Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Με τοσα φλοκια που σου εχουν ριξει νομιζω οτι εσυ εισαι ο πλεον ειδικος να δωσεις απαντηση!!!
Εκτος αν εισαι κανενας φλωρος κ δεν εισαι πραγματικη ΠΟΥΣΤΡΑ! :think:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

Κοιτα, εγω νομιζω οτι εχει αμεση σχεση και επιδραση και στον σωματικο αλλα και στον ψυχολογικο πανω απο ολα τομεα!
Παρολα αυτα δεν μπορω να το στηριξω επιστημονικα, οπως εχω πει και πιο πανω!

Με λιγα λογι, ειναι αυτο που μου εχει πει ενας γαμιας..... οτι Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ, ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ της πουστρας!!
νομιζω οτι αυτο ειναι μεγαλη αληθεια τελικα!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κοιτα, εγω νομιζω οτι εχει αμεση σχεση και επιδραση και στον σωματικο αλλα και στον ψυχολογικο πανω απο ολα τομεα!
Παρολα αυτα δεν μπορω να το στηριξω επιστημονικα, οπως εχω πει και πιο πανω!

Με λιγα λογι, ειναι αυτο που μου εχει πει ενας γαμιας..... οτι Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ, ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ της πουστρας!!
νομιζω οτι αυτο ειναι μεγαλη αληθεια τελικα!
Ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον το θεμα που ανοιξες χυστη μου και χρηζει επιστημονικης προσεγγισεως!!!
Οι φιλες σου οι αλλες ΠΟΥΣΤΡΕΣ τι λενε ρε καυλιαρη?

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Χμμμμ.. τώρα με αδικίες!!
Αυθαδης δεν ειμουν πότε, ίσα-ίσα ένα από τα πράγματα που φρόντισαν να μου μάθουν από την αρχή, ήταν το πως να είμαι πειθήνια και υποτακτική! Αυτό είναι, και πρέπει να είναι, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά μας για μπορεί να είναι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος ο Άντρας!!
μπορεί να σε αδικώ
αλλά την κατάληξη -η στα επίθετα δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου
κόψε τα υδραυλικά κρέμασε μαστάρι πήγαινε στο δικαστήριο να αλλάξεις το φύλο σου με νέα ΑΔΤ
και ξαναέλα

να δεις που θα σε πούνε και κουκλίτσα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ωρε που παμε, που παμε ρε ???.....

16 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
μπορεί να σε αδικώ
αλλά την κατάληξη -η στα επίθετα δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου
κόψε τα υδραυλικά κρέμασε μαστάρι πήγαινε στο δικαστήριο να αλλάξεις το φύλο σου με νέα ΑΔΤ
και ξαναέλα

να δεις που θα σε πούνε και κουκλίτσα
Τα ισοπεδωνεις τωρα ολα εεε?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Καμια σχεση βρεε!! σε λογιστικο γραφειο δουλευω!
(αμαν πια αυτα τα στερεοτυπα για τις δουλειες που μπορουμε να κανουμε!!)
εγώ πάλι σε έκοψα για ελαιοχρωματιστή
είχαμε πριν χρόνια έναν πούστη ελαιοχρωματιστή στη γειτονιά τον Πέτρο
και είχε το δικό σου το ύφος και την ηλικία
κόψανε όμως οι δουλειές με την κρίση και πήγε μετανάστης στην Ολλανδία

Πετράκι δεν πιστεύω να είσαι συ?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον το θεμα που ανοιξες χυστη μου και χρηζει επιστημονικης προσεγγισεως!!!
Οι φιλες σου οι αλλες ΠΟΥΣΤΡΕΣ τι λενε ρε καυλιαρη?

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:
Βρε συ, πραγματικα και εγω αυτες τις αποψεις ηθελα να ακουσω, αλλα δεν μπορω να πω υπαρχει μεγαλη συμετοχη!!
ισως απλα δεν τολμουν να το σκεφτουνε σαν πιθανοτητα (η δεν το εχουν ψαξει ποτε!, γιατι γενικα μια συζητηση στο ιντερνετ για το θεμα παντα υπηρχε!)

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
εγώ πάλι σε έκοψα για ελαιοχρωματιστή
είχαμε πριν χρόνια έναν πούστη ελαιοχρωματιστή στη γειτονιά τον Πέτρο
και είχε το δικό σου το ύφος και την ηλικία
κόψανε όμως οι δουλειές με την κρίση και πήγε μετανάστης στην Ολλανδία

Πετράκι δεν πιστεύω να είσαι συ?
Μπααα οχι δεν ειμαι ο Πετρος, αλλα νομιζω αυτος εκανε την καλυτερη επιλογη που πηγε στην Ολλανδια!!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
να σε ρωτησω ρε φιλε οταν χυνει ο αλλος μεσα ακαποτα νιωθεις τα χυσια στη σκατοτρυπα; και τι θερμοκρασια εχουν και 2ον το ψωλοχυμα εχει διαφορετικη γευση απο κωλομπαρα σε κωλομπαρα;

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
να σε ρωτησω ρε φιλε οταν χυνει ο αλλος μεσα ακαποτα νιωθεις τα χυσια στη σκατοτρυπα; και τι θερμοκρασια εχουν και 2ον το ψωλοχυμα εχει διαφορετικη γευση απο κωλομπαρα σε κωλομπαρα;

Μμμμ, ΠΟΛΥ καλές οι ερωτήσεις σου φίλε!!
Ναι, όταν χύνει ο άλλος μέσα, τα νιώθεις μέσα βαθιά να σε ζεστάνουν! Και εκτός από την ίδια την θερμοκρασία του χυσιου νιώθεις το "spurt!!" και γενικά την δύναμη του χυσιου την ώρα που εκτοξεύεται από τον πουτσο του αντρα!
Επίσης, αν δεν σου έχει βαλει και πάρα πολύ λιπαντικό, νιώθεις και.... την λίπανση που σου προσφέρει το χύσι! Και νιωθεις να είσαι γεμάτη με ζουμί!

Όσο αφορά την γεύση του χυσιου...... ξεκάθαρα ΝΑΙ, γαμιας από γαμία είναι διαφορετικός!
Ακόμη και το χυσι του ιδίου καμία μπορεί να έχει διαφορετική γεύση, και από ότι το έχω ψάξει λίγο, έχει να κανει και με την διατροφή του αυτο!! 

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Φιλε Teddy, πολυπλευρο το θεμα που θιγεις, οχι μονο απο την σεξουαλικη του πλευρα που φαινεται να σε ενδιαφερει (γκαστρωματα, ορμονες κλπ) αλλα και σαν μια ηθογραφια της Ελληνικης κοινωνιας , ας πουμε 15 χρονια πιο πριν (γυρω στο 2000 απ οτι καταλαβα)...Τωρα ακομη και αν (οπως πολλοι ισχυριζωνται, εδω) αυτα που γραφεις , δεν εγιναν ετσι, ισχυει εδω το Ιταλικο SI NON E VERO, E BEN TROVATO, (ακομη και αν δεν ειναι αληθινο, ειναι ομορφα φτιαγμενο) και μπαινω αμεσως σε καποιες ερωτησεις , που ειναι απαραιτητες για την πληροτητα αυτης της Ηθογραφιας...
Ετσι Teddy, αν θες μας λες ..Ποιο ειναι το περιβαλλον της Ιστοριας σου? Περιφερεια/χωριο? αστικη περιοχη/Πολη? Στο οικογενειακο καδρο, οπως το περιγραφεις, υπαρχει εκτος του Υπερπρωταγωνιστη/Θειου,μ Μανα και αδελφη..Πατερας δεν υπαρχει? Ειναι απων? και γιατι?...Ο μερακλης Θειος, ειναι  Μητρικος ή Πατρικος? (απο πλευρα μανας ή πατερα?).Ο ιδιος Μπαρμπας με τα γουστα του, δεν εδειξε και αναλογα ενδιαφερωνται προς την αδελφη σου (που ηταν πιο μεγαλη , πιο μικρη?)...επισης ο Θειουλης γενικα ηταν "κωλομπας" και κυνηγουσε και εκτος οικογενειας αντιστοιχες εμπειριες? ή ηταν τυπος του σπιτιου και της οικογενειας και δημιουργησε "δεσμο" μονο μαζυ σου?.. Θα μου πεις τι χρειαζωνται ολα αυτα? απλα για να ριχθει φως περισσοτερο στην Χριστουγεννιατικη αυτη συγχρονη Ελληνικη Ηθογραφια που φαινεται πως τεριαζει με την εποχη που ζουμε...ας πουμε τωρα αντι για Παπαδιαμαντη και τα δικα του,  γρια γριουλες ,ζβαντσικια και αλλα παρομοια, τωρα καλλιστα μπορουμε Χριστουγεννιατικα να ασχοληθουμε με "γκαστρωματα" ορμονικη συσταση χυσιων (pas mal, pas mal) και αλλα παρομοια..Να σαι καλα , και να βρεις τον δρομο σου, και απαντηση στα ερωτηματα σου

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
να προσθέσω πως πρέπει να αναζητήσουμε ώστε να αναλύσουμε τις αιτίες που έκαναν τον μπάρμπα του κωλομπαρά
:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom