Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Αρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική )Έφτιαξε η μέση βλέπω
Αρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική )Έφτιαξε η μέση βλέπω
Καλημέρα!!! Πρωί πρωί μας έβαλες φωτιές.....Καλημέρα σε όλους
Είσαι μια οπτασία...Αρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική )
Γυναίκα χωρίς στήθος γίνεται, χωρίς κώλο όμως δε γίνεται και εσύ ότι και να κάνεις πάντα κωλάρα θα έχεις οπότε για εμένα περνάς πάλι με δέκα, συν επίσης να ξέρεις το καλίγραμο σώμα είναι πιο καυλωτικο από το μεγάλο στήθοςΑρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική )
Σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια πολλά!Καλημέρα!!! Πρωί πρωί μας έβαλες φωτιές.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι μια οπτασία...
Είσαι γνώστης του θέματος και σε εμπιστεύομαι πολύ , ακολούθησα και τις συμβουλές σου για να επανέλθωΓυναίκα χωρίς στήθος γίνεται, χωρίς κώλο όμως δε γίνεται και εσύ ότι και να κάνεις πάντα κωλάρα θα έχεις οπότε για εμένα περνάς πάλι με δέκα, συν επίσης να ξέρεις το καλίγραμο σώμα είναι πιο καυλωτικο από το μεγάλο στήθος
Ότι θες μωρό εδώ, στους παθόντες των πάντων, για να είμαστε καλά και να κλείνουμε δύωραΕίσαι γνώστης του θέματος και σε εμπιστεύομαι πολύ , ακολούθησα και τις συμβουλές σου για να επανέλθω
Φωτο του 2020 ανεβαζεις;Καλημέρα σε όλους
Την κοπελα δεν την εχω συναντησει λογω ωραριου αλλα οσοι συναγωνιστες την συναντουν λενε τα καλυτερα, συν τα video που ανεβαζει κ βλεπουμε σε real time πως ειναι, οποτε κ του 2010 να ανεβασει φωτο ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ κ ΚΩΛΑΡΑ, γεια σου ΘΕΑ Αρτεμις.Φωτο του 2020 ανεβαζεις;
Συνέχισε την παραπλάνηση.
Δεν είναι όλοι "χαπατα" εδώ μεσα...
Αυτό είναι το τίμημα της μείωσης του λίπους κούκλα!!!Αρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική )
Μου φαινεται παιδικό το σωμα της παντως και το δερμαΚαλημέρα σε όλους
Από μένα, είναι ναι...Καλημέρα σε όλους
ωχ να κλεισω γρηγορα ραντεβου να προλαβω ,μου αρεσουν ο ιμη ανορεκικες γυναικες και το στηθος ειναι προσον μεγαΑρχίζει και μικραίνει το στήθος όμως, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα (χωρίς πλαστική
βλεποντας τη ψωτογραφια με τη οπισθια οψη αν πω πως ερωτευτηκα ακουγομαι υπερβολικος?
Very sexy Lady.Καλημέρα σε όλους
Συνέχισε να τον παίζεις με φωτο/βίντεο της.Την κοπελα δεν την εχω συναντησει λογω ωραριου αλλα οσοι συναγωνιστες την συναντουν λενε τα καλυτερα, συν τα video που ανεβαζει κ βλεπουμε σε real time πως ειναι, οποτε κ του 2010 να ανεβασει φωτο ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ κ ΚΩΛΑΡΑ, γεια σου ΘΕΑ Αρτεμις.
Σωστά!Θαρρω, οτι αρχιζω και βλεπω να σκουραινει λιγο το δερμα η κανω λαθος????
Δεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και αποφεύγω όσο μπορώ την άσκοπη έκθεση στον ήλιο . Νομίζω αυτοί είναι οι λόγοι για το δερμα, φαίνεται και στο πρόσωπο μου αυτό .Μου φαινεται παιδικό το σωμα της παντως και το δερμα
Και εμείς που βάλαμε και εκτεθήκαμε τι καταλάβαμεΔεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και αποφεύγω όσο μπορώ την άσκοπη έκθεση στον ήλιο . Νομίζω αυτοί είναι οι λόγοι για το δερμα, φαίνεται και στο πρόσωπο μου αυτό .
Μια χαρά είσαι εσύ , σταμάτα μην παραπονιέσαι !Έλα
Και εμείς που βάλαμε και εκτεθήκαμε τι καταλάβαμε