AnaLover90
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Και τα 2 κοριτσαρα.Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Και τα 2 κοριτσαρα.Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
πρώτα υλικό...μετά αν θέλουμε κ ιστορίαΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
ελπίζω μόνο να μην πεις την δική μας ιστόρία...Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Με την ιστορια θα μαθουμε κατι για το μυαλο σου. Και οπως ξερεις ολα ξεκινανε απο τον εγκεφαλοΝα ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Κοίτα, αυτή την στιγμή έχω μπροστά μου 2 κομματάρες παστίτσιο ενώ στο ψυγείο έχω σταντ μπαϊ ένα προφιτερολ... Οπότε (με το συμπάθιο κιόλας) καταλαβαίνεις ότι δεν με συγκινούν οι προσφορές σου... (εντάξει, ανέβασε λίγο κωλι!)Να ανεβάσω υλικό ή να διηγηθώ μια αληθινή ιστορία;;;;;;;
Είναι απλά τα πράγματα, θέλω να περνάω και εγώ όμορφα στα ραντεβού μου , γι'αυτό καθοδηγώ και παίρνω πρωτοβουλίες για το τι μου αρέσει και πώς μου αρέσει .... Δίνω καθαριότητα ευγένεια σεβασμό και απαιτώ τα ίδια προς εμενα ....όλα μετά βαίνουν καλώς !Με την ιστορια θα μαθουμε κατι για το μυαλο σου. Και οπως ξερεις ολα ξεκινανε απο τον εγκεφαλο
Κάνε υπομονή βρε εσύΣοβαρά τώρα ανέβασε τίποτα να πάμε να τον παίξουμε, γιατί το πορνχαμπ το γιουπορν και το xnxx μου απαγόρευσαν την είσοδο για κάνα μήνα.
...εεεεεεελα!! Για πε?Τυπακια, με πρόφαση το ραντεβού, που έρχονται για deal, και μου αραδιαζουν ένα σωρό ανούσιες πληροφορίες, για τα deals που έκαναν ή κάνουν ,για το ποιοι τους χρωστάνε , τι προπόνηση έκαναν (με γυναικομαστια οκ) , που κοιτάνε σαν κουτάβια στο ραντεβού και μετά πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζουν μαγκιά μαζί με κλωνους τους......
Αντε καλάΚάνε υπομονή βρε εσύ
Να πω πως δεν το περίμενα;;; Το περίμενα!!!Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που με έχουν σεβαστεί και μου έχουν φερθεί άψογα ( άτομα λογικά ,απλά, καθημερινά ,χωρίς προσωπικό συμφέρον, εμμονή και εμπάθεια) , για το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιήσω παρακάτω...
Εμενα αν δεν μου άρεσε κάτι , θα το διεγραφα και θα προχωρούσα παρακάτω χωρίς να χάνω τον χρόνο μου , ίσως να ενημέρωνα για την προσωπική μου εμπειρία , μέχρι εκεί όμως ....η αναπαραγωγή , κοινώς η ίδια καραμέλα, επί τρεις μήνες δείχνει προσωπικά συμφέροντα. Φυσικά , εφόσον αυτός θα ήταν ο σκοπός μου , αυτό θα έκανα .... Τυπακια, με πρόφαση το ραντεβού, που έρχονται για deal, και μου αραδιαζουν ένα σωρό ανούσιες πληροφορίες, για τα deals που έκαναν ή κάνουν ,για το ποιοι τους χρωστάνε , τι προπόνηση έκαναν (με γυναικομαστια οκ) , που κοιτάνε σαν κουτάβια στο ραντεβού και μετά πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζουν μαγκιά μαζί με κλωνους τους ( πχ astra opc, ο οποίος έφαγε αναφορά και μπαναριστηκε) τα γράφω στο ΜΟΥΝΙ μου! Εκεί γράφω επίσης και όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα , και το γράφω δημόσια από τον χώρο θα αποχωρήσω όταν το αποφασίσω ΕΓΩ !!!
Ο καθένας μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία και να γράφει ό,τι θέλει , να το παρουσιάζει όπως θελει....το θέμα όμως είναι ότι οι εμμονικες συμπεριφορές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα....τα κιλά χάνονται, μια στραβή μύτη ή δόντια ισιωνουν , τα βυζιά μεγαλώνουν , οι σάπιοι χαρακτήρες μια ζωή σάπιοι θα είναι ....
Καλα ρε συ Αρτεμισ αυτο με τη "γυναικομαστια" εσπασε κοκκαλα ,Θα το βαλω στο ρεπερτοριο μουΘέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που με έχουν σεβαστεί και μου έχουν φερθεί άψογα ( άτομα λογικά ,απλά, καθημερινά ,χωρίς προσωπικό συμφέρον, εμμονή και εμπάθεια) , για το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιήσω παρακάτω...
Εμενα αν δεν μου άρεσε κάτι , θα το διεγραφα και θα προχωρούσα παρακάτω χωρίς να χάνω τον χρόνο μου , ίσως να ενημέρωνα για την προσωπική μου εμπειρία , μέχρι εκεί όμως ....η αναπαραγωγή , κοινώς η ίδια καραμέλα, επί τρεις μήνες δείχνει προσωπικά συμφέροντα. Φυσικά , εφόσον αυτός θα ήταν ο σκοπός μου , αυτό θα έκανα .... Τυπακια, με πρόφαση το ραντεβού, που έρχονται για deal, και μου αραδιαζουν ένα σωρό ανούσιες πληροφορίες, για τα deals που έκαναν ή κάνουν ,για το ποιοι τους χρωστάνε , τι προπόνηση έκαναν (με γυναικομαστια οκ) , που κοιτάνε σαν κουτάβια στο ραντεβού και μετά πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζουν μαγκιά μαζί με κλωνους τους ( πχ astra opc, ο οποίος έφαγε αναφορά και μπαναριστηκε) τα γράφω στο ΜΟΥΝΙ μου! Εκεί γράφω επίσης και όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα , και το γράφω δημόσια από τον χώρο θα αποχωρήσω όταν το αποφασίσω ΕΓΩ !!!
Ο καθένας μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία και να γράφει ό,τι θέλει , να το παρουσιάζει όπως θελει....το θέμα όμως είναι ότι οι εμμονικες συμπεριφορές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα....τα κιλά χάνονται, μια στραβή μύτη ή δόντια ισιωνουν , τα βυζιά μεγαλώνουν , οι σάπιοι χαρακτήρες μια ζωή σάπιοι θα είναι ....
Για την ιστορία και μόνο!!!Καλα ρε συ Αρτεμισ αυτο με τη "γυναικομαστια" εσπασε κοκκαλα ,Θα το βαλω στο ρεπερτοριο μου
Κατα τα αλλα ακολουθα την τακτικη του μπουφε : παιρνεις αυτα που θελεις , προσπερνας αυτα που δε θελεις
Οπως εχει πει ο Ψινακης ( μεγας δημοσιοσχεσιτης ) οταν λενε καλο η κακο για σενα απλα βεβαιωσου οτι εχουν γραψει σωστα το ονομα σου. Το μεσο εδω ειναι δημοκρατικο , στο τελος της ημερας ο αληθινος κερδιζει
Πεφτω απο τα συνεφα. Το λαμογιο ο Ψινακης εκανε κλοπυ-ραιτΓια την ιστορία και μόνο!!!
"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
-George Michael Cohan
Δεν εχουμε βρεθει αλλα μη μασας και προχωρα κοριτσι μου. Το ηθος σου φαινεται ξεκαθαρα απο τον τροπο που γραφεις και εκφραζεσαι. Καλη συνεχεια ευχομαι.Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους που με έχουν σεβαστεί και μου έχουν φερθεί άψογα ( άτομα λογικά ,απλά, καθημερινά ,χωρίς προσωπικό συμφέρον, εμμονή και εμπάθεια) , για το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιήσω παρακάτω...
Η ιστορία τι έγινε???