Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Αναμνήσεις με καινούρια εσώρουχα
Αναμνήσεις με καινούρια εσώρουχα
Παναγία μου και Χριστέ μου.....έπαθα ταχυπαλμία με την θέα,χωρις να το έχω δει από κοντά,φανταζομαι live πως θα είναι....Εύγε!
To απόλυτο εσωρουχο
Έχεις πμ ομορφηTo απόλυτο εσωρουχο
.. Μπράβο Αρτεμις
σε περιμενο πορνιαρα attilasgym μαζι με καφεαρκουδο να λιγισουμε μπαρεσ!!!ι σιδερικι ιδονι ινε μονοδρομοσ!!!Με squats όμως, ναι.... σε ευχαριστώ πολύ
....φιλος δν σε πειραζει να περασω αναμμεσα απο την γυναικα σου κ το αισθημα σου? Δν θα τις ενοχλησω καθολου!
Καλό θα του κάνεις. Θα τις έχεις σε απόσταση.......φιλος δν σε πειραζει να περασω αναμμεσα απο την γυναικα σου κ το αισθημα σου? Δν θα τις ενοχλησω καθολου!
Αγορίνα, για να περάσεις ανάμεσα από τις συμπληγάδες πέτρες, πρέπει πρώτα να πάρεις την έγκριση της λιμεναρχη.......φιλος δν σε πειραζει να περασω αναμμεσα απο την γυναικα σου κ το αισθημα σου? Δν θα τις ενοχλησω καθολου!
....μαγκα, τα γκαζαδικα δν θελουν εγκρισεις. Αδεια παιρνουν οι κοστα-κοστα βαρκουλες κ τα γιοτΑγορίνα, για να περάσεις ανάμεσα από τις συμπληγάδες πέτρες, πρέπει πρώτα να πάρεις την έγκριση της λιμεναρχη...
Κοίτα καπετάνιο, την θάλασσα πρέπει να την σέβεσαι, ειδικά κάτι πελάγη σαν το Αρτεμισιο που άμα βγάλουν καιρό, σου κάνουν το υπερωκεανιο, καρυδοτσουφλο.......μαγκα, τα γκαζαδικα δν θελουν εγκρισεις. Αδεια παιρνουν οι κοστα-κοστα βαρκουλες κ τα γιοτ
...χωρις να ξερω την κοπελα, ουτε το πως δουλευει, δεν νομιζεις οτι εαν ηθελε να υπαρχει τα τηλεφωνο της, θα το ειχε προφιλ-υπογραφη? (αυτο κρατα το και για αλλα κοριτσια που δουλευουν ετσι).χαιρετω το φορουμ
υπαρχει κανεις που θα ηθελε να μου στειλει το τηλ της για αμεσοτητα
μεχρι να το δει η ιδια κ να μου το στειλει
Θες να με κάνεις μωρό μου να γυρίσω από τις διακοπές τρέχοντας???
Κανε υπομονή.....Θες να με κάνεις μωρό μου να γυρίσω από τις διακοπές τρέχοντας???
σε ευχαριστω για το χρονο σου ......χωρις να ξερω την κοπελα, ουτε το πως δουλευει, δεν νομιζεις οτι εαν ηθελε να υπαρχει τα τηλεφωνο της, θα το ειχε προφιλ-υπογραφη? (αυτο κρατα το και για αλλα κοριτσια που δουλευουν ετσι).
Τεσπα, το ειχε αναφερει η ιδια πριν απο αρκετες σελιδες :
Artemis♥️ - Page 307 - bourdela.com forum
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω. Ευχαριστώ.www.bourdela.com