dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 746
Να το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Να μου δώσεις τον αριθμό σου καύλα,
μπας και γίνει κανα θαύμα.
Ναι παρακαλώΝα το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Εσύ να το σηκώσεις το φουστανάκι, εμείς να δω πως θα κατεβάσουμε άλλα πράγματα ώρα που είναι.... ΑχχχχχχΝα το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Να το σηκωσεις οπως σηκωσες τα καυλια μας.Να το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Διψασμενε, θέλεις νερό?Να το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Μπράβο καρδιά μου, σε ευχαριστώ πολύ
Έτσι θέλω να σε γλείψω!!!!
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης....
Την πρώτη ημέρα ο Κύριος, εποίησε την γη και τον ουρανό. Την δεύτερη ημέρα... την τριτη... την έβδομη αναπαυθει, αλλά είχε κάποιες ορμές οπότε, την όγδοη ημέρα, εποίησε ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΆΡΤΕΜΙΣ...
Very very hottie
σηκωστο μάνα μου όπως μας σηκώνεις το πουτσοΝα το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;
Τι κωλαρα για σκισιμο ειναι αυτη.
Για φώτο όχι αλλά από κοντά σίγουρα κάποιοι θα λέγαμε "άστο κούκλα μου, μην σηκώνεις φούστα. θα χωθώ εγώ από κάτω"Δεν τα ρωτάνε αυτά.... υπάρχει έστω κι ένας να πει όχι??
Έργο τέχνης ξεκάθαρα!!
Ρε, αλήθεια θα ήθελα να είμαι από μια μεριά στο γυμναστήριο όχι για να κάνω μάτι εσένα, έτσι κι αλλιώς μας κρατάς ενήμερους, αλλά για να παρατηρήσω τις φάτσες από τα αγόρια γύρω γύρω, την ώρα που κάνεις squats ή goodmornings ξερωγώ!!!!
Γεια γλύψιμο καις στης δυο τρυπούλες είσαι
Ξέρεις και τα goodmornings εσύ....αααααααα δικός μας είσαι!!!Ρε, αλήθεια θα ήθελα να είμαι από μια μεριά στο γυμναστήριο όχι για να κάνω μάτι εσένα, έτσι κι αλλιώς μας κρατάς ενήμερους, αλλά για να παρατηρήσω τις φάτσες από τα αγόρια γύρω γύρω, την ώρα που κάνεις squats ή goodmornings ξερωγώ!!!!
Σήκωσε το το γαμημενο δεν μπορω δεν μπορώ να περιμένω...Να το σηκώσω το φουστανακι ή όχι;;;