Gentleman911
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το τηλέφωνο δεν μας γράφειςΜόνο την είδα;
Το τηλέφωνο δεν μας γράφειςΜόνο την είδα;
τσέκαρε και την υπογραφή της τύπε μου
Κάθε συνάντηση με την Άρτεμις είναι διαφορετική μα το ίδιο ευχάριστη. Αυτή η γυναίκα έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και το στρες της ημέρας και να τα μετατρέπει σε απόλαυση. Το σεξ, η ανθρώπινη επαφή, η καταπληκτική επικοινωνία είναι όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη μας συνάντηση.
Εγω γιατι δεν το βλεπω στην υπογραφη της;τώρα το είδα τύπε. οκ
...να κοιτας στις δικες της αναρτησεις, οχι σε απαντησεις κ παραθεσεις αλλων! Επισης μπορεις να πας στο προφιλ της και να το δεις! Μαγικο?!?!?!Εγω γιατι δεν το βλεπω στην υπογραφη της;
Καλό μήνα και σε σένα...Καλό μήνα!
Καλό μήνα κουκλάρα. Αναμένουμε ευχές και από την φίρμα. Ξέρεις εσύ...Καλό μήνα!
Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......Καλό μήνα κουκλάρα. Αναμένουμε ευχές και από την φίρμα. Ξέρεις εσύ...
Φίρμα είναι έχει τον τελευταίο λόγο στην εμφάνιση. Θα περιμένουμε...Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......
Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχιΚαλό μήνα!
Επαγγελματίας είναι αυτή που ,όταν δει το μήνυμα σου μετά από 2+ ώρες , ΔΕΝ θα απαντήσει από διακριτικότητα σκεπτόμενη ότι μπορεί να είσαι με την κοπέλα σου, σύζυγο σου κλπ κλπ κλπ ...Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχι
Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχι
....επισης, επαγγελματιας ειναι να σε βαλει κατω και να σε στειλει αδιαβαστο, να σου βγαλει ολες τις καβλες κ τα γουστα, να σηκωθεις κ να αναρωτιεσαι τι εγινε τωρα! Και οχι εαν απαντησε ή πως απαντησε σε ενα μηνυμα!Επαγγελματίας είναι αυτή που ,όταν δει το μήνυμα σου μετά από 2+ ώρες , ΔΕΝ θα απαντήσει από διακριτικότητα σκεπτόμενη ότι μπορεί να είσαι με την κοπέλα σου, σύζυγο σου κλπ κλπ κλπ ...
Αν φημιζομαι για κάτι , αυτό είναι η ευγένεια μου , όταν δεν απαντώ λοιπόν , ε προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει !
Ευχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω....να κοιτας στις δικες της αναρτησεις, οχι σε απαντησεις κ παραθεσεις αλλων! Επισης μπορεις να πας στο προφιλ της και να το δεις! Μαγικο?!?!?!![]()
...το ειχε μεχρι πριν, μπορει να το εσβησε. Στειλε της πμΕυχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω.
σελίδα 307 είναι το τηλΕυχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω.
...ποια ειναι η "φιρμα"?!?!?!Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......
Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου...ποια ειναι η "φιρμα"?!?!?!![]()
....ααα οκ! Ωραια φιρμα παντως, να την επισκεφτουμε συντομα!Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου