Astra Opc
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
ΓυναικάραΚαλημέρα....
ΓυναικάραΚαλημέρα....
Ωραιο φορεμα...Καλημέρα....
......όπως λέμε ΜΟΥΝΑΡΑ........Καλημέρα....
Εκτός και αν δεν βρίζει κάποιος, αν δεν απαντάς σε ένα γεια σου κούκλα τι κάνεις, πως είσαι, ε κάτι τρέχει... Της έχω στείλει τόσα μηνύματα και δεν απαντάει. Δείχνει μια έλλειψη σεβασμού από μεριάς τηςΑνάλογα και πως γράφεις το μήνυμα.
Ανοίγεις ένα παράθυρο στον κόσμο...?Καλημέρα....
Και οχι μονο....Για πολυ μουνογλυψιμο!!!
Με το golden shower πως τα πας; Δεχεσαι στα βυζακια σου;Όλο μέσα βασικά.....
Δωμάτιο με Θεά θα έλεγα!Δωμάτιο με θέα....
Ρε φιλαράκι, σοβαρά και με συμπάθεια. Έχεις πάει σε ψυχολόγο; Πιο φθηνά θα σου 'ρθει, απ' ότι ένα ραντεβού με μιά κοπέλα και θα γλυτώσεις χρήμα από τα μελλοντικά σου ραντεβού. Δες το σε λέω...Με το golden shower πως τα πας; Δεχεσαι στα βυζακια σου;
σου πεφτει λογος για τα βιτσια του καθενα ρε; επιπλεον εισαι ασχετος γιατι ο ψυχολογος δεν ειναι για μια φορα, θελει καιρο συνεδριες....Ρε φιλαράκι, σοβαρά και με συμπάθεια. Έχεις πάει σε ψυχολόγο; Πιο φθηνά θα σου 'ρθει, απ' ότι ένα ραντεβού με μιά κοπέλα και θα γλυτώσεις χρήμα από τα μελλοντικά σου ραντεβού. Δες το σε λέω...
Μην αρπάζεσαι ρε δικιέ μου, για να βοηθήσω το είπα κι επειδή για μας το ακραίο είναι να τα χύνουμε τα βυζάκια. Αν προλάβουμε δηλαδή, γιατί την ώρα που είναι να χύσω, εμένα μου έρχεται να μπω όλος μέσα, όχι να τραβηχτώ...σου πεφτει λογος για τα βιτσια του καθενα ρε; επιπλεον εισαι ασχετος γιατι ο ψυχολογος δεν ειναι για μια φορα, θελει καιρο συνεδριες....
Δεν είσαι ο μόνος που σου έρχεται αυτό..... ?Μην αρπάζεσαι ρε δικιέ μου, για να βοηθήσω το είπα κι επειδή για μας το ακραίο είναι να τα χύνουμε τα βυζάκια. Αν προλάβουμε δηλαδή, γιατί την ώρα που είναι να χύσω, εμένα μου έρχεται να μπω όλος μέσα, όχι να τραβηχτώ...
Πόσες φορές έχω αφεθεί σε αυτό που λες...Και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο...Μην αρπάζεσαι ρε δικιέ μου, για να βοηθήσω το είπα κι επειδή για μας το ακραίο είναι να τα χύνουμε τα βυζάκια. Αν προλάβουμε δηλαδή, γιατί την ώρα που είναι να χύσω, εμένα μου έρχεται να μπω όλος μέσα, όχι να τραβηχτώ...
Δεν είσαι κάτω από το πάπλωμα μωράκι?Τώρα πραγματικά κρυώνω ...... ?
Πραγματικά γαμήθηκε αυτή τη φοράΤώρα πραγματικά κρυώνω ...... ?
Αναπολώ τις μέρες που έλεγα "βάλε το κλιματιστικό στους 18, ζεσταίνομαι" ?Πραγματικά γαμήθηκε αυτή τη φορά
Ε για πόσο να κάτσω εκεί ..... Δεν βάζω εύκολα κωλο κάτω εγώ ....Δεν είσαι κάτω από το πάπλωμα μωράκι?