funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Αχ αυτό το σώμα, φωτιές βγάζει και ανάβει ο κοσμάκης!!!
Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου
Και εσύ να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστός και χαρούμενοςΔεν τα λες σωστα, η φιρμα δεν ειναι οι γλουτοι αλλα Η Κωλαρα σου οπως σου αρεσει κ εσενα να την αποκαλεις.
Φιλακια πολλα αν κ δεν μπορω να σε συναντησω επειδη δεν κανεις πρωινα ραντεβου.
Να εισαι παντα καλα.
Αχ αυτό το σώμα, φωτιές βγάζει και ανάβει ο κοσμάκης!!!
Και σε σένα! ΦιλάκιαΚαλό Σαββατοκύριακο κούκλα!
Βλέπω άγριες διαθέσεις, προσεκτικά το τριανταφυλλακι, μη μου το μαδησειςΓι αυτό δεν μπαίνω στο νήμα σου....
Θα τρελαθώ από την καύλα...
Η γιατρειά?....ραντεβού για 2ωρο ξεσκισμα!!!
Οσονούπω!!!
Να ετοιμάζεσαι για την Κυριακή
Περιμένω να γευτώ το τριανταφυλλάκι σου!!!
Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτοςΚαλημέρα. Ποτέ φεύγεις για διακοπές;
Κανόνισε κακομοιρα μου να λείπεις τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη...Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτος
Καλό παιδί για υιοθεσία, οταν μπηκα να ρωτήσω κάτι η πρώτη ερώτηση ήταν "εισαι ο και λέγεσαι" και η 2η "τι ηρθες να κάνεις εδώ".Πάλι καλά που οι γονείς του πατέρα μου δεν είχαν ούτε βότσαλο στη ΛάγιαΜε τον παπά της Λαγιας κολλητός!
Από Γερολιμενα εγώ!
Από 8 μέχρι 20 Αυγούστου...σε περιμένω στο μπαλκόνι μου...να βγάλουμε βίντεο υπαίθριο!!!Δεν ξέρω ακόμα , παρόλο που είμαι πολύ οργανωτική , το έχω αφήσει στον αέρα το θέμα "διακοπές" φέτος
Με εστειλες αδιάβαστο.Καλησπέρα,
Δεν ξέρω πόσο μαυρίζεις αλλά φτιάχνεις κάτι tan lines σκέτη καύλα!!Μαύρο φόρεμα , μαύρα πέδιλα , μαύρα εσώρουχα, μαύρα μαλλιά......και δέρμα ασπρουλιαρικο , δε μαυρίζω με τίποτα