Οκ Δημήτρη, προχωρω στην απάντηση των ερωτημάτων σου, με όσο πιο μεγάλη ακρίβεια μπορώ:
Όσο αφορά το περιβάλλον που μεγάλωσα, αυτό είναι ένα κεντρικο διαμέρισμα της Αθήνας και εδώ και κάποια χρόνια ένα προάστιο της.
Μπαμπάς δεν υπάρχει, έχουν παρει διαζύγιο από πολύ παλια και οι επαφές μας είναι ελάχιστες καθώς βρίσκεται εκτός Αθήνας και έχοντας κανει άλλη οικογένεια.
Ο θείος μου είναι από την πλευρά της μαμάς μου και δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρων για την αδερφη μου (2 χρόνια μικροτερη), όσο αφορά την "προϋπηρεσία" του, Ναι, είχε και παλαιότερες εμπειρίες με αγόρια (δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες εδω) και επισης ξέρω ότι είχε και μετά από εμένα σίγουρα με ακόμη ένα παιδι.
Ελπίζω να σε καλυψα και να βοηθησα στην συμπλήρωση του καδρού και της ηθογραφικης προσέγγισης του θέματος!
[/quote]
ok Teddy, ευχαριστω για τις πληροφοριες που συμπληρωνουν το Χριστουγεννιατικο Ηθογραφημα μας.
Ναι οι απαντησεις σου εινι οπως τις περιμενα.
Απουσια Πατερα, που ισως σου δημιουργει και απουσια Ανδρικου προτυπου.Μαλιστα ενισχυεται απο το γεγονος πως μεγαλωνεις μεσα σε γυναικειο περιβαλλον (Μανα και αδελφη)..Λογικο ο Θειος να ειναι Μητρικος...η Μανα σου εχει ξαναφτιαξει την ζωη της και καποιον αλλον? Συντροφο, συζυγο? Ετσι αφηνει χωρο για τον Θειο...Ευθυνη μεγαλη της Μανας..Δεν ξερει (αδελφος της ειναι) πως ο Θειος εχει ιδιαιτεροτητες? αναφερεις πως ηταν γνωστες..Υπαρχει και ισχυρη παρουσια γιαγιας? Ισως...Πιστευα πως το Ηθογραφημα πηγαινε προς Παπαδιαμαντη..αλλα μαλλον παμε για Ταχτση..κατι σαν τριλογια.
Τωρα εισαι λαθος οταν συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι εναν Θειο "ΚΟΛΟΜΠΟ" επειδη ολα εγιναν συναινετικα...ηθελαν και οι δυο ...αυτο δεν ειναι συμβατο με την Ελληνικη πραγματικοτητα..Ειναι αφηγημα που ταιριαζει γι Ολλανδους.Ας πουμε εσυ και ο Θειος υπερασπιζεστε την υποθεση σας εναντια στο Ολλανδικο δημοσιο..Τελικα την κερδιζετε και μαλιστα αφηνουν τον Θειο να χυνει και μεσα..Κορωνιδα της υποθεσης..ακριβως Teddy and uncle Colombo, versus Dutsch State..Μ αρεσει.
Τωρα εδω , εκτος απο Βαλκανια ειναι και Ελλαδα..Οχι δεν θελω να πω πως οι Θειοι ειμαστε "ΑΝΤΡΟΥΑ" και Γαμω την Τεστοστερονη..Απλοι θειοι ειμαστε αν κρινω απο τον εαυτο μου (εχω δυο ανηψια παλληκαροπουλα) αν παω να τους συζητησω για ιδιαιτεροτητες και τι μπορουμε να κανουμε και να παιξουμε στο υπνοδωματιο, μαλλον θα μου τον φορεσουνε ...Ο ενας ειναι στους παιδες του Ολυμπιακου στο Πολο και ο αλλος στους πιτσιρικαδες στο Μπασκετ στο Κουκακι..εκτος απο Γκαστρωματα και τσιμπουκακια, εχω πραγματα να τους πω..και για τα μαθηματα τους και για Ελυτη και το Χαμογελο της Τζοκοντα να ακουνε, αλλα να σεβωνται και τις ιδιαιτεροτητες των αλλων (και τις σεξουαλικες)..Μεγαλωνουν , τα βλεπω κι χαιρομαι.
Γιατι καθομαι και τα γραφω αυτα? Για να υπερασπισω τον Ελληνα Θειο..που ξερει τον ρολο του και τον τιμα.