο!τεντι ποσα χαρτζιλικωνεις στους niggas
Αλλά μου έχει τύχει να με χύσει 3 φορές, οπότε έπρεπε να δώσω 60!!! (ευτυχώς ειχα χρήματα μαζί μου!!)20ευρω θέλουνε συνήθως Νασο!
Βρε συ, όταν άλλος το κανει για το "δωρακι" του (δηλ. Το μεροκάματο του), ένα μπανάκι και λίγο αρωματακι το βάζει!!!
Αλλά μου έχει τύχει να με χύσει 3 φορές, οπότε έπρεπε να δώσω 60!!! (ευτυχώς ειχα χρήματα μαζί μου!!)
Ένα ναι, μέσα στο στόμα, τα αλλά δυο σε κάποτα!!Κρεμπιέ έπαιξε ή μονο με καπότα?
Ένα ναι, μέσα στο στόμα, τα αλλά δυο σε κάποτα!!
Ένα ναι, μέσα στο στόμα, τα αλλά δυο σε κάποτα!!
Κακώς... κακιστά!!!συγγνωμη αν γινομαι αδιακριτος..... αλλα εχω την εντυπωση οτι τη στιγμη αυτη καποιοι αυνανιζονται στο σπιτι και δεν το παραδεχονται.....
13 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεύση πάρφε σοκολάτα!!!Είχε γεύση ταντόρι ή γκαραμ μασάλα?
Δηλαδή οι υποσαχάριες κι οι πάκηκες ψωλές μυρίζουν σανδαλόξυλο???
tenti αλλοι δουλευουν 12ωρο φαμπρικα για 20 ευρω :S :S :S20ευρω θέλουνε συνήθως Νασο!
Ααααα ο πουτσος έχει μεγάλη αξία και πρέπει να πληρώνεται και να τιμάται ανάλογα!!!tenti αλλοι δουλευουν 12ωρο φαμπρικα για 20 ευρω :S :S :S
τυπε ταιζεις πολλα στοματα στην κεντρικη Ασια και στην Αφρικη,ΜΚΟ εχεις γινει :S :S :SΑαααα ο πουτσος έχει μεγάλη αξία και πρέπει να πληρώνεται και να τιμάται ανάλογα!!!
Εντάξει μωρε, δεν γίνεται και συνέχεια αυτό, αλλά άμα μπορούμε να βοηθήσουμε? Γιατί όχι?τυπε ταιζεις πολλα στοματα στην κεντρικη Ασια και στην Αφρικη,ΜΚΟ εχεις γινει :S :S :S
Πολιτικοποίηση του σεξ η σεξουαλικοποιηση της πολιτικής είναι τώρα αυτό?Η σηψη απο το κωλαντερο περασε στον εγκεφαλο
Οπως σε ολα τα πουστρακια που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ
Μια απλη διαπιστωσηΠολιτικοποίηση του σεξ η σεξουαλικοποιηση της πολιτικής είναι τώρα αυτό?
Γεύση πάρφε σοκολάτα!!!