Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Δηλαδή αν νιώσω εγώ αστροναύτης ή σούπερμαν κλπ... Μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι έτσι και να το δηλώνω κιόλας???

Ρε είστε καλά???  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Γιατι? που ειναι το κακο? τωρα βεβαια το ποιος θα σε πιστεψει ειναι αλλο θεμα!!
(δεν το λεω προσβλητικα, το λεω με την εννοια οτι γενικοτερα το πως βλεπει ο καθενας τον εαυτο του και πως τον βλεπουν οι αλλοι, παντα εχει μια.... αποσταση!!)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Δηλαδή αν νιώσω εγώ αστροναύτης ή σούπερμαν κλπ... Μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι έτσι και να το δηλώνω κιόλας???

Ρε είστε καλά???  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Αλλο να αυτοπροσδιοριζεσαι για το φυλο σου,αλλο τα επαγγελματικα ρε φιλε!  :2funny:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αλλο να αυτοπροσδιοριζεσαι για το φυλο σου,αλλο τα επαγγελματικα ρε φιλε!  :2funny:

Δεν μίλησα για τα επαγγελματικά φίλε μου....

Ο φίλος τέντυ παρόλο που είναι πισωγλέντζες δεν παύει να ειναι αγοράκι...... Οπότε ο όρος κοπελιά είναι λίγο αδόκιμος...!!!

ΥΓ  Με όλο το σεβασμό στις επιλογές του καθενός!!!

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

Ο φίλος τέντυ παρόλο που είναι πισωγλέντζες δεν παύει να ειναι αγοράκι...... Οπότε ο όρος κοπελιά είναι λίγο αδόκιμος...!!!

ΥΓ  Με όλο το σεβασμό στις επιλογές του καθενός!!!

Σε καταλαβαινω αλλα τα πραγματα ειναι λιγο πιο συνθετα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΥΓ  Με όλο το σεβασμό στις επιλογές του καθενός!!!
τυπε προσπαθει να εξαφανισει την πουτσα του.μην εισαι σκληρος,δωσε του λιγο χρονο ακομη :S :S :S

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
καθιστε και ασχολεισται με τον τεντι,το τυπακι τρολαρει και μας κοροιδευει πατόκορφα.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

:hi:

14632.jpg

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.

Παπαριές τών πούστηδων.
.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Έεε δεν με ρωτησε και κανένας για να πω κάτι τέτοιο που λες!
Αν τα έλεγα θα μου λέγατε ότι τρολαρω!!!
Αυτό που μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι η θέση μου, είναι να έχω τον απόλυτα θηλυκο, παθητικο και υποτακτικό ρολο με το αντρα!!
Και αυτό που προσπαθώ, είναι να κάνω ότι μπορώ για να είναι ο άντρας ευχαριστημένος, έτσι ευχαριστιεμαι και εγώ!
Αν με ρωτάτε κάποιος θα το έλεγα και από πιο πριν εδώ!

Ασυνάρτητο μυαλό σε άρρωστο σώμα.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
ωραιος κωλος αλλα τ αρχιδια χαλανε το σκηνικο
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια  :boobies: :boobies: :boobies:
Οσο για τα αρχιδακια που λες, ναι οντως εχεις δικιο! γι'αυτο και η συζητηση για τις μεθοδους σμικρηνσης :cheesy:
αλλα γενικα παντα προσπαθω να το κρυβω μεσα στο στρινγκακι και αναμεσα απο τα ποδια  :P :P

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Οσο για τα αρχιδακια που λες, ναι οντως εχεις δικιο! γι'αυτο και η συζητηση για τις μεθοδους σμικρηνσης :cheesy:
αλλα γενικα παντα προσπαθω να το κρυβω μεσα στο στρινγκακι και αναμεσα απο τα ποδια  :P :P
τεντι απ οτι βλέπεις τα αρχιδια σου ειναι προβλημα μαλλον τελικά πρεπει να αλλάξεις απόφαση και να τα κόψεις την μπουτσα κόλλησε την με μονωτική στον αφαλό να μην φαίνεται απο πίσω  :grin:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Αυτή είναι η ομορφιά σου μην ακούς κακεντρεχειες .  Έχεις και καλό πούτσο, καβλωνει καθόλου ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom