Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τεντι που γαμιεσαι 3 τα ξημερωματα και δεν εισαι εδω να μας πεις για κανα ξεκωλιασμα απο τιποτα εξαγριωμενους κεντροαφρικανους δημοκρατες; :priest: :priest: :S :S :S

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Μια απλη διαπιστωση :grin:
Ευγε παντως που παραδεχεσαι πως ψηφιζεις Συριζα
και χαιρεσαι τις πουτσες των λαθρο
Συνηθως οι αριστεροι προσπαθουν να βρουν
περιπλοκοτερες δικαιολογιες για την λαθρολαγνεια τους
:hi: :hi: :hi:
Μα με βάση την δική μου πολιτικη θεώρηση οι μετανάστες και οι γηγενείς είναι ίσοι και έχουν ίσα δικαιώματα!!
Έτσι έχουν και το ίδιο δικαίωμα στην προτίμηση μου για την πουτσα τους!
Ως προς το ποιοτικό της υπόθεσης τώρα, σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι γαμανε πολύ πιο άγρια και γενικά πολύ πιο "αντρικά" από τους Έλληνες.
Όχι ότι οι Έλληνες δεν είναι αντρες (προς θεού!!), απλά οι μετανάστες, ποσοστιαία, γαμανε πολύ πιο καλά, στους Έλληνες πετυχαίνεις και αρκετούς "φλωρους" και "φλουφληδες"!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Τεντι που γαμιεσαι 3 τα ξημερωματα και δεν εισαι εδω να μας πεις για κανα ξεκωλιασμα απο τιποτα εξαγριωμενους κεντροαφρικανους δημοκρατες; :priest: :priest: :S :S :S
Αχ Νασο μου, χτες βγηκα για πιπουλα στο αμάξι με έναν κύριο, αργά το βράδυ, γι'αυτο δεν απαντάω χτες.
Αλλά γενικά για φάσεις, αφού ξέρεις ότι γενικά προσπαθώ να αποφεύγω να λέω από εδώ γιατί μου λένε ότι τρολαρω!!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αχ Νασο μου, χτες βγηκα για πιπουλα στο αμάξι με έναν κύριο, αργά το βράδυ, γι'αυτο δεν απαντάω χτες.
Αλλά γενικά για φάσεις, αφού ξέρεις ότι γενικά προσπαθώ να αποφεύγω να λέω από εδώ γιατί μου λένε ότι τρολαρω!!!

Τέντυ τον Ιππότη την τον έχεις???

Πίπα μέσα στο χιόνι??? Πώς δεν αποκλείστηκες να φωνάξεις αλατιέρα???

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
θέλεις να κάνεις καμιά φάση σε σινεμά ; 

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Μα με βάση την δική μου πολιτικη θεώρηση οι μετανάστες και οι γηγενείς είναι ίσοι και έχουν ίσα δικαιώματα!!
Ως προς το ποιοτικό της υπόθεσης τώρα, σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι γαμανε πολύ πιο άγρια και γενικά πολύ πιο "αντρικά" από τους Έλληνες.
Όχι ότι οι Έλληνες δεν είναι αντρες (προς θεού!!), απλά οι μετανάστες, ποσοστιαία, γαμανε πολύ πιο καλά, στους Έλληνες πετυχαίνεις και αρκετούς "φλωρους" και "φλουφληδες"!!!
αλλα και γαμιουνται καλυτερα συναμεταξυτων....ατυχες το σχολιο μανταμιτσα...αυτοι ζουν σε κιονοβια που καθε μερα 1-2 κανουν χρεη teddybi...μαγειρευουν πλενουν και φροντιζουν και τους υπολοιπους...και μετα αυτοι τους γαμανε για επιβραβευση...οι ελληνες τετοια βιτσια δεν εχουν...τωρα εσυ αμα τη βρισκεις να σε γαμανε οι απλυτοι-απιστοι δικαιωμα σου...θα μου πεις αμα δε σε γαμαει κανεις τι θα κανεις? θα πεσεις στα πακια...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τι κυριος ηταν αυτος τεντι :think:

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
τι λες μωρη καργιολα; θα σε ξεσκισω για τις μαλακιες που λες

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Τέντυ απαράδεκτο αυτό που γράφει ο βάρβαρος για εσένα....Σε τι εποχή ζούμε επιτέλους, να μην μπορούμε να διαβάζουμε τις λεπτομέρειες απο τα ξεκωλιάσματα σου ....!!! :pipa3:

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Να και κάτι για να επανέλθουμε στην ουσια του τρέχοντος θέματος!!

[xvideos]
]

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Να και κάτι για να επανέλθουμε στην ουσια του τρέχοντος θέματος!!

[xvideos]
]

Σορρυ δεν εχω κατι με τους ομοφυλοφιλους αλλα ειναι αιδια η φάση...
Κάνε αλλαγη φύλλου .
Θα τα κανεις απόσβεση στο πρωτο χρονο ολα στανταρ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom