sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Τι ήθελα και διάβασα αυτό το νήμα με έχει τρελάνει η τύπισσα σύντομα συνάντηση και από κοντά
Όχι δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο.Άρτεμη σου έχει τύχει ποτέ οσο καιρό εισαι σε αυτόν ρον χώρο, να έχεις ραντεβού με πελάτη, να ανοίξει ρην πόρτα να τα πείτε λίγο και να σου πει συγγνώμη αλλα δε θα θελα να προχωρήσουμε επειδή δεν είσαι ο τύπος μου άλλο περίμενα κλπ? Και αν ναι οως αντιδράς και πως το χειρίζεσαι? Ξύλο και τακούνι στο κεφάλι?
Ωπα,Μανιάτης κορωνι?Αρχικά και προκαταβολικά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT στην Αρτέμιδα για τον απίστευτο τρόπο επικοινωνίας και συνεννόησης που έχει. Μηνυματάκι στο viber(thank God κατάφερα ο γεροξεκούτης να βρω και να δω το τηλ της), σχετικά μικρή αναμονή και απάντηση ευγενέστατη και παιχνιδιάρικη όπου με 3 μηνύματα κανονίστηκε το ραντεβού μας σε παραλιακό ξενοδοχειακό χώρο ηδονής....Ο όλος της τρόπος, η εκφορά λόγου και ο χειρισμός μια ατυχούς κατάστασης που προέκυψε λόγω του γραπτού λόγου, δείχνει καλλιεργημένο κορίτσι, έξυπνη και σωστή επαγγελματία. και κατάφερε να με κάνει να ανυπομονώ να τη συναντήσω πριν ακόμα τη συναντήσω(το λεγόμενο mindfuck που λεμε και στον καφενέ στη Μάνη με τους άλλους γέροντες)...και αυτό είναι πολλά ++++ ...και η απάντησή της παραπάνω έρχεται ως επίρρωση των όσων λέω και έχω προκαταβολικά καταλάβει...
εγώ έγραψα τη Γη της Ελιάς και την πάσαρα στη Δημητρίου και στον Γεωργίου...Ωπα,Μανιάτης κορωνι?
Το καφενείο των κυνηγών στη Λάγια εννοεί του συγχωρεμένου του Μπέη!!!Ωπα,Μανιάτης κορωνι?
Με τον παπά της Λαγιας κολλητός!Το καφενείο των κυνηγών στη Λάγια εννοεί του συγχωρεμένου του Μπέη!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!Αρχικά και προκαταβολικά να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT στην Αρτέμιδα για τον απίστευτο τρόπο επικοινωνίας και συνεννόησης που έχει. Μηνυματάκι στο viber(thank God κατάφερα ο γεροξεκούτης να βρω και να δω το τηλ της), σχετικά μικρή αναμονή και απάντηση ευγενέστατη και παιχνιδιάρικη όπου με 3 μηνύματα κανονίστηκε το ραντεβού μας σε παραλιακό ξενοδοχειακό χώρο ηδονής....Ο όλος της τρόπος, η εκφορά λόγου και ο χειρισμός μια ατυχούς κατάστασης που προέκυψε λόγω του γραπτού λόγου, δείχνει καλλιεργημένο κορίτσι, έξυπνη και σωστή επαγγελματία. και κατάφερε να με κάνει να ανυπομονώ να τη συναντήσω πριν ακόμα τη συναντήσω(το λεγόμενο mindfuck που λεμε και στον καφενέ στη Μάνη με τους άλλους γέροντες)...και αυτό είναι πολλά ++++ ...και η απάντησή της παραπάνω έρχεται ως επίρρωση των όσων λέω και έχω προκαταβολικά καταλάβει...
Καλημέρα στο μωρό μας
γιατί "πρέπει"?? υπάρχει κάποιος άγραφος κανόναςΤώρα πρέπει να ανεβάσεις φώτο η βίντεο με μαύρα εσώρουχα
Όχι απλά μου αρέσουν τα μαύρα και θέλω να της δημιουργήσω την ανάγκηγιατί "πρέπει"?? υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας
+1 Συμφωνώ απόλυτα.Όχι απλά μου αρέσουν τα μαύρα και θέλω να της δημιουργήσω την ανάγκη
Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποταΌχι απλά μου αρέσουν τα μαύρα και θέλω να της δημιουργήσω την ανάγκη
Βάλε αυτα που μου ήρθες στο κρεβάτι... Και θα χάσει κόσμος κ κοσμάκης το φως του και όχι μόνοΜαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα
Και κάπως έτσι δημιουργείται μια φαντασίωση.Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα
Πως να μαυρίσεις βρε κοπέλα μου με τόσο ασπρισμα που τρώς?Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα
Εχεις και εσύ τα δικά σου σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου πως μαύρη είναι και η νύχτα στα βουνά. Πάει έχω χάσει και το ελάχιστο μυαλό που μου είχε απομείνει. Πάω να παραδοθώ.Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα