Gentleman911
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το τηλέφωνο δεν μας γράφειςΜόνο την είδα;
Το τηλέφωνο δεν μας γράφειςΜόνο την είδα;
τσέκαρε και την υπογραφή της τύπε μου
Κάθε συνάντηση με την Άρτεμις είναι διαφορετική μα το ίδιο ευχάριστη. Αυτή η γυναίκα έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και το στρες της ημέρας και να τα μετατρέπει σε απόλαυση. Το σεξ, η ανθρώπινη επαφή, η καταπληκτική επικοινωνία είναι όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη μας συνάντηση.
Εγω γιατι δεν το βλεπω στην υπογραφη της;τώρα το είδα τύπε. οκ
...να κοιτας στις δικες της αναρτησεις, οχι σε απαντησεις κ παραθεσεις αλλων! Επισης μπορεις να πας στο προφιλ της και να το δεις! Μαγικο?!?!?!Εγω γιατι δεν το βλεπω στην υπογραφη της;
Καλό μήνα και σε σένα...Καλό μήνα!
Καλό μήνα κουκλάρα. Αναμένουμε ευχές και από την φίρμα. Ξέρεις εσύ...Καλό μήνα!
Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......Καλό μήνα κουκλάρα. Αναμένουμε ευχές και από την φίρμα. Ξέρεις εσύ...
Φίρμα είναι έχει τον τελευταίο λόγο στην εμφάνιση. Θα περιμένουμε...Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......
Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχιΚαλό μήνα!
Επαγγελματίας είναι αυτή που ,όταν δει το μήνυμα σου μετά από 2+ ώρες , ΔΕΝ θα απαντήσει από διακριτικότητα σκεπτόμενη ότι μπορεί να είσαι με την κοπέλα σου, σύζυγο σου κλπ κλπ κλπ ...Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχι
Καλο θα ήταν πρωτα, λέω εγώ να μάθεις να φέρεσαι επαγγελματικα, ( το επαγγελματικα εμπεριεχει να απαντας με τροπο ευγενη, είτε είσαι διατεθειμενη για ραντεβου είτε όχι, στα γράφω οχι με διάθεση εμπαθειας ,απλα θεωρώ ότι αυτός είναι ο σωστός τροπος για καποια που θέλει να είναι επαγγελματιας.)όταν σου στέλνουν μήνυμα και σε ρωτάνε αν εισαι διαθέσιμη για ραντεβου η οχι
....επισης, επαγγελματιας ειναι να σε βαλει κατω και να σε στειλει αδιαβαστο, να σου βγαλει ολες τις καβλες κ τα γουστα, να σηκωθεις κ να αναρωτιεσαι τι εγινε τωρα! Και οχι εαν απαντησε ή πως απαντησε σε ενα μηνυμα!Επαγγελματίας είναι αυτή που ,όταν δει το μήνυμα σου μετά από 2+ ώρες , ΔΕΝ θα απαντήσει από διακριτικότητα σκεπτόμενη ότι μπορεί να είσαι με την κοπέλα σου, σύζυγο σου κλπ κλπ κλπ ...
Αν φημιζομαι για κάτι , αυτό είναι η ευγένεια μου , όταν δεν απαντώ λοιπόν , ε προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει !
Ευχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω....να κοιτας στις δικες της αναρτησεις, οχι σε απαντησεις κ παραθεσεις αλλων! Επισης μπορεις να πας στο προφιλ της και να το δεις! Μαγικο?!?!?!
...το ειχε μεχρι πριν, μπορει να το εσβησε. Στειλε της πμΕυχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω.
σελίδα 307 είναι το τηλΕυχαριστω αγαπητε,αλλα εξακολουθω να μη το βλεπω.
...ποια ειναι η "φιρμα"?!?!?!Μόλις πάρει λίγο χρωματακι ακόμα , θα κάνει εμφάνιση με έντονο tan line.......
Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου...ποια ειναι η "φιρμα"?!?!?!
....ααα οκ! Ωραια φιρμα παντως, να την επισκεφτουμε συντομα!Μια πλάκα που έκανα για τους γλουτούς μου