Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Η παρουσια σου και μονο ανεβαζει την θερμοκρασια. Καυσωνας.Αναπολώ τις μέρες που έλεγα "βάλε το κλιματιστικό στους 18, ζεσταίνομαι" ?
Η παρουσια σου και μονο ανεβαζει την θερμοκρασια. Καυσωνας.Αναπολώ τις μέρες που έλεγα "βάλε το κλιματιστικό στους 18, ζεσταίνομαι" ?
Kai που τον βαζεις....που;. Δεν βάζω εύκολα κωλο κάτω εγώ ....
Τώρα καλοριφέρ και κλιματιστικό στο 30Ε για πόσο να κάτσω εκεί ..... Δεν βάζω εύκολα κωλο κάτω εγώ ....
Καλησπέρα Άρτεμις θα σου ήταν εύκολο να μου απαντήσεις ;Καλημέρα, καλή εβδομάδα
Επειδή με ρωτάτε πληροφορίες , ώρες κλπ, παιδιά όλα τα γράφω στην υπογραφή μου ... ή απλά πατήστε πάνω στο όνομα μου εδώ κ θα σας ανοίξει το προφίλ μου , έπειτα πατήστε πάνω στα "σχετικά" .... Φωτό ζητάτε , τι άλλο να στείλω , έχω τόσο υλικό εδώ μέσα , ειδικά αν γράψετε το όνομα μου στο google όπως το έχω γραμμένο εδώ , θα βγουν όλες οι φωτό μου συν το τηλ ...
Το έχω καταλάβει... Μας έχει τρελάνει αυτό το κωλαράκι....Ε για πόσο να κάτσω εκεί ..... Δεν βάζω εύκολα κωλο κάτω εγώ ....
Πες το ψέματα...πολύ ωραίο είναι...Το έχω καταλάβει... Μας έχει τρελάνει αυτό το κωλαράκι....
Εννοείται πως είναι! Φοβερό παιδί και η Άρτεμις και ας μην έχω καταφέρει να την δω ακόμα αλλα έχει μια αύρα απολαυστικήΠες το ψέματα...πολύ ωραίο είναι...
Εεεεεεε έχω δείξει πού......Kai που τον βαζεις....που;
Όχι και ξέρεις τον λόγο ....πάντα έχω τους λόγους μου όταν δεν απαντώ ... Δεν θέλω να εκθέσω ή να προσβάλλω κανέναν , γι'αυτό αφήστε με στην ησυχία μουΚαλησπέρα Άρτεμις θα σου ήταν εύκολο να μου απαντήσεις ;
Ποιος σε πειράξε να τον κανονίσουμε;?Όχι και ξέρεις τον λόγο ....πάντα έχω τους λόγους μου όταν δεν απαντώ ... Δεν θέλω να εκθέσω ή να προσβάλλω κανέναν , γι'αυτό αφήστε με στην ησυχία μου
Έβλεπα μπροστά τελικά όταν έβαζα το A/C στους 30φευγα βαθμούς... ??Τώρα πραγματικά κρυώνω ...... ?
?Έβλεπα μπροστά τελικά όταν έβαζα το A/C στους 30φευγα βαθμούς... ??
Εμένα πάλι γιατί δεν μου απαντάς? Λόγω της κριτικής που σου γραψα?Όχι και ξέρεις τον λόγο ....πάντα έχω τους λόγους μου όταν δεν απαντώ ... Δεν θέλω να εκθέσω ή να προσβάλλω κανέναν , γι'αυτό αφήστε με στην ησυχία μου
Δεν είμαι υποχρεωμένη να δώσω εξηγήσεις , έχω όρια καθώς κ το δικαίωμα επιλογής των ατόμων που κάνω ραντεβού ή που θα ΞΑΝΑκανω .... Αφου επιμένεις τόσο όμως θα σου πω .........Έγραψες ΔΗΜΟΣΙΑ μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ για μένα !Εμένα πάλι γιατί δεν μου απαντάς? Λόγω της κριτικής που σου γραψα?
Τώρα πραγματικά κρυώνω ...... ?
Ποια πληροφορία βρε? Και γιατί δεν μου το λες ώστε να το διορθώσω ή να το αφαιρέσω όμορφα και ωραία αν κάτι σε έχει πειράξει και θεωρείς είναι προσωπικό ? Άμα δεν μιλάς και δεν εξηγείς τι σε πειράζει πως θες να το ξέρω.. Να μυρισω τα νύχια μου?Δεν είμαι υποχρεωμένη να δώσω εξηγήσεις , έχω όρια καθώς κ το δικαίωμα επιλογής των ατόμων που κάνω ραντεβού ή που θα ΞΑΝΑκανω .... Αφου επιμένεις τόσο όμως θα σου πω .........Έγραψες ΔΗΜΟΣΙΑ μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ για μένα !
Επειδή διάβασα ξανά την κριτική σου ποια ήταν η προσωπική πληροφορία που είπες και θύμωσε;Ποια πληροφορία βρε? Και γιατί δεν μου το λες ώστε να το διορθώσω ή να το αφαιρέσω όμορφα και ωραία αν κάτι σε έχει πειράξει και θεωρείς είναι προσωπικό ? Άμα δεν μιλάς και δεν εξηγείς τι σε πειράζει πως θες να το ξέρω.. Να μυρισω τα νύχια μου?
Έχεις δικαίωμα να κάνεις ραντεβού με όποιον θες, δεν στο αφαίρεσε κανείς αυτό... Αλλά το ότι έκανα δημόσιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ είναι σοβαρή κατηγορία και δεν είμαι τέτοιος. Ούτε πρόθεση έχω να σε βλαψω, να σε θίξω, ούτε τπτ..
Έλα ντε.. Αυτό ρωτάω και γω. Περιμένω να μου πειΕπειδή διάβασα ξανά την κριτική σου ποια ήταν η προσωπική πληροφορία που είπες και θύμωσε;
@Artemis♥️ Νομίζω πως πρέπει να πάρεις θέση πιο συγκεκριμέναΈλα ντε.. Αυτό ρωτάω και γω. Περιμένω να μου πει
Σορι που@Artemis♥️ Νομίζω πως πρέπει να πάρεις θέση πιο συγκεκριμένα
Είναι σαφές ποια προσωπική πληροφορία την ενόχλησε που είδε δημοσιευμένη και παράλογο που ζητάτε να την αναφέρει και η ίδια εδώ…Έλα ντε.. Αυτό ρωτάω και γω. Περιμένω να μου πει