The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Ρε τύπε teddybi2005,λες ότι θες να μικρύνεις την πούτσα σου και είπες ότι την έχεις 10-11 εκατοστά.Δηλαδή πόσο θες να είναι?
Πίσω του θες να πεις!!!τυπε λιγο βυζακι να πετάξει και κόψιμο η πουτσα και το μέλλον ειναι όλο μπροστά του
Έ πιο μικρο βρε συ!, αν είναι δυνατο να γίνει και 5εκ. Δεν θα με χάλαγε!Ρε τύπε teddybi2005,λες ότι θες να μικρύνεις την πούτσα σου και είπες ότι την έχεις 10-11 εκατοστά.Δηλαδή πόσο θες να είναι?
Μέσα μου θες και εσύ να πειςΠίσω του θες να πεις!!!
Tι δουλειά κάνεις τύπε;Έ πιο μικρο βρε συ!, αν είναι δυνατο να γίνει και 5εκ. Δεν θα με χάλαγε!
Πάντως από τώρα και περα αποφασισα να φοράω το chastity συνέχεια, ακόμη και στη δουλεια, για να δω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα!
Μέχρι τώρα το πιο πολύ διάστημα που ειχα καταφέρει να το φορέσω είναι 3 ημέρες, αλλά γενικά δεν το ειχα παρει και πολύ ζεστά τότε, τώρα θα το κάνω πιο σοβαρά!
Καμια σχεση βρεε!! σε λογιστικο γραφειο δουλευω!Tι δουλειά κάνεις τύπε;
Για σεκιουριτά σε κόβω.Ισως κομμώτρια,νυχοκοποτρια,ντεκαπατζού.
Έ πιο μικρο βρε συ!, αν είναι δυνατο να γίνει και 5εκ. Δεν θα με χάλαγε!
Πάντως από τώρα και περα αποφασισα να φοράω το chastity συνέχεια, ακόμη και στη δουλεια, για να δω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα!
Μέχρι τώρα το πιο πολύ διάστημα που ειχα καταφέρει να το φορέσω είναι 3 ημέρες, αλλά γενικά δεν το ειχα παρει και πολύ ζεστά τότε, τώρα θα το κάνω πιο σοβαρά!
Καμια σχεση βρεε!! σε λογιστικο γραφειο δουλευω!
(αμαν πια αυτα τα στερεοτυπα για τις δουλειες που μπορουμε να κανουμε!!)
Ναι τα δικά μου στερεότυπα σε ενόχλησαν!!!Καμια σχεση βρεε!! σε λογιστικο γραφειο δουλευω!
Τι εστι Chastity??
Ναι αμε, εχει τυχει, οχι με συναδελφους βεβαια (δεν ειναι και μεγαλο το γραφειο), με πελατισες ομως ναι.Συνάδελφοί σου γυναίκες, σου την πέφτουν/κάνουν καμάκι στην δουλειά;
Καμια σχεση βρεε!! σε λογιστικο γραφειο δουλευω!
Να, το συγκεκριμενο εχω εγω!
και πιο κατω μια φωτο με την χρηση του!
Ναι αμε, εχει τυχει, οχι με συναδελφους βεβαια (δεν ειναι και μεγαλο το γραφειο), με πελατισες ομως ναι.
Ζωνη αγνοτητας και ετσι τυπε.
Παιδιά, ξεκινάω μια σειρά από θέματα για να εξακριβώσουμε και να συζητήσουμε κάποιους αστικούς (σεξουαλικούς) μύθους η αλήθειες.
Ξεκινάμε λοιπόν από το θέμα του χυσιματος μέσα στην κολομουνα του sissy θυληπρεπους αγοριού (a.k.a πουστρακιου!), το γνωστό και ως "Γκαστρωμα"!!.
Όλοι λοιπόν εσείς οι αντρες προκειμένου να αφήσετε το σπέρμα σας μέσα μας ισχυρίζεστε ότι το σπέρμα του αντρα λόγο του γεγονότος ότι είναι πλούσιο σε ανδρικές ορμόνες, όταν χύνεται μέσα στο κολι της πουστρας και παραμείνει αρκετά ώστε να απορροφήθει από τον οργανισμο της, τότε προκαλεί την δημιουργία "μηνυματος" προς τον οργανισμο της, ότι χρησιμοποιητε πλέον σας θηλυκο!
Αποτέλεσμα αυτού είναι το σώμα μας, να ενεργοποιείται και να εκκρίνει ακόμη περισσότερες θηλυκές ορμόνες έχοντας τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.
Ειδικά όταν αυτό ξεκινήσει από μικρή ηλικια, τα αποτελέσματα μεγαλώνουν (εδω έρχεται και η δική μου εμπειρία να το επιβεβαιωσει).
Θα με ενδιέφερε η γνώμη όλων σας πάνω στο θέμα.
Χμμμ... δεν ξερω, νομιζω οτι ειναι η αμεσοτητα μου και η φιλικοτητα μουΤί πιστεύεις ότι είναι αυτό που τις κάνει εκδηλωτικές στην περίπτωση αυτή;
Οικειότητα, ασφάλεια, προσωπικό στοίχημα;
Βρε συ Αλεκο, με ρωτας αυτο που ειναι το επι συζητηση θεμααα!!Πω ρε φιλε εισαι μεγαλος ξεκωλιαρης!! Για πες μας απο τι ηλικια σου γεμιζουν το κωλαντερο με ψωλοχυμα? Εγινες ακομα πιο γυναικωτος απο τοτε?
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Με τοσα φλοκια που σου εχουν ριξει νομιζω οτι εσυ εισαι ο πλεον ειδικος να δωσεις απαντηση!!!Βρε συ Αλεκο, με ρωτας αυτο που ειναι το επι συζητηση θεμααα!!