funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 456
Αχ αυτό το σώμα, φωτιές βγάζει και ανάβει ο κοσμάκης!!!
Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου
Και εσύ να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστός και χαρούμενοςΔεν τα λες σωστα, η φιρμα δεν ειναι οι γλουτοι αλλα Η Κωλαρα σου οπως σου αρεσει κ εσενα να την αποκαλεις.
Φιλακια πολλα αν κ δεν μπορω να σε συναντησω επειδη δεν κανεις πρωινα ραντεβου.
Να εισαι παντα καλα.
Και σε σένα! ΦιλάκιαΚαλό Σαββατοκύριακο κούκλα!
Βλέπω άγριες διαθέσεις, προσεκτικά το τριανταφυλλακι, μη μου το μαδησειςΓι αυτό δεν μπαίνω στο νήμα σου....
Θα τρελαθώ από την καύλα...
Η γιατρειά?....ραντεβού για 2ωρο ξεσκισμα!!!
Οσονούπω!!!
Να ετοιμάζεσαι για την Κυριακή
Περιμένω να γευτώ το τριανταφυλλάκι σου!!!
Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτοςΚαλημέρα. Ποτέ φεύγεις για διακοπές;
Κανόνισε κακομοιρα μου να λείπεις τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη...Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτος
Καλό παιδί για υιοθεσία, οταν μπηκα να ρωτήσω κάτι η πρώτη ερώτηση ήταν "εισαι ο και λέγεσαι" και η 2η "τι ηρθες να κάνεις εδώ".Πάλι καλά που οι γονείς του πατέρα μου δεν είχαν ούτε βότσαλο στη ΛάγιαΜε τον παπά της Λαγιας κολλητός!
Από Γερολιμενα εγώ!
Από 8 μέχρι 20 Αυγούστου...σε περιμένω στο μπαλκόνι μου...να βγάλουμε βίντεο υπαίθριο!!!Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτος
Με εστειλες αδιάβαστο.Καλησπέρα,
Δεν ξέρω πόσο μαυρίζεις αλλά φτιάχνεις κάτι tan lines σκέτη καύλα!!Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα![]()