Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Συμφωνώ ναι , έχεις δίκιοΑυτό είναι το τίμημα της μείωσης του λίπους κούκλα!!!
Έχω φίλες στα μαχητικά αθλ. που έχουν μόνο ρώγα!!! Δεν πειράζει!!!
Συμφωνώ ναι , έχεις δίκιοΑυτό είναι το τίμημα της μείωσης του λίπους κούκλα!!!
Έχω φίλες στα μαχητικά αθλ. που έχουν μόνο ρώγα!!! Δεν πειράζει!!!
Με σκλαβώνειςΜια χαρά είσαι εσύ , σταμάτα μην παραπονιέσαι !
Καλα μη νομιζεις οτι θα με ενθουσιαζε να βλεπω διπλα μου ενα παιδικο σωμαΔεν έχω βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα μου και αποφεύγω όσο μπορώ την άσκοπη έκθεση στον ήλιο . Νομίζω αυτοί είναι οι λόγοι για το δερμα, φαίνεται και στο πρόσωπο μου αυτό .
Δεν αναφέρθηκα στα προσωπικά σου γούστα.Καλα μη νομιζεις οτι θα με ενθουσιαζε να βλεπω διπλα μου ενα παιδικο σωμα
πω πω ! τι ωραια που τα εγραψεςΤην κοπελα δεν την εχω συναντησει λογω ωραριου αλλα οσοι συναγωνιστες την συναντουν λενε τα καλυτερα, συν τα video που ανεβαζει κ βλεπουμε σε real time πως ειναι, οποτε κ του 2010 να ανεβασει φωτο ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ κ ΚΩΛΑΡΑ, γεια σου ΘΕΑ Αρτεμις.
"Early to bed, early to rise , makes a man healthy and wise" αν και το πρώτο δεν μπορώ να πω ότι το τηρώΩχ ξύπνησε νωρίς το μωρό
"Early to bed, early to rise , makes a man healthy and wise" αν και το πρώτο δεν μπορώ να πω ότι το τηρώ
"Early to bed, early to rise , makes a man healthy and wise" αν και το πρώτο δεν μπορώ να πω ότι το τηρώ
Το νυχι τα σπαειΚαλημέρα σε όλους
The early bird catches the worm!"Early to bed, early to rise , makes a man healthy and wise" αν και το πρώτο δεν μπορώ να πω ότι το τηρώ
Yes it is!!!The early bird catches the worm!
....and the rest take their ballsThe early bird catches the worm!
Αφού σου άρεσε....Το νυχι τα σπαει
Πολύ καλό….Αφού σου άρεσε....
Τι κωλαρα είναι αυτή θεέ μου ανυπομονώ για αύριο καυλαμπλουζάκι ίδιο με νύχι
Μπορεί να μην πέρασε ούτε ένα 24ώρο από τη συνάντηση μας, αλλά μου λείπει ήδη η φίρμα. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα που μοιράζει ηδονή...!!! Να είσαι πάντα καλά, να με τρελαίνεις με το κορμί σου, το υπέροχο χαμόγελό σου και το απίστευτο μυαλό σου. παντού!!!μπλουζάκι ίδιο με νύχι
Να είσαι σίγουρη, μπλουζάκι και νύχι προσέξαμε και εμείς...μπλουζάκι ίδιο με νύχι