Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Στο ότι θα σε κερδίσει, δε παίζειΣε ποιο απ'όσα έγραψα αναφέρεσαι;;;;;
Στο ότι θα σε κερδίσει, δε παίζειΣε ποιο απ'όσα έγραψα αναφέρεσαι;;;;;
Τώρα εσύ κάτι θες να πεις
Ο,τι κατάλαβες....Τώρα εσύ κάτι θες να πεις
Θα σε λέω Σφίγγα από εδώ και πέραΟ,τι κατάλαβες....
ρε σεις μην τραβάτε την κλειτορίδα έτσι!!!
Κανόνισε να με πεις έτσι σε ραντεβού μας, να ξενερώσωΘα σε λέω Σφίγγα από εδώ και πέρα
Αφού άμα αρπάξεις εσύ δε σβήνεις μετά, ε και η αλήθεια είναι πως όταν χώνω τη μούρη μου ανάμεσα στα πόδια σου δε πολύ μιλάωΚανόνισε να με πεις έτσι σε ραντεβού μας, να ξενερώσω
Μονο στα βυζια εκατσαν ωραια τα κιλα που πηρες.
Θεά!!! Περιμένουμε και tan lines μην το ξεχνάς...
...ναι, 307 στη μεση. Στο δινει η ιδιαρε παιδιά πατάω google όπως λέει να την βρω και μου βγάζει ότι μαλακία μπορεί ο καθένας να φανταστεί...δεν υπάρχει άλλος πιο απλός τρόπος??
Στη σελίδα που σου είπα στο πμ , έχω και τον αριθμό μου στη φωτό δίπλα από το Googleρε παιδιά πατάω google όπως λέει να την βρω και μου βγάζει ότι μαλακία μπορεί ο καθένας να φανταστεί...δεν υπάρχει άλλος πιο απλός τρόπος??
ok thanx ξανακοιτάω...γαμώ τα μάτια μου...κάποιες φορές τυφλώνομαι από την καύλα...Στη σελίδα που σου είπα στο πμ , έχω και τον αριθμό μου στη φωτό δίπλα από το Google
Υπάρχουν και τραυματισμοί στο γυμναστήριο ξέρεις , που σε βγάζουν οφ για τρεις μήνες και πρέπει να πάρεις και κορτιζόνη για κάποιο διάστημα.....έχει κ αυτά η ζωή !Μονο στα βυζια εκατσαν ωραια τα κιλα που πηρες.
Μιας και το έφερε η κουβέντα να σε ενημερώσω ότι την τελευταία φορά που σε είδα με ξενέρωσες γιατί ήσουν διεκπαιρεωτικη. Αν είσαι διεκπαιρεωτικη με ανθρώπους που σε τιμούν από τότε που εμφανιστηκες εδω μεσα (το 2020) ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Να το κοιταξεις. Εχει και αυτα η ζωη.Υπάρχουν και τραυματισμοί στο γυμναστήριο ξέρεις , που σε βγάζουν οφ για τρεις μήνες και πρέπει να πάρεις και κορτιζόνη για κάποιο διάστημα.....έχει κ αυτά η ζωή !
Εχω τιμήσει και τιμώ μέχρι και το τελευταίο ευρώ , ιδρώνω την φανέλα όπως λέτε και εσείς , κυριολεκτικά και το ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! Σου έχω φερθεί ντόμπρα ξηγημενα και πολύ σωστά και πάντα με σεβασμό και ευγένεια σε ο,τι και αν έλεγες !!!!! Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι τα λέω στα ίσια από κοντά και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο όπως μερικοί ....... όποιος δε περνάει καλά , δεν στέλνει μήνυμα μετά για την επόμενη συνεύρεση ...... Να χαμε να λέγαμε λοιπόν .......Μιας και το έφερε η κουβέντα να σε ενημερώσω ότι την τελευταία φορά που σε είδα με ξενέρωσες γιατί ήσουν διεκπαιρεωτικη. Αν είσαι διεκπαιρεωτικη με ανθρώπους που σε τιμούν από τότε που εμφανιστηκες εδω μεσα (το 2020) ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Να το κοιταξεις. Εχει και αυτα η ζωη.
Εχω τιμήσει και τιμώ μέχρι και το τελευταίο ευρώ , ιδρώνω την φανέλα όπως λέτε και εσείς , κυριολεκτικά και το ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! Σου έχω φερθεί ντόμπρα ξηγημενα και πολύ σωστά και πάντα με σεβασμό και ευγένεια σε ο,τι και αν έλεγες !!!!! Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι τα λέω στα ίσια από κοντά και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο όπως μερικοί ....... όποιος δε περνάει καλά , δεν στέλνει μήνυμα μετά για την επόμενη συνεύρεση ...... Να χαμε να λέγαμε λοιπόν ......
Έχεις πρόβλημα. Κοίταξε το.Εχω τιμήσει και τιμώ μέχρι και το τελευταίο ευρώ , ιδρώνω την φανέλα όπως λέτε και εσείς , κυριολεκτικά και το ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! Σου έχω φερθεί ντόμπρα ξηγημενα και πολύ σωστά και πάντα με σεβασμό και ευγένεια σε ο,τι και αν έλεγες !!!!! Επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι τα λέω στα ίσια από κοντά και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο όπως μερικοί ....... όποιος δε περνάει καλά , δεν στέλνει μήνυμα μετά για την επόμενη συνεύρεση ...... Να χαμε να λέγαμε λοιπόν .......