tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.095
- Πόντοι
- 10.413
Προσυπογράφω.Η Άρτεμις είναι πανέμορφη!
Και στάζει και καυλα.
Προσυπογράφω.Η Άρτεμις είναι πανέμορφη!
Ξενερώνει με τα ορθογραφικά, πρόσεξε το λίγοΚαλησπερα σε ολους πως επικοινωνουμαι με την κοπελα?!
Στο screen shot αναφερεσαι?σελίδα 307
ΝαιΣτο screen shot αναφερεσαι?
Μαλον δν ισχυει
Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε πρόβλημαΜαλον δν ισχυει
βάλε όσα φαντάζεσαι...πολλαπλασίασέ τα επί 10....υψωσέ τα στο τετράγωνο...και τότε θα καταλάβεις για τι κορίτσαρο μιλάμεμπορεί καποιος να μου πει πως ειναι η αρτεμις εμφανισιακα?
Εμενα μου βγαζει δν αντιστοιχειΜέχρι τώρα κανείς δεν είχε πρόβλημα
Δεν ξέρω τι να σου πω. Μόνο η @Artemis♥️ μπορεί να σε βοηθήσει τώραΕμενα μου βγαζει δν αντιστοιχει
Και καπως ετσι τα μαθηματικα αποκτουν ενδιαφερον!βάλε όσα φαντάζεσαι...πολλαπλασίασέ τα επί 10....υψωσέ τα στο τετράγωνο...και τότε θα καταλάβεις για τι κορίτσαρο μιλάμε
+1Δεν ξέρω ποιος ειπε οτι δεν ειναι όμορφη, (ο καθένας εχει την γνώμη του), πάντως για τα δικά μου δεδομένα επειδη την εχω δει θα σου πω οτι ειναι μια χαρά όμορφη η κοπέλα. Έχει πολύ ομορφο και νεανικό προσωπο οπως αναφέρθηκε , ωραίο σώμα με καμπύλες, κωλάρα, ποδάρες , μακρύ μαύρο μαλλί , και σαν άτομο ειναι πολύ ευγενική και φιλική . Οσον αφορά τον αγώνα οι περισσότεροι ειναι ευχαριστημενοι αν δεις και τις κριτικές της. Στα 100 ευρώ την θεωρώ απο τις πολύ καλές επιλογές στον χώρο μας.
Kωλάρα απίστευτη...!!Καλή εβδομάδα!
Καλησπέρα, όχι κλήσεις, όχι sms, μόνο μηνύματα στο βαιμπερΚαλημερα αρτεμης μπορεις να μου στειλεις σε πμ τροπο επικοινωνιας?
Ευχαριστω
Artemis καλησπέρα! Σου έστειλα μήνυμα στο viber απο τις 17 Σεπτεμβρίου και δεν έλαβα απαντηση….Καλησπέρα, όχι κλήσεις, όχι sms, μόνο μηνύματα στο βαιμπερ
Με κοντινο στη μουναρα σου σιγουρα θα ναι καλος ομηναςΚαλό μήνα!
Και γω τον αυγουστο.κι ολο περιμενω περιμενω...Artemis καλησπέρα! Σου έστειλα μήνυμα στο viber απο τις 17 Σεπτεμβρίου και δεν έλαβα απαντηση….
σε ευχαριστώ!!Να πω δυο λόγια για το ραντεβού. Επικοινωνία πανεύκολη μέσω viber. Να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε και να μην πιάνετε άσκοπα την κουβέντα και το κορίτσι θα σας απαντήσει. Είναι φοβερή στην επικοινωνία γενικά και ξέρει να βάζει όρια και να κρατάει τις αποστάσεις όπου χρειάζεται. Ήρθε στην ώρα της με απλό απογευματινό ντύσιμο, ένα πολύ αεράτο φουστανάκι που σίγουρα όμως θα τράβαγε τα βλέμματα στο δρόμο. Το σώμα είναι πασίγνωστο, το προσωπάκι της είναι κουκλίστικο και μοιάζει αρκετά μικρότερη απ την ηλικία της. Το μαλλάκι της μακρύ, της πάει και τα χείλη της σαρκώδη. Δεν θες να ξεκολλήσεις... Το στοματικό της απίστευτο! Στο σεξ ότι κάνει το κάνει με πάθος. Στο ενδιάμεσο των δύο γύρων ο χρόνος πέρασε με ευχάριστη κουβέντα με την Άρτεμις κουρνιασμένη σαν γατούλα στην αγκαλιά μου να με χαϊδεύει συνέχεια. Εν κατακλείδι ένα πολύ επιτυχημένο ραντεβού με μία όμορφη και εξαιρετική επαγγελματία.
Κανα κεφαλοκλειδωμα εγινε;Να πω δυο λόγια για το ραντεβού. Επικοινωνία πανεύκολη μέσω viber. Να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε και να μην πιάνετε άσκοπα την κουβέντα και το κορίτσι θα σας απαντήσει. Είναι φοβερή στην επικοινωνία γενικά και ξέρει να βάζει όρια και να κρατάει τις αποστάσεις όπου χρειάζεται. Ήρθε στην ώρα της με απλό απογευματινό ντύσιμο, ένα πολύ αεράτο φουστανάκι που σίγουρα όμως θα τράβαγε τα βλέμματα στο δρόμο. Το σώμα είναι πασίγνωστο, το προσωπάκι της είναι κουκλίστικο και μοιάζει αρκετά μικρότερη απ την ηλικία της. Το μαλλάκι της μακρύ, της πάει και τα χείλη της σαρκώδη. Δεν θες να ξεκολλήσεις... Το στοματικό της απίστευτο! Στο σεξ ότι κάνει το κάνει με πάθος. Στο ενδιάμεσο των δύο γύρων ο χρόνος πέρασε με ευχάριστη κουβέντα με την Άρτεμις κουρνιασμένη σαν γατούλα στην αγκαλιά μου να με χαϊδεύει συνέχεια. Εν κατακλείδι ένα πολύ επιτυχημένο ραντεβού με μία όμορφη και εξαιρετική επαγγελματία.