Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Μπορει να θελει να μεγαλωσει το Target Group του  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Βέβαια τι πιο σέξυ από ένα τριχωτό κωλαράκι πρώην μπετατζή..... με 3 κιλά αρχίδια από μπροστά κι ενα παπάρι σαν προβοσκίδα ελέφαντα!!!

Πολύ σεξουαλική εικόνα  :lheel: :lheel: :lheel:

Σε τρώει ο κωλαράκος σου πάντως ....Έλα πές την αλήθεια πώς μπήκες να ψωνίσεις από εδώ κι όλα ΟΚ, δεν θα σε μαλώσει κανείς

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
χμμ... κοιτα brabus, αυτο με ορχεοεκτομη δεν ειναι κατι που δεν το εχω σκεφτει καθολου, αλλωστε αν δεις ολα τα Ladyboys τα εχουνε αφαιρεσει!! απλα ειναι μεγαλη αποφαση και προυποθετει να υπαρχουν αρκετα πραγματα πιο πριν.
και γιατί κόβουν μονο τις μπάλες?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Βέβαια τι πιο σέξυ από ένα τριχωτό κωλαράκι πρώην μπετατζή..... με 3 κιλά αρχίδια από μπροστά κι ενα παπάρι σαν προβοσκίδα ελέφαντα!!!

Πολύ σεξουαλική εικόνα  :lheel: :lheel: :lheel:

Σε τρώει ο κωλαράκος σου πάντως ....Έλα πές την αλήθεια πώς μπήκες να ψωνίσεις από εδώ κι όλα ΟΚ, δεν θα σε μαλώσει κανείς
Εεεε κοιτα, η αληθεια ειναι οτι το κολαρακι μου παντα με τρωει, οσο για το ψωνισμα απο εδω, Οχι, δεν ειναι εκει το θεμα μου!
αλλωστε οπως εχω ηδη πει, εχω αλλα καναλια για να γνωριζω ατομα!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
και γιατί κόβουν μονο τις μπάλες?
γιατι αφενος μειωνουν στο ελαχιστο τις ανδρικες ορμονες, αρα μειωνουν την αναγκη ληψεως πολλων αντι-ανδρογονων και οιστογονων
αλλα και αφετερου γιατι παραμενουν κατο το "εξαιρετικο" και δεν γινονται απλες κανονικες γυναικες κανοντας το μουνακι!!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
γιατι αφενος μειωνουν στο ελαχιστο τις ανδρικες ορμονες, αρα μειωνουν την αναγκη ληψεως πολλων αντι-ανδρογονων και οιστογονων
αλλα και αφετερου γιατι παραμενουν κατο το "εξαιρετικο" και δεν γινονται απλες κανονικες γυναικες κανοντας το μουνακι!!
μισές δουλειές δηλαδή
ίσως να το κρατάνε κι ως κατουρόβεργα είναι πιο πρακτικό

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
και μετά ναρκωτικά, ψυχίατροι και αυτοκτονία .  Άστα εκεί που κάθονται αχρείαστα να είναι

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Παίξε με ορμόνες αλλά μην κόψεις τίποτα .  Εγώ κάνω τεστοστερόνη και άλλα αναβολικά στεροειδή και αισθάνομαι θαυμάσια μέσα στην καυλα .  Αντίθετα όταν ανεβαίνουν τα οιστρογόνα έρχεται η κατάθλιψη και η ανυπαρξία της λίμπιντο .  Άντρας χωρίς τεστοστερόνη είναι καταδικασμένος και το πιο πιθανό είναι να αυτοκτονήσει .  Πήγαινε σε ένα φαρμακείο να κάνεις ενέσιμη τεστοστερόνη και αν μετά δεν σου αρέσει το συζητάμε και πας να τα κόψεις .  Αλλά όλα τα πουστρακια είστε μεγάλα θύματα αντί να γλεντησετε τον πούτσο προσπαθείτε να γίνετε γυναίκες, πηγ σ ινε δες τραβεστί 60 χρονών αν δεν έχει αυτοκτονήσει να δεις την ομορφιά

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
και μετά ναρκωτικά, ψυχίατροι και αυτοκτονία .  Άστα εκεί που κάθονται αχρείαστα να είναι
Εεεεε καλά, δεν είπα ότι θα τα κόψω Ντε και καλά!! Εξαρχής η κουβέντα έγινε περί ορμονών, που έτσι και αλλιώς αυτό πάντα είναι το πρωτο βήμα, ας έρθει αυτό και μετά βλεπουμε :rolleyes:
Βέβαια αυτό που λες για τις 60-αρες είναι σωστο, καμεις δεν ανεβάζει φωτός από γριές τραβεστί  :'( :'(

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Εεεεε καλά, δεν είπα ότι θα τα κόψω Ντε και καλά!! Εξαρχής η κουβέντα έγινε περί ορμονών, που έτσι και αλλιώς αυτό πάντα είναι το πρωτο βήμα, ας έρθει αυτό και μετά βλεπουμε :rolleyes:
Βέβαια αυτό που λες για τις 60-αρες είναι σωστο, καμεις δεν ανεβάζει φωτός από γριές τραβεστί  :'( :'(
Όταν θα δοκιμάσεις οιστρογόνα προγεστερόνη θα με θυμηθείς πόσο απαίσια θα νιώθεις, μια κατάθλιψη κ σ ι ατονία .  Άσε αυτούς που τα ωραιοποιουν .
Θέλεις πουτσα φαε όση μπορείς να το χαρείς .  Τα άλλα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βέβαια αυτό που λες για τις 60-αρες είναι σωστο, καμεις δεν ανεβάζει φωτός από γριές τραβεστί  :'( :'(
τυπε μην απογοητευεσαι,μπορει σε καμια 30 χρονια να εισαι ο πρωτος 60αρης τραβελος που θα ανεβαζει τοτε φωτογραφιες στο μπου με την κωλοτρυπιδα του και τα παπαρια του :S και να συζηταμε ακομη αν θα μικρυνεις την πουτσα σου,αν χαρτζιλικωνεις πιτσιρικαδες να σε τρυπησουν και αλλα τετοια :S :S :S

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Όταν θα δοκιμάσεις οιστρογόνα προγεστερόνη θα με θυμηθείς πόσο απαίσια θα νιώθεις, μια κατάθλιψη κ σ ι ατονία .  Άσε αυτούς που τα ωραιοποιουν .
Θέλεις πουτσα φαε όση μπορείς να το χαρείς .  Τα άλλα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή
Καλά, και εσύ πολύ το δραματοποιείς τώρα εεεεε?
Εντάξει, όλες αυτες που περνούν ορμόνες έχουν πάθει κατάθλιψη??
Για να λέμε την αλήθεια θα είχε ενδιαφέρον αν απαντάτε καμοια εδώ που έχει εμπειρία από κάτι τέτοιο, αλλά εσείς βρε αγριάνθρωποι τις διωχνετε!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Καλά, και εσύ πολύ το δραματοποιείς τώρα εεεεε?
Εντάξει, όλες αυτες που περνούν ορμόνες έχουν πάθει κατάθλιψη??
Για να λέμε την αλήθεια θα είχε ενδιαφέρον αν απαντάτε καμοια εδώ που έχει εμπειρία από κάτι τέτοιο, αλλά εσείς βρε αγριάνθρωποι τις διωχνετε!!!!

Είναι άγρια τα παιδιά εδώ στο bou, να το ξέρεις αυτό. Όπως επίσης να ξέρεις οτι τα γυναικεία προφίλ λένε πάντα αλήθεια και οτι δεν υπάρχουν κλωνάρια στο σαη.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
τυπε μην απογοητευεσαι,μπορει σε καμια 30 χρονια να εισαι ο πρωτος 60αρης τραβελος που θα ανεβαζει τοτε φωτογραφιες στο μπου με την κωλοτρυπιδα του και τα παπαρια του :S και να συζηταμε ακομη αν θα μικρυνεις την πουτσα σου,αν χαρτζιλικωνεις πιτσιρικαδες να σε τρυπησουν και αλλα τετοια :S :S :S

Ενταξει, δεν τα δειχνω τα @@ μου ετσι ευκολα και συνεχεια βρε!,
εχω παρει κιλοτακια σαν αυτο:
www.perlasensua-shop.com/culottes-boxers/2703-slip-noir-ouvert-a-pressions-effet-wetlook.html]http://www.perlasensua-shop.com/culottes-boxers/2703-slip-noir-ouvert-a-pressions-effet-wetlook.html[/url]
.... που το κριβουνε καλα και αφηνουν ελευθερο το "κανονικο" μου σεξουαλικο οργανο  :) :) :)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ενταξει, δεν τα δειχνω τα @@ μου ετσι ευκολα και συνεχεια βρε!,
εχω παρει κιλοτακια σαν αυτο:
www.perlasensua-shop.com/culottes-boxers/2703-slip-noir-ouvert-a-pressions-effet-wetlook.html]http://www.perlasensua-shop.com/culottes-boxers/2703-slip-noir-ouvert-a-pressions-effet-wetlook.html[/url]
.... που το κριβουνε καλα και αφηνουν ελευθερο το "κανονικο" μου σεξουαλικο οργανο  :) :) :)

Είσαι τρελλό αγορίτσι....... Για όλα έχεις απαντήσεις ατιμούτσικο!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Είσαι τρελλό αγορίτσι....... Για όλα έχεις απαντήσεις ατιμούτσικο!!!
Ενοιτε!!!!!
Να με δεις να το φοραω αυτο στον σκοτεινο εξωστη του Αβερωφ και ενας ξεκουτιασμενος γερακος που κοιταγε εναν κυριο να με παιρνει, να αναρωτιεται (και το ελεγε και φωναχτα στους διπλα).... "Αρεεεειι, Γυνιεκα εινι' η Πουστς??"
Καβλα σου λεω!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αφου ετσι οπως ημουν με τα γονατα πανω στην καρεκλα, ηρθε, εβαλε το χερι απο..... κατω, και πασπατευε για να διαπιστωσει και μονος του  :idiot: :idiot:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
στον ενιαίο πίνακα προσδιορισμού  ποσοστών αναπηρίας Β΄1506/2012,
ο παρενδυτικός φετιχισμός δίνει ποσοστό 20-30%,
όπως και η επιδειξιομανία και ο σαδομαζοχισμός,
όλα μαζί σε κόβω για 50%,
άντε και συνταξιούχος!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
άντε και συνταξιούχος!
Πλακα κανεις? λες να μπορω να τσιμπησω και κανενα επιδοματακι??? :think: :think: :think:

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
άντε και συνταξιούχος!
Τελικα ειδες? η πουτσα μπορει να μου λυσει και το οικονομικο μου!!
Βρε μπας και εχει δικιο ο Σοιμπλε? οτι το οικονομικο μας προβλημα ειναι για.... τον πουτσο??

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
να πας σε κάνα γιατρό να σε κοιτάξει

Stories