Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.686
- Πόντοι
- 8.346
Τι καβλα η γραμμή του στρινγκΉρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Τι καβλα η γραμμή του στρινγκΉρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Είναι, είναι....Τι καβλα η γραμμή του στρινγκ
Η κωλοτρυπαρα σου να δεις τι καβλα ειναι!!!!Είναι, είναι....
Λιγο ενα τσακ τη μουρη μου θα βαλω,θα ειμαι καλο παιδι στ'ορκιζομαι.Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Για πολύ γλυψιμο!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Αν είσαι καλό παιδί, τι να σε κάνω;;;;;;;Λιγο ενα τσακ τη μουρη μου θα βαλω,θα ειμαι καλο παιδι στ'ορκιζομαι.
Με τοσα χαστουκια στη κωλαρα σου θα παρεις χρωματακι.Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Καλα θα ειμαι κακο,με συγχωρεις.Αν είσαι καλό παιδί, τι να σε κάνω;;;;;;;
Κρίνοντας από το ελάχιστο tan line (σκέτη καύλα το άτιμο!) Λυπάμαι όσους θα παραβρίσκονται στη παραλία που θα πας για να μαυρίσει η υπέροχη κωλάρα σού!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Κρίνοντας από το ελάχιστο tan line (σκέτη καύλα το άτιμο!) Λυπάμαι όσους θα παραβρίσκονται στη παραλία που θα πας για να μαυρίσει η υπέροχη κωλάρα σού!
Άντε να κρύψουν την καύλα με το μαγιό!
Βασανιστήριο να βλέπεις και να μην μπορείς να το χαρείς! Εκτός εάν έχεις εξασφαλίσει την συνέχειαΕγώ πάλι εύχομαι να την πετυχω σε κάποια παραλία
Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον....Βασανιστήριο να βλέπεις και να μην μπορείς να το χαρείς! Εκτός εάν έχεις εξασφαλίσει την συνέχεια
Λες ; Κλείνουμε τρίωρο ραντεβού, πάμε μια ώρα για μπάνιο, που θα με κατακαβλωσεις, και μετά συνεχίζουμε σε κοντινό ξενοδοχείο όπου βγάζουμε τα μάτια μας! Δεν είναι κακό...Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον....
τιμια προτασηΛες ; Κλείνουμε τρίωρο ραντεβού, πάμε μια ώρα για μπάνιο, που θα με κατακαβλωσεις, και μετά συνεχίζουμε σε κοντινό ξενοδοχείο όπου βγάζουμε τα μάτια μας! Δεν είναι κακό...
Έχει μερικά καλά στη Γλυφάδα..
Την 1 ώρα για μπανιο ποιος την πληρωνει;Λες ; Κλείνουμε τρίωρο ραντεβού, πάμε μια ώρα για μπάνιο, που θα με κατακαβλωσεις, και μετά συνεχίζουμε σε κοντινό ξενοδοχείο όπου βγάζουμε τα μάτια μας! Δεν είναι κακό...
Έχει μερικά καλά στη Γλυφάδα..
Έτσι όπως το έγραψα "κλείνουμε τρίωρο ραντεβού" εγώ, αν το επαναδιατυπώσω έτσι "κλείνουμε δίωρο ραντεβού και βρισκόμαστε μια ώρα πριν στη θάλασσα" κάνεις, αρκεί ένα πει το ναι η ΆρτεμιςΤην 1 ώρα για μπανιο ποιος την πληρωνει;
OK.Οποτε θα πληρώσεις 3ωρο με μπανάκι.Έτσι όπως το έγραψα "κλείνουμε τρίωρο ραντεβού" εγώ, αν το επαναδιατυπώσω έτσι "κλείνουμε δίωρο ραντεβού και βρισκόμαστε μια ώρα πριν στη θάλασσα" κάνεις, αρκεί ένα πει το ναι η Άρτεμις
Στείλε μου τηλ. μωράκι!!Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον....