Νέα

ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Χυσιμο μεσα στην πουστρα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 552
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
λετε να ειναι φιλοι (φιλες?) με τον Νικολα?

Βρε αλλον εναν τετοιο εδω τον τραμπουκισαν και λακισε για αλλα φορουμ..

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0
λετε να ειναι φιλοι (φιλες?) με τον Νικολα?

Βρε αλλον εναν τετοιο εδω τον τραμπουκισαν και λακισε για αλλα φορουμ..

Φιλε, εδω δεν τραμπουκιζουμε..απλως αναλυουμε το φαινομενο απο κοινωνικης πλευρας. (και οικογενειακης)...Να μειωσουμε τους "Θειους" και τις παρενεργειες τους στα 15 χρονα.. Ο Teddy ειναι καλο παληκαρι και θα συνεργαστει

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
αίσχος
ο μπάρμπας να γαμεί το ανήψι του
κρέμασμα από τ αρχίδια κι άμα πέσει χάμω
κρέμασμα από το κωλάντερο κι άμα ξαναπέσει χάμω
ράψιμο και ξανακρέμασμα
:vomit:

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0
αίσχος
ο μπάρμπας να γαμεί το ανήψι του
κρέμασμα από τ αρχίδια κι άμα πέσει χάμω
κρέμασμα από το κωλάντερο κι άμα ξαναπέσει χάμω
ράψιμο και ξανακρέμασμα
:vomit:

Ετσι ειναι, αλλα ο Teddy, τον δικαιολογει..
αλλωστε λει οτι τωρα ειναι στην Κυπρο..ποιος ξερει τι θα κανει εκει, ο Μπαρμπας

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μμμμ, ΠΟΛΥ καλές οι ερωτήσεις σου φίλε!!
Ναι, όταν χύνει ο άλλος μέσα, τα νιώθεις μέσα βαθιά να σε ζεστάνουν! Και εκτός από την ίδια την θερμοκρασία του χυσιου νιώθεις το "spurt!!" και γενικά την δύναμη του χυσιου την ώρα που εκτοξεύεται από τον πουτσο του αντρα!
Επίσης, αν δεν σου έχει βαλει και πάρα πολύ λιπαντικό, νιώθεις και.... την λίπανση που σου προσφέρει το χύσι! Και νιωθεις να είσαι γεμάτη με ζουμί!

Όσο αφορά την γεύση του χυσιου...... ξεκάθαρα ΝΑΙ, γαμιας από γαμία είναι διαφορετικός!
Ακόμη και το χυσι του ιδίου καμία μπορεί να έχει διαφορετική γεύση, και από ότι το έχω ψάξει λίγο, έχει να κανει και με την διατροφή του αυτο!! 

sleeping-gif-12.gif

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
όταν χύνει ο άλλος μέσα, τα νιώθεις μέσα βαθιά να σε ζεστάνουν! Και εκτός από την ίδια την θερμοκρασία του χυσιου νιώθεις το "spurt!!" και γενικά την δύναμη του χυσιου την ώρα που εκτοξεύεται από τον πουτσο του αντρα!
Επίσης, αν δεν σου έχει βαλει και πάρα πολύ λιπαντικό, νιώθεις και.... την λίπανση που σου προσφέρει το χύσι! Και νιωθεις να είσαι γεμάτη με ζουμί!

απο τα πιο ενδιαφερον θρεντς

........σκληρες, αυθεντικες, λεπτομερεις απαντησεις απο τον teddybi2005.....!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
teddy γραψε για τον θειο.....ποτε σε προσεγγισε την πρωτη φορα; δε φοβοταν μην το πεις στους γονεις σου?

σωματικα πως ηταν ο θειος?

η αναπνοη του μυριζε αλκοολ;

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Teddy, κι αλλη μια ερωτηση , βασικη...Ποτε/Πως ηταν η πρωτη φορα που το εκανες για χρημα? Εστω και αν η καριερα σου ειναι ερασιτεχνικη, δεν θεωρεις οτι αν/οταν το εκανες για χρημα "καταξιωθηκες"?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Φιλε Teddy, πολυπλευρο το θεμα που θιγεις, οχι μονο απο την σεξουαλικη του πλευρα που φαινεται να σε ενδιαφερει (γκαστρωματα, ορμονες κλπ) αλλα και σαν μια ηθογραφια της Ελληνικης κοινωνιας , ας πουμε 15 χρονια πιο πριν (γυρω στο 2000 απ οτι καταλαβα)...Τωρα ακομη και αν (οπως πολλοι ισχυριζωνται, εδω) αυτα που γραφεις , δεν εγιναν ετσι, ισχυει εδω το Ιταλικο SI NON E VERO, E BEN TROVATO, (ακομη και αν δεν ειναι αληθινο, ειναι ομορφα φτιαγμενο) και μπαινω αμεσως σε καποιες ερωτησεις , που ειναι απαραιτητες για την πληροτητα αυτης της Ηθογραφιας...
Ετσι Teddy, αν θες μας λες ..Ποιο ειναι το περιβαλλον της Ιστοριας σου? Περιφερεια/χωριο? αστικη περιοχη/Πολη? Στο οικογενειακο καδρο, οπως το περιγραφεις, υπαρχει εκτος του Υπερπρωταγωνιστη/Θειου,μ Μανα και αδελφη..Πατερας δεν υπαρχει? Ειναι απων? και γιατι?...Ο μερακλης Θειος, ειναι  Μητρικος ή Πατρικος? (απο πλευρα μανας ή πατερα?).Ο ιδιος Μπαρμπας με τα γουστα του, δεν εδειξε και αναλογα ενδιαφερωνται προς την αδελφη σου (που ηταν πιο μεγαλη , πιο μικρη?)...επισης ο Θειουλης γενικα ηταν "κωλομπας" και κυνηγουσε και εκτος οικογενειας αντιστοιχες εμπειριες? ή ηταν τυπος του σπιτιου και της οικογενειας και δημιουργησε "δεσμο" μονο μαζυ σου?.. Θα μου πεις τι χρειαζωνται ολα αυτα? απλα για να ριχθει φως περισσοτερο στην Χριστουγεννιατικη αυτη συγχρονη Ελληνικη Ηθογραφια που φαινεται πως τεριαζει με την εποχη που ζουμε...ας πουμε τωρα αντι για Παπαδιαμαντη και τα δικα του,  γρια γριουλες ,ζβαντσικια και αλλα παρομοια, τωρα καλλιστα μπορουμε Χριστουγεννιατικα να ασχοληθουμε με "γκαστρωματα" ορμονικη συσταση χυσιων (pas mal, pas mal) και αλλα παρομοια..Να σαι καλα , και να βρεις τον δρομο σου, και απαντηση στα ερωτηματα σου

Hello φιλε Δημητρη, πολλα τα ερωτηματα που θετεις και θα προσπαθησω οσο μπορω αλλα και οσο επιτρεπεται να τα απαντησω.
Το θεμα ομως που θα ηθελα να θιξω πρωτα απο ολα ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, νομιζω οτι αυτο το εχω ξεκαθαρισει και πιο πριν στο θρεντ με αφορμη τον φιλο που παρεθετε αυτοσια τα τμηματα των νομων που φαινοταν σχετικα με το θεμα.
Επισης καμια προθεση δεν εχω να ξεφυγω απο το θεμα γιατι η αποψη μου ειναι οτι γενικα πρεπει να μενουμε "to-the-point"!!
Παρολα αυτα οι ερωτησεις που θετεις ειναι ευλογες, σε ενα γενικοτερο ομως πλαισιο και οχι στην βαση του ερωτηματως που εθεσα για να ξεκινησω το θεμα.
Οπως θα εχεις δει και πιο πριν, κανενα προβλημα δεν εχω στο να απανταω στα ερωτηματα με ευθητητα και ειλικρινεια, απλα θα ηθελα να κανω κατανοητο σε ολους οτι η προθεση μου δεν ειναι να προχωρησω στη δημιουργια ενος πορνογραφικου θρεντ!!!
Παρολα αυτα αν και οι υπολοιποι φιλοι συμφωνουν μπορω να προχωρησω στην απαντηση των ερωτηματων που θετεις!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Φιλε, εδω δεν τραμπουκιζουμε..απλως αναλυουμε το φαινομενο απο κοινωνικης πλευρας. (και οικογενειακης)...Να μειωσουμε τους "Θειους" και τις παρενεργειες τους στα 15 χρονα.. Ο Teddy ειναι καλο παληκαρι και θα συνεργαστει

Θελω να ΤΟΝΙΣΩ οτι το να μειωσουμε τους "Θειους" ειναι απολυτα θεμητο και υποχρεωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
Απλα δεν θεωρω (εκ του αποτελεσματος) και ξεκαθαριζω οτι στη δικη μου περιπτωση δεν διαπραχθηκε κατι που επιρεασε ΑΡΝΗΤΙΚΑ την ζωη μου!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο θείος σου εκμεταλλεύθηκε το οτι ήσουν ανήλικος και σε έκανε πούστη, καταστρέφοντας την ζωή σου.

Το οτι εσύ δεν είχες πρόβλημα δεν αφορά τον νόμο, ήσουν ανήλικος και σε εκμεταλλεύθηκε, τέλος. Υπάρχει ποινική ευθύνη. Επαναλαμβάνω,δεν μας ενδιαφερει αν εσύ γούσταρες να σε χύνουν από τον κώλο, δεν ενδιαφέρει αυτό. Το ίδιο θα ίσχυε και αν ήσουν 15χρονη  ξένη μη συγγενής κοπελίτσα που γούσταρε τρελλά και γαμιόταν με τον θείο σου. Πόσο μάλλον συγγενής και αγόρι.

Αλλά μάλλον τρολάρεις έτσι κι αλλιώς.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Απλα δεν θεωρω (εκ του αποτελεσματος) και ξεκαθαριζω οτι στη δικη μου περιπτωση δεν διαπραχθηκε κατι που επιρεασε ΑΡΝΗΤΙΚΑ την ζωη μου!!

αυτό δεν μπορείς να το πεις εσυ, μία ψυχανάλυση θα δείξει.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Hello φιλε Δημητρη, πολλα τα ερωτηματα που θετεις και θα προσπαθησω οσο μπορω αλλα και οσο επιτρεπεται να τα απαντησω.
Το θεμα ομως που θα ηθελα να θιξω πρωτα απο ολα ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, νομιζω οτι αυτο το εχω ξεκαθαρισει και πιο πριν στο θρεντ με αφορμη τον φιλο που παρεθετε αυτοσια τα τμηματα των νομων που φαινοταν σχετικα με το θεμα.
Επισης καμια προθεση δεν εχω να ξεφυγω απο το θεμα γιατι η αποψη μου ειναι οτι γενικα πρεπει να μενουμε "to-the-point"!!
Παρολα αυτα οι ερωτησεις που θετεις ειναι ευλογες, σε ενα γενικοτερο ομως πλαισιο και οχι στην βαση του ερωτηματως που εθεσα για να ξεκινησω το θεμα.
Οπως θα εχεις δει και πιο πριν, κανενα προβλημα δεν εχω στο να απανταω στα ερωτηματα με ευθητητα και ειλικρινεια, απλα θα ηθελα να κανω κατανοητο σε ολους οτι η προθεση μου δεν ειναι να προχωρησω στη δημιουργια ενος πορνογραφικου θρεντ!!!
Παρολα αυτα αν και οι υπολοιποι φιλοι συμφωνουν μπορω να προχωρησω στην απαντηση των ερωτηματων που θετεις!
θέλουμε λεπτομέρειες, έτσι θα κρίνουμε καλύτερα

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
αυτό δεν μπορείς να το πεις εσυ, μία ψυχανάλυση θα δείξει.
Υπό αυτή την έννοια δηλαδή δεν έχει πότε νόημα η άποψη και ο τρόπος που κάποιος εκλαμβάνει τα πράγματα, πάρα μόνο ετυμηγορία του ψυχαναλυτή!!
Επέτρεψε μου να διαφωνώ, άσε που η δουλεια του ψυχαναλυτή δεν είναι αυτή!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Ετσι Teddy, αν θες μας λες ..Ποιο ειναι το περιβαλλον της Ιστοριας σου? Περιφερεια/χωριο? αστικη περιοχη/Πολη? Στο οικογενειακο καδρο, οπως το περιγραφεις, υπαρχει εκτος του Υπερπρωταγωνιστη/Θειου,μ Μανα και αδελφη..Πατερας δεν υπαρχει? Ειναι απων? και γιατι?...Ο μερακλης Θειος, ειναι  Μητρικος ή Πατρικος? (απο πλευρα μανας ή πατερα?).Ο ιδιος Μπαρμπας με τα γουστα του, δεν εδειξε και αναλογα ενδιαφερωνται προς την αδελφη σου (που ηταν πιο μεγαλη , πιο μικρη?)...επισης ο Θειουλης γενικα ηταν "κωλομπας" και κυνηγουσε και εκτος οικογενειας αντιστοιχες εμπειριες? ή ηταν τυπος του σπιτιου και της οικογενειας και δημιουργησε "δεσμο" μονο μαζυ σου?.. Θα μου πεις τι χρειαζωνται ολα αυτα? απλα για να ριχθει φως περισσοτερο στην Χριστουγεννιατικη αυτη συγχρονη Ελληνικη Ηθογραφια που φαινεται πως τεριαζει με την εποχη που ζουμε...ας πουμε τωρα αντι για Παπαδιαμαντη και τα δικα του,  γρια γριουλες ,ζβαντσικια και αλλα παρομοια, τωρα καλλιστα μπορουμε Χριστουγεννιατικα να ασχοληθουμε με "γκαστρωματα" ορμονικη συσταση χυσιων (pas mal, pas mal) και αλλα παρομοια..Να σαι καλα , και να βρεις τον δρομο σου, και απαντηση στα ερωτηματα σου
Οκ Δημήτρη, προχωρω στην απάντηση των ερωτημάτων σου, με όσο πιο μεγάλη ακρίβεια μπορώ:
Όσο αφορά το περιβάλλον που μεγάλωσα, αυτό είναι ένα κεντρικο διαμέρισμα της Αθήνας και εδώ και κάποια χρόνια ένα προάστιο της.
Μπαμπάς δεν υπάρχει, έχουν παρει διαζύγιο από πολύ παλια και οι επαφές μας είναι ελάχιστες καθώς βρίσκεται εκτός Αθήνας και έχοντας κανει άλλη οικογένεια.
Ο θείος μου είναι από την πλευρά της μαμάς μου και δεν είχε δείξει κανένα ενδιαφέρων για την αδερφη μου (2 χρόνια μικροτερη), όσο αφορά την "προϋπηρεσία" του, Ναι, είχε και παλαιότερες εμπειρίες με αγόρια (δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες εδω) και επισης ξέρω ότι είχε και μετά από εμένα σίγουρα με ακόμη ένα παιδι.

Ελπίζω να σε καλυψα και να βοηθησα στην συμπλήρωση του καδρού και της ηθογραφικης προσέγγισης του θέματος!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Teddy, κι αλλη μια ερωτηση , βασικη...Ποτε/Πως ηταν η πρωτη φορα που το εκανες για χρημα? Εστω και αν η καριερα σου ειναι ερασιτεχνικη, δεν θεωρεις οτι αν/οταν το εκανες για χρημα "καταξιωθηκες"?
???????
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Καλε, πότε είπα εγώ ότι το εκανα πότε για χρήμα???
Καλά, έχω αφήσει την εντύπωση ότι είμαι καμία επαγγελματίας και δεν το καταλαβα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom