eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.056
Με τέτοια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιοΑσυγκράτητος παιδί μου!
Και τυφλός να ήταν πάλι δεν θα συγκρατιοταν
Με τέτοια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιοΑσυγκράτητος παιδί μου!
Είναι αυτό που λένε και νεκρούς ανασταίνει.Με τέτοια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο
Και τυφλός να ήταν πάλι δεν θα συγκρατιοταν
Ααα, σε ευχαριστώ πολύ! Δεν κατάλαβα ποιος είσαι βέβαια, αλλά χαίρομαι που πέρασες όμορφα !Εγω εκανα ραντεβου μαζι της πριν 3 μημες διωρο..φπβερη γκομενα
Σιγουρα δεν με θυμασαι..ειχαμε κανει ραντεβου την μια μερα 2ωρο και την αμεσως επομενη 1 ωρα γιατι δεν ειχα χρονο εγω..επρεπε να φυγω αεροπωρικως....παντως θελω να σε ξαναδω..οταν ξαναερθω αθηνα.Ααα, σε ευχαριστώ πολύ! Δεν κατάλαβα ποιος είσαι βέβαια, αλλά χαίρομαι που πέρασες όμορφα !
Καλή συνήθεια να βάζεις πράγματα ανάμεσα στα βυζιά σου. Να το προσέξεις...
Έεεε να αφήσω το ακουστικό να κρέμεται;;;;;;; Δεν πάει....Καλή συνήθεια να βάζεις πράγματα ανάμεσα στα βυζιά σου. Να το προσέξεις...
εχεις ανοιξει λιγο απ'το γυμναστηριο η μου φαινεται? αμα συναντηθουμε θες να παλεψουμε?ο νικητης γαμαει τον χαμενο....και χανω λεει...
Κι άλλα βυζά
Οοοχι βέβαια δεν κάνει. Αλλά μας μπαίνουν ιδέες να ξέρεις...Έεεε να αφήσω το ακουστικό να κρέμεται;;;;;;; Δεν πάει....
Για να ακους βυζαντινη μουσικη.Έεεε να αφήσω το ακουστικό να κρέμεται;;;;;;; Δεν πάει....
Αυτό το ακουστικοοοο πρέπει να έχει λιώσει εκεί μέσα πρέπει να βάλουμε το χεράκι μας να το σώσουμε χαχα
Εκ γενετής και κληρονομική είναι η πλάτη μου ...πολλοι με ρωτούν αν κάνω κολύμβηση ή πόλο ..... Θεωρώ πως είμαι αρκετά γερή κ στιβαρη και θα τα βρεις σκούρα μαζί μου , αλλά νομίζω θα με νικήσεις στο τέλος....εχεις ανοιξει λιγο απ'το γυμναστηριο η μου φαινεται? αμα συναντηθουμε θες να παλεψουμε?ο νικητης γαμαει τον χαμενο....και χανω λεει...
Ναι καλάΕκ γενετής και κληρονομική είναι η πλάτη μου ...πολλοι με ρωτούν αν κάνω κολύμβηση ή πόλο ..... Θεωρώ πως είμαι αρκετά γερή κ στιβαρη και θα τα βρεις σκούρα μαζί μου , αλλά νομίζω θα με νικήσεις στο τέλος....
Εγώ πειράζει αν σου παραδοθώ κατευθείαν;Εκ γενετής και κληρονομική είναι η πλάτη μου ...πολλοι με ρωτούν αν κάνω κολύμβηση ή πόλο ..... Θεωρώ πως είμαι αρκετά γερή κ στιβαρη και θα τα βρεις σκούρα μαζί μου , αλλά νομίζω θα με νικήσεις στο τέλος....
Γι'αυτο σε πειραζω,γιατι δινεις θεϊκες απαντησειςΕκ γενετής και κληρονομική είναι η πλάτη μου ...πολλοι με ρωτούν αν κάνω κολύμβηση ή πόλο ..... Θεωρώ πως είμαι αρκετά γερή κ στιβαρη και θα τα βρεις σκούρα μαζί μου , αλλά νομίζω θα με νικήσεις στο τέλος....
Στείλε μου το τηλ μωρο
Αυτό μου αρέσει πιο πολύ , για να είμαι ειλικρινής....Εγώ πειράζει αν σου παραδοθώ κατευθείαν;
Σε ποιο απ'όσα έγραψα αναφέρεσαι;;;;;Ναι καλά