Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
Καλησπερα Άρτεμις, μου στελνεις το τηλεφωνο σου να κανονισουμε?
Έγραψε πιο πάνω ότι μπορείς να το βρεις στο Google
Καλησπερα Άρτεμις, μου στελνεις το τηλεφωνο σου να κανονισουμε?
Μπες από το παράθυροΓια κάποιο λόγο μου χει ρίξει πόρτα!!
Δεν βγαινει δικό σου link οτι και να βάλω... στειλε τηλεφωνο επικοινωνιας αν θέλεις...Θα προσλάβω γραμματέα να απαντάει ,όταν εγω είμαι.... ....... σε ραντεβού
ξερεις κατι θα μπορουσες να απαντας οταν βρεις διαθεσιμο χρονο οχι και καθολου δεν ειπαμε να απαντας αμμεσα αφου εχεις ραντεβου δεκτο αλλα οταν πιασεις το κινητακι σου καποια στιγμη μετα που σιγουρα θα το κρατησεις μπορεις να απαντησεις εστω και αν ειναι 5-7 ωρες μετα η και παραπανω. Δεν ξερω αν συμφωνουν και οι υπολοιποι συναγωνιστες τι γνωμη εχετε?Θα προσλάβω γραμματέα να απαντάει ,όταν εγω είμαι.... ....... σε ραντεβού
δεν ειναι ειρωνεια ουτε υφακι ειναι το ευλογο συμπερασμα που προκυπτει. Εσυ το περνεις ως υφακι και επισης με αυτο που γραφεις αποδεικνυεις τον πραγματικο λογο που δεν απαντας σε μηνυματα και αν θες να ξερεις πες οτι εμενα με εχεις μπλοκαρει οκ τον φιλο μου που και σε εκεινον δεν απαντας και αυτος δηλαδη μακακας 2/2. Επισης εγω ποτε δεν εχω συναντησει ποτε προβλημα με καμια αλλη κοπελα ολες μου απαντανε και ειμαι κυριος τωρα αυτο που λες εσυ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕΕ εξηγησε το μου αυτο πως γινεται να με ξερεις ενω δεν μου εχεις απαντησει ποτε το εχω απορια?Υφακι, ειρωνεία, υποδείξεις και ειδικά πίσω από πληκτρολόγιο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχει λόγος που δεν απαντιεσαι και έχεις μπλοκαριστεί!!!!! Και απ' ότι ξέρω δεν είμαι η μόνη που σε αποφεύγει ! Θα σου πρότεινα να αφησεις το παιχνίδι των εντυπώσεων στο νήμα αυτό !
Έτσι!!!! Πάρε χρώμα στα οπίσθια να στα ασπρισουμε εμείς μετά!!!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
τι καύλα είναι αυτή!!! χρωματιστή!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Απίστευτος πάτος!!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Έχουμε καιρό να τα πούμε με σκότωσες ....Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Τι κολάρα είναι αυτή!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Θες να σου βάζω αντηλιακό ;Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα
Ευχαριστώ! Καλή εβδομάδα και σε σένα!Καλή εβδομάδα μωρό
ποιημα!!!Ήρθε η ώρα να πάρω λίγο χρώμα η ασπρουλιαρα