Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Ο ορισμός του στησίματος...Καλησπέρα...σας...
Ο ορισμός του στησίματος...Καλησπέρα...σας...
Σε ευχαριστώ πολύ!Παρασκευή βράδυ στο λακομπα παρά το περασμένο ωράριο της Άρτεμις δέχτηκε τη συνάντηση , η Άρτεμις είναι μια όμορφη γυναίκα με πολύ δεμένο σώμα ευχάριστη στο σοσιαλ στο σεξ πίπα και κωλο πολύ δυνατά της σημεία , ενώ δε τελείωνα εκείνη είχε τη διάθεση και την όρεξη να μη με αφήσει έτσι γενικά πέρασα καλά
Έχω την αίσθηση ότι την έχεις δει από κοντά.....Εντάξει τώρα, αυτήν την κωλάρα δεν την περνάς στο ντούκου...
Έχω την αίσθηση ότι την έχεις δει από κοντά.....
Ααααααααα χαίρομαι που θα είμαι εγώ το δώρο σου!Εγώ που δεν την έχω δει ακομα, τη σκέφτομαι σα δώρο για τα γενέθλια μου (Δεκέμβρη ).
ελπίζω όταν έρθει εκείνη η ώρα να μπορείς κι εσύ
Να μην θες να τον βγαλεις...
Αυτο που αναφερει ο φιλος προσθετει παρα πολλα συν +++++++++++ για την κοπελαρα , μια λεξη μονο της αξιζει ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!Παρασκευή βράδυ στο λακομπα παρά το περασμένο ωράριο της Άρτεμις δέχτηκε τη συνάντηση , η Άρτεμις είναι μια όμορφη γυναίκα με πολύ δεμένο σώμα ευχάριστη στο σοσιαλ στο σεξ πίπα και κωλο πολύ δυνατά της σημεία , ενώ δε τελείωνα εκείνη είχε τη διάθεση και την όρεξη να μη με αφήσει έτσι γενικά πέρασα καλά
Εγω θα σε δω συντομα και θα σουφερω το δωρο για την γιορτη σου μια και καλη !!!!!Ααααααααα χαίρομαι που θα είμαι εγώ το δώρο σου!
Μόνο την είδα;Έχω την αίσθηση ότι την έχεις δει από κοντά.....
Επεσα μέσα λοιπόν!!!!Μόνο την είδα;
Αποκλείεται όμως να κατάλαβες ποιος είμαι. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι???Επεσα μέσα λοιπόν!!!!
Κ όμως ......κατάλαβα νομίζω ....έχουμε βρεθεί δύο φορές ....και άλλες δύο που μου έστειλες μήνυμα ,αλλά δεν είχα κενό την ώρα που ήθελες....δεν θα πω λεπτομέρειες εδώ όμως .... Με πμ τα υπόλοιπα αν θες.....Αποκλείεται όμως να κατάλαβες ποιος είμαι. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι???
Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό μου. Ακόμη και στο πρωκτικό, παραμένω ευγενής ??Κ όμως ......κατάλαβα νομίζω ....έχουμε βρεθεί δύο φορές ....και άλλες δύο που μου έστειλες μήνυμα ,αλλά δεν είχα κενό την ώρα που ήθελες....δεν θα πω λεπτομέρειες εδώ όμως .... Με πμ τα υπόλοιπα αν θες.....
Ξερω....Θα σου πω ένα χαρακτηριστικό μου. Ακόμη και στο πρωκτικό, παραμένω ευγενής ??
Θα συναντηθούμε σύντομα διότι γνωρίζεις κάποια σπάνια χαρακτηριστικά του άντρα. Του άντρα είπα, όχι του αρσενικού...Ξερω....
Ανυπομονώ να "γδυσω" και να ξετυλιξω αυτό το... δώρο Θεού, μωρό μου.Βραδινή έξοδος "ντυμένη" .....
Καληνύχτα!
Ντυμενη ηήηη γδυμενη????Βραδινή έξοδος "ντυμένη" .....
Καληνύχτα!