Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Και να μη ξεχνιόμαστεΓια να επανέλθουμε στο θέμα μας.......
Και να μη ξεχνιόμαστεΓια να επανέλθουμε στο θέμα μας.......
Εφόσον δεν σε επηρεάζει το πρόγραμμα μιας ώρας , προς τι το σχόλιο αυτό; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω , μου τη λες δηλαδή με το γάντι;;; Εξήγησε μου επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται κάποιες φορές, για να μπορώ να σου απαντήσω ανάλογα και εγώαν και προσωπικα παιρνω ραντεβου πανω απο 1 ωρα με ανεξαρτητες αρα δεν με επηρεαζει η αυξηση ...ο καθενας, μας πελατης ή κοπελα κανει τις επιλογες του ...
καλη συνεχεια και καλες δουλειες να εχεις!!!!
καμια παρεξηγηση !!Εφόσον δεν σε επηρεάζει το πρόγραμμα μιας ώρας , προς τι το σχόλιο αυτό; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω , μου τη λες δηλαδή με το γάντι;;; Εξήγησε μου επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται κάποιες φορές, για να μπορώ να σου απαντήσω ανάλογα και εγώ
Εφόσον δεν σε επηρεάζει, ξανά ρωτώ, προς τι το σχόλιο αυτό;(ξέρω τι λέτε στο σάιτ )καμια παρεξηγηση !!
η καθε κοπελα κοστολογει οσο θελει τις υπηρεσιες της (παντα ετσι λεμε εδω στο site)
κοιτα να στο πω ξεκαθαρα θεωρω πως ειναι πολλα τα λεφτα που ζητας στην μια ωρα και δεν θα το εγραφα ετσι ωμα αλλα επιμενεις. οχι μονο για εσενα αλλα για ολες τις ανεξαρτητες θεωρω πως δεν πρεπει να δινονται πανω απο 100. Αυτη ειναι η αποψη μου γι αυτο και δεν συνανταω κοπελες με πανω απο 100, αντιθετα δινω 140 στα γραφεια.Εφόσον δεν σε επηρεάζει, ξανά ρωτώ, προς τι το σχόλιο αυτό;(ξέρω τι λέτε στο σάιτ )
Πάντα είναι ευγενέστατη και όταν εκνευρίζεται έχει και τα δίκια τηςΚαλά ρε συ Αρτεμις ένα σχόλιο έκανε και μάλιστα ευγενικό!
Και εμένα με χαλάει το +20 για extra ball αλλά σπανια "παίρνω" μια κοπέλα για extra ball, το αναφέρουμε απλά!
Εφόσον δεν βρίζεις, ναι γραψτο ωμά , δεν έγινε κάτι , τα πλάγια δεν μου αρέσουν .!!!!!κοιτα να στο πω ξεκαθαρα θεωρω πως ειναι πολλα τα λεφτα που ζητας στην μια ωρα και δεν θα το εγραφα ετσι ωμα αλλα επιμενεις. οχι μονο για εσενα αλλα για ολες τις ανεξαρτητες θεωρω πως δεν πρεπει να δινονται πανω απο 100. Αυτη ειναι η αποψη μου γι αυτο και δεν συνανταω κοπελες με πανω απο 100, αντιθετα δινω 140 στα γραφεια.
Ειναι η δικια μου αποψη κ σε παρακαλω να μην κανεις αλλη παραθεση και να το ληξουμε εδω.
δεν σε εχω συναντηση δεν ξερω πως συμπεριφερεσαι αν καθεσαι παραπανω κ.α αλλα σε πιστευω δεν εχω λογους!!Εφόσον δεν βρίζεις, ναι γραψτο ωμά , δεν έγινε κάτι , τα πλάγια δεν μου αρέσουν .!!!!!
Άσχετα με σένα , λοιπόν , κάποιος είχε αναφέρει εδώ μέσα ότι το πρωκτικό το έχω δωρεάν , και μάλιστα είχα εκνευριστει....είχε δίκιο όμως αν σκεφτείς ότι στην ουσία έχω δύο έξτρα (χύσιμο στόμα και αναλ) στη τιμή του ενός , συν δύο εκτονωσεις, συν ότι πάντα κάθομαι παραπάνω από μια ώρα, σε σημείο που κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν . Ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό που εγραψα χωρίς βέβαια να είμαι υποχρεωμένη να δώσω εξηγήσεις. Η μιάμιση ώρα και το δίωρο δεν αλλάζουν , καθως και το πρόγραμμα της μίας ώρας για τους ΗΔΗ σταθερούς μου πελάτες .
Οχι ,δεν τελείωσα ακόμα ....στο μήνυμα που μου είχες στείλει για ξενοδοχείο, δέχτηκα να έρθω εκεί που σε βολεύει, παρόλο που είναι τελείως αντίθετα από κει που κινούμαι συν τη διαολεμενη κίνηση των τελευταίων ημερών .. βλέπετε πόσο εντάξει είμαι όλοι σας και μου τη λες ΕΣΥ ειδικά για κάτι που ΔΕΝ σε επηρεάζει κιόλας;;;;;; Μόνο κακία μπορώ να το χαρακτηρίσω , καλό είναι να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά κ τη κοπέλα , ειδικά όταν είναι τόσο εντάξει απέναντι μας .δεν σε εχω συναντηση δεν ξερω πως συμπεριφερεσαι αν καθεσαι παραπανω κ.α αλλα σε πιστευω δεν εχω λογους!!
λοιπον το ληγουμε εδω.
Σε ευχαριστώ πολύ !Πάντα είναι ευγενέστατη και όταν εκνευρίζεται έχει και τα δίκια της
μαλιστα. ξερεις δεν ειναι κ πολυ καλο να γραφεις δημοσια για συνομιλιες με πελατες αλλα οκΟχι ,δεν τελείωσα ακόμα ....στο μήνυμα που μου είχες στείλει για ξενοδοχείο, δέχτηκα να έρθω εκεί που σε βολεύει, παρόλο που είναι τελείως αντίθετα από κει που κινούμαι συν τη διαολεμενη κίνηση των τελευταίων ημερών .. βλέπετε πόσο εντάξει είμαι όλοι σας και μου τη λες ΕΣΥ ειδικά για κάτι που ΔΕΝ σε επηρεάζει κιόλας;;;;;; Μόνο κακία μπορώ να το χαρακτηρίσω , καλό είναι να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά κ τη κοπέλα , ειδικά όταν είναι τόσο εντάξει απέναντι μας .
Τωρα λήγει . Καλή συνέχεια
Έδωσα προσωπικά σου στοιχεία ή είπα ποιο ξενοδοχείο μου ζήτησες;;;;;;;;;;; Όχι δεν είχα χρόνο , μη τα λες όπως θες.......τη μια φορά είχα άλλο ραντεβού την ίδια ώρα και τη δεύτερη περίοδο!μαλιστα. ξερεις δεν ειναι κ πολυ καλο να γραφεις δημοσια για συνομιλιες με πελατες αλλα οκ
εστειλα μυνημα ρωτησα αν ερχεσαι ... μου απαντησες ναι.... τελικα οταν σου ζητησα ραντεβου δεν ειχες χρονο
εγω κακια !!! εσυ ????? μαλλον πονηραδα να βρεις εναν τροπο να ανεβασεις ενα 20αρι.
Το τραβηξα πολυ και δεν μου ταιριαζει .... ληγει για εμενα Καλες δουλειες
Βάλε βρε Άρτεμις στο πρόγραμμα σου τα γλωσσοφιλα, τουλάχιστον σε αυτούς που γουστάρεις γιατί έτσι νοείται το φουλ πρόγραμμα και δεν τρέχει τίποτα για το 20αρικο...
Εγώ έχω μια απορία γενικά.Βάζεις ένα τίμιο μήνυμα στο οποίο εξηγείς ακριβώς γιατί κάνεις μια αύξηση.Για ποιό λόγο ο καθένας σχολιάζει απο κάτω διάφορα;Ελεύθερη αγορά είναι και ο καθένας κοστολογεί τις υπηρεσίες του όσο θέλει.Αυτό συμβαίνει παντού.Δεν σου κάνει η τιμή;Προσπερνά απλά.Είναι γενική η απορία μου αυτή.Καλησπέρα, επειδή δεν χωράει να το γράψω ούτε στην υπογραφή μου, ούτε στο τοίχο του προφίλ μου, το ανεβάζω εδώ σε φωτό , είναι το νέο πρόγραμμα, ουσιαστικά έκανα αλλαγή στη μια ώρα , η μιαμιση και το δίωρο παραμένουν ως έχουν και για τους ΗΔΗ σταθερούς μου πελάτες ισχύει το παλιό για τη μια ώρα . Θέλω να παρακαλέσω όπως σέβομαι το χρόνο όλων ,να σέβεστε και εσείς το δικό μου χρόνο ...Αναφέρομαι για μέσα στο ραντεβού, είχα μια Η' δύο εκτονωσεις εντός της ώρας , και μερικοί με κρατούσατε 1ωρα και 20' για να βγάλετε τη δεύτερη εκτόνωση (φυσικά με την ανοχή μου ) ,ενώ πάντα κάθομαι μέχρι και 10' παραπάνω γιατί δεν θέλω να πιέζω και να αγχωνω τον άλλον . Επίσης , δεν κατασκηνωνω στο μπάνιο για να φάω χρόνο , ούτε είμαι φλύαρη .