aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 446
Στο κορμί μου, σαν μπλουζάκι, σε φορώ και δεν σ' αλλάζω... (Στέλλα Μπεζαντακου, φίρμα, συνάδελφοι με την κωλαρα σου... )μπλουζάκι ίδιο με νύχι
Στο κορμί μου, σαν μπλουζάκι, σε φορώ και δεν σ' αλλάζω... (Στέλλα Μπεζαντακου, φίρμα, συνάδελφοι με την κωλαρα σου... )μπλουζάκι ίδιο με νύχι
...δν χρειαζοταν βρε το σχολιο-διεκρινιση , ολοι μας το μπλουζακι κ το νυχι κοιταξαμε!μπλουζάκι ίδιο με νύχι
Μαυρισμα παραλίας η σολάριουμ;;;;μπλουζάκι ίδιο με νύχι
Της έστειλες μήνυμα και δεν σου απάντησε ;;;; Ξέρω πως το δίνει η ίδια σε όποιον ενδιαφέρεται!!!Στείλτε βρε παιδιά κάποιος το τηλέφωνο της κοπελιάς και σε μας ...Δεν γίνεται να μείνουμε μόνο στις φωτό !!!
Επικροτώ επαυξάνω και επιβεβαιώνω... Απόλυτα απαλό δέρμα, πρόσωπο εξαιρετικά σεξυ και χωρίς ραγάδες κ ρυτίδες... Τρομερό κορίτσι το ΑρτεμακιΔεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και αποφεύγω όσο μπορώ την άσκοπη έκθεση στον ήλιο . Νομίζω αυτοί είναι οι λόγοι για το δερμα, φαίνεται και στο πρόσωπο μου αυτό .
Νυχι ,νύχι .....καλά έγραψα ........δν χρειαζοταν βρε το σχολιο-διεκρινιση , ολοι μας το μπλουζακι κ το νυχι κοιταξαμε!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Μπορεί να μην πέρασε ούτε ένα 24ώρο από τη συνάντηση μας, αλλά μου λείπει ήδη η φίρμα. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα που μοιράζει ηδονή...!!! Να είσαι πάντα καλά, να με τρελαίνεις με το κορμί σου, το υπέροχο χαμόγελό σου και το απίστευτο μυαλό σου. παντού!!!
Συνάντηση χθες με την κοπέλα. Επικοινωνία πανευκολη μέσω viber. Μάλιστα, στη δικιά μας συνάντηση, ήρθε και λίγο νωρίτερα. Στα του αγώνα όλοι πάνω-κατω, τα έχετε γράψει! Αν πας με τις υποδείξεις, περνάει και η ίδια σούπερ! Τουλάχιστον αυτό έδειξε σε εμένα! Βέβαια, πέρασα και εγώ σούπερ μαζί της!
Δεν ήταν μόνο το σεξ, αλλά και το γεγονός ότι μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί της τα πάντα!
Όσοι δεν έχετε βρεθεί μαζί της, να σπεύσετε ταχέως!
Επικροτώ επαυξάνω και επιβεβαιώνω... Απόλυτα απαλό δέρμα, πρόσωπο εξαιρετικά σεξυ και χωρίς ραγάδες κ ρυτίδες... Τρομερό κορίτσι το Αρτεμακι
Και τα δυο....το ιδανικοΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
ψηφίζω το δεύτεροΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Το δεύτερο!!!Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Καλύτερα να μας διηγηθείς την αληθινή ιστορία σε βίντεο ολόγυμνη!!! Όπως κάνουν live στο insta οι influencersΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Ξεκινά με την ιστορία και αργότερα αποτέλειωσε μας με το υλικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο και από τα δύο αποφασίσεις να ανεβάσεις, θα ανεβάσεις και τη θερμοκρασία στα ύψη.Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Να πεις ένα τραγούδιΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Να ανεβάσεις υλικό και να πεις την ιστορία για να ξέρουμε τι βλέπουμε ;)Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;